Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Aynen canım..
sanki hepsi sözleşmiş gibi,saçları berbat ediyorlar.

Ankara'da nerede oturuyorsun canım ? ben aşağı ayrancıdayım...

şu an yurtdışındayım aslında exchange öğrencisiyim.3 haftaya ankara da olacağım..yurdum kolejde.sosyete pazarını mutlaka biliyorsunuzdur,oraya çok yakın.ben de birkeresinde su dalgası yaptırmıştım...saçım elimde kaldı.iki sene oluyor...hala etkisi devam ediyor gliss ler lorealler işe yaramadı :18:

Saç yapısı bir kez bozuldu mu onu onarabilmek mümkün değil maalesef o yüzden şampuanlardan bakım kremlerinden falan çok fazla bir şey beklememek lazım ,tecrübe ile sabit

kızlar bişey sorcam konunun tamamını okuma şansım olmadı ama şampuanımızın içine bepanten katsak olurmu ?????faydası varmıdır sizce????

Ben duydum saçı yumuşatıyomuş ve iyi geliyomuş ama uzattığı konusunda hiç bi fikrim yok..

kızlar bişey sorcam konunun tamamını okuma şansım olmadı ama şampuanımızın içine bepanten katsak olurmu ?????faydası varmıdır sizce????

bana bir arkadaşım anlattı.gürleştirdiğini iddia etti...şampuanımın içine karıştırıp kullanıyormuş.

Kullananlar var ama etkisi ne derece olur bilemiyorum, saçı daha hızlı yağlandırma ihtimali var...

arkadaşlar bn aktardan sarımsaklı şampuan aldım içine de bepanthen kattım 5 ampülüde kattım.. yaklaşık 3 aydır kullanıyom ama bi halt olmadı

çünkü; her seferinde taze kullanılmalı o ampüller
lakin bi kaç saat sonra etkileri kalmıyor
3 ay boyunca boşuna kullanmışsın canım
:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:

cüce hissettim bi an kendimi şu yorumunla

Yok canım sen normalsin ben biraz uzunum, yok hayır bari boynum azıcık daha kısa olsaydı Standard 56 cm saçlar milletin sırtının ortasına gelirken benim göğüs hizamda kalıyor mesela , uzattt uzatt bitmez bu dert!

Son düzenleme:
Saçlarımız açık bekliyoruz değil mi? Hİç birşeyle örtmeden? :26:

Ben bu güne kadar açık bekledim de hep. UZamadı acaba ondan mı uzamadı dedim. :26:

Hımm...

Hımm yani cilt maskesi yaparken ılık havlu kullanırız, saçların ürünleri daha iyi emmesi içinde ısı kullanırız ama açık bırakıyorsan en kötü kafanda kuruyordur ama bu sebeplede nufuz etme süreside düşüyor tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…