Aynen canım..
sanki hepsi sözleşmiş gibi,saçları berbat ediyorlar.
Ankara'da nerede oturuyorsun canım ? ben aşağı ayrancıdayım...
şu an yurtdışındayım aslında exchange öğrencisiyim.3 haftaya ankara da olacağım..yurdum kolejde.sosyete pazarını mutlaka biliyorsunuzdur,oraya çok yakın.ben de birkeresinde su dalgası yaptırmıştım...saçım elimde kaldı.iki sene oluyor...hala etkisi devam ediyorgliss ler lorealler işe yaramadı :18:
kızlar bişey sorcam konunun tamamını okuma şansım olmadı ama şampuanımızın içine bepanten katsak olurmu ?????faydası varmıdır sizce????
kızlar bişey sorcam konunun tamamını okuma şansım olmadı ama şampuanımızın içine bepanten katsak olurmu ?????faydası varmıdır sizce????
Ne şanslısınız yahu, benim totoya gelene kadar ohooooooo malum boy kazulet gibi hahaha
arkadaşlar bn aktardan sarımsaklı şampuan aldım içine de bepanthen kattım 5 ampülüde kattım.. yaklaşık 3 aydır kullanıyom ama bi halt olmadı
:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:çünkü; her seferinde taze kullanılmalı o ampüller
lakin bi kaç saat sonra etkileri kalmıyor
3 ay boyunca boşuna kullanmışsın canım
cüce hissettim bi an kendimi şu yorumunla
Yok canım sen normalsin ben biraz uzunum, yok hayır bari boynum azıcık daha kısa olsaydıStandard 56 cm saçlar milletin sırtının ortasına gelirken benim göğüs hizamda kalıyor mesela , uzattt uzatt bitmez bu dert!
190 mısın kız
Biraz daha sıksam olacakmışım ama az farkla yırtmışım tatlım
Saçlarımız açık bekliyoruz değil mi? Hİç birşeyle örtmeden? :26:
Saçlarımız açık bekliyoruz değil mi? Hİç birşeyle örtmeden? :26:
maşallah :90:
Ben bu güne kadar açık bekledim de hep. UZamadı acaba ondan mı uzamadı dedim. :26:farketmez canım:97:
Hımm...Ben bone takıp üzerine havlu sarıyorum...
Ben bu güne kadar açık bekledim de hep. UZamadı acaba ondan mı uzamadı dedim. :26:
Hımm...
Ben bu güne kadar açık bekledim de hep. UZamadı acaba ondan mı uzamadı dedim. :26:
Hımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?