Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontescim bi sorum olcak canım ya.ben bebe yağı aldıydım senin şu gliserinli bakımından yapayım diye ama sen 2 veya 3 damla demişsin bu donmuş bişey ya aktardan aldım acaba yanlış mı aldım ?

kontescim bi sorum olcak canım ya.ben bebe yağı aldıydım senin şu gliserinli bakımından yapayım diye ama sen 2 veya 3 damla demişsin bu donmuş bişey ya aktardan aldım acaba yanlış mı aldım ?

donmuş mu :26: aktar mı :26:
bahsettiğin şey nasıl bi şey anlamadım ama benim dediğim olmadığı kesin

ben yeşilini kullanıyorum

why cım ben de uzamış mı anlayamıyorum
hem üzerindekiler değişik hem de fotoğraflar alt alta

evet ya beceremedim fotoyu

ben 2 haftada bir yaptıktan sonra beyaz tişört giyip eşime işaret koyduruyodum . yanlış ölçü almış heralde beceriksiz onun işretlerine göre 6 cm uzama var .. fotolarda yok ama :44:
neyse ya sağlık olsun uzar elbet. teşekkür ederim yine de kontescim

Bütün malzemeleri aldım tekrar başlıcam bu sefer üşenmeden düzenli olarak yapıcam uzasın belime gelsn istiyorummm

Saç dökülmem yoktu bir kaç haftadır dökülüyor. Sinamekili kürü uygulamaya başladığımdan beri diyebilirim. Galiba sarımsaklı şampuanı da kullanmaya başlayacağım. Srımsaklı şampuan dökülmeyi engellediği gibi yeni saçların çıkmasını da sağlıyor mu? Bilen deneyen var mı?

evet sağlıyor canım
sinamekinin de bekleme süresini azalt bakalım

evet sağlıyor canım
sinamekinin de bekleme süresini azalt bakalım

Ben de azaltmayı düşünüyordum. 1 saat 45 dk bekleteceğim. Senin haricinde sarımsaklı şampuanla saçını gürleştiren varmı acaba? Seni es geçiyorum sana herşey yarıyor Acaba şampuanın içine ısırgan kaynatıp karıştırsam mı, ya da ısırgan otlu şampuana mı yapsam sarımsağı ne dersin...

kontescan kürün şu anda kafamda
yaklaşık 8-9. kür filan oldu
bi tane bemiksim kaldı onu da kullanayım ara verecem
ama sanki bende işe yaramadı yaa

peki
ısırgan hiç kullanmadım canım , ne desem yalan olur valla

kızlar, sinameki kürünü yaptıktan sonra son durulama suyunuzu zencefille yapın cidden çok iyi geliyor.
aktardan aldığınız 'kök' zencefilleri 1 su bardağı suda kaynatın (1 su bardağı su için 5-6 adet kök zencefil), ılınmaya bırakın, sinameki kürünü yapıp saçı yıkama işlemine geçince,artık çıkmadan zencefilli suyu dökün saçınıza ve çıkın (durulama yapmanıza gerek yok).
Saçınıza krem yada açıcı kullanmadan nasıl ipek gbi olduğuna şaşırıcaksınız.
Ayrıca sever misiniz bilmiyorum ama saçlarınız zencefilli kurabiyeler gibi kokucak tatlı mı tatlı :)

Umarım sizinde işinize yarar.

Bende dün başladım sonunda hem özel tarihlerede denk getirerek umarım bu sefer uzicak, fotorafımıda çektim 3 ay sonra bakmaya doyamiicam uzun saçlarımlada çekilip eklicem :108: Kontesciim yaklaşık 1 senedir yapıyosun anladıgım kadarıyla sürekli yaptın mı? kaç kürde bu kadar uzadı ??

Canım çok heveslenme, bazı kişilerde işe yaramıyor malesef. Umarım sende yarar...

canım dönem dönem yapmadığım oldu
kaç kür oldu emin ol saymadım bile
max 20 sayfa geride yazmıştım ne kdr süre yaptğımı fln ama bulamıyorum

arkadaşlar ben saçlarımın uzamadığını 1 yıl öncesinde farketmeye başladım röfle kullanıyordum ve diplerim okadar geç geliyorduki... aynı zamanda tırnaklarımda uzamıyor kırılıyordu.. bende doktora gittim ve kan aldırdım hipotiroid olduğumu öğrendim. neyse uzatmayım saçlarım bu yüzden uzamıyormuş meğer metabolizmam yavaşlamış... tedaviye başladıktan sonra uzamayada başladı şimdi ek olarak bu kürü uyguluyorum. benim tavsiyem bu konuda bir doktora danışıp kan aldırmanız belki bir sorun vardır farkında olmadığınız...

canım dönem dönem yapmadığım oldu
kaç kür oldu emin ol saymadım bile
max 20 sayfa geride yazmıştım ne kdr süre yaptğımı fln ama bulamıyorum

Azmimle bullduuumm canım
-- canım benim çok karışık oldu
ilk aylar düzenli yaptım hep
yani 8 kere yaptım 2 hafta ara verdim yaklaşık 2010 şubatına kadar
sonra saç boyattım diye 2 ay kadar hiç yapmadım,rengin sefasını süreyim dedim
sonra başladım yine hooppp sinüzit oldum 1 ay da öyle kaynadı
sonra yaz geldi, yaz boyunca 5 kere ya yaptım ya yapmadım
sonrasında da sadece özel tarihlerde yapmaya başladım
zaten o tarihlere göre yapınca otomatikman ara da vermiş oluyorsun.
özetle; kaç kere yaptım, kaç kere ara verdim bilmiyorum---
Aynen böle demişsin

Düzenli bi şekilde (8 kerede 2 hafta arayı vererek) yapıcam inş Sevdiceğim askerden geldiğinde upuzun olsun saçlarım istiyorum 7 ayım var

Canım çok heveslenme, bazı kişilerde işe yaramıyor malesef. Umarım sende yarar...

Tatlım normalinde yavaş uzayan bi saçım yok ama uçlar tiftiklendikçe ben kestirmeden duramıyorum, şimdi saçlarımı kestirdim kırıklardan kurtuldum kürü yapıncada yumuşacık oldu böylece düzleştiriciden ve maşadan uzak durucam, daha hızlı uzamasını sağlar gibime geliyo kür, umarım dogru geliyodur

kesinlikle doğru düşünüyorsun canım... düzleştirici ve maşa saçları çok yıpratıyor. birde iyi düşün iyi olsun felsefesine çok inanırım ben saçlarına bu kürün iyi geleceğine ve uzayacağına inanarak yaparsan daha faydalı olacaktır bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…