bunlarda benim saçlarım . 7.kürü yaptım geçen hafta. bu hafta da yapıp ara vericem . bana pek uzamış gibi gelmiyo son günlerde .
kontescim bi sorum olcak canım ya.ben bebe yağı aldıydım senin şu gliserinli bakımından yapayım diye ama sen 2 veya 3 damla demişsin bu donmuş bişey ya aktardan aldım acaba yanlış mı aldım ?
why cım ben de uzamış mı anlayamıyorum
hem üzerindekiler değişik hem de fotoğraflar alt alta
Saç dökülmem yoktu bir kaç haftadır dökülüyor. Sinamekili kürü uygulamaya başladığımdan beri diyebilirim. Galiba sarımsaklı şampuanı da kullanmaya başlayacağım. Srımsaklı şampuan dökülmeyi engellediği gibi yeni saçların çıkmasını da sağlıyor mu? Bilen deneyen var mı?
evet sağlıyor canım
sinamekinin de bekleme süresini azalt bakalım
kontescan kürün şu anda kafamda
yaklaşık 8-9. kür filan oldu
bi tane bemiksim kaldı onu da kullanayım ara verecem
ama sanki bende işe yaramadı yaa
Ben de azaltmayı düşünüyordum. 1 saat 45 dk bekleteceğim. Senin haricinde sarımsaklı şampuanla saçını gürleştiren varmı acaba? Seni es geçiyorumsana herşey yarıyor Acaba şampuanın içine ısırgan kaynatıp karıştırsam mı, ya da ısırgan otlu şampuana mı yapsam sarımsağı ne dersin...
Bende dün başladım sonunda hem özel tarihlerede denk getirerekumarım bu sefer uzicak, fotorafımıda çektim 3 ay sonra bakmaya doyamiicam uzun saçlarımlada çekilip eklicem :108: Kontesciim yaklaşık 1 senedir yapıyosun anladıgım kadarıyla sürekli yaptın mı? kaç kürde bu kadar uzadı ??
Bende dün başladım sonunda hem özel tarihlerede denk getirerekumarım bu sefer uzicak, fotorafımıda çektim 3 ay sonra bakmaya doyamiicam uzun saçlarımlada çekilip eklicem :108: Kontesciim yaklaşık 1 senedir yapıyosun anladıgım kadarıyla sürekli yaptın mı? kaç kürde bu kadar uzadı ??
canım dönem dönem yapmadığım oldu
kaç kür oldu emin ol saymadım bile
max 20 sayfa geride yazmıştım ne kdr süre yaptğımı fln ama bulamıyorum
Canım çok heveslenme, bazı kişilerde işe yaramıyor malesef. Umarım sende yarar...
Tatlım normalinde yavaş uzayan bi saçım yok ama uçlar tiftiklendikçe ben kestirmeden duramıyorum, şimdi saçlarımı kestirdim kırıklardan kurtuldum kürü yapıncada yumuşacık oldu böylece düzleştiriciden ve maşadan uzak durucam, daha hızlı uzamasını sağlar gibime geliyo kür, umarım dogru geliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?