Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nasıl yani ne kadar süre ile kullanılacak peki o resimler size mi ait çok büyük fark var çok güzel olmuş saçınız

nasıl yani ne kadar süre ile kullanılacak peki o resimler size mi ait çok büyük fark var çok güzel olmuş saçınız

yok netten çaldım resimleri
ilk mesajı daha dikkatli okursanız,cevaplarınız orda var...

sizde kimsiniz ki

burası bir forum sitesi, sizin gibi üye olan binlerce insan var
bu kürü uygulayan bi sürü kişi var.
sorunuz ne manadaydı anlamadık:26:

sizde kimsiniz ki

Oran orantı perisi Tatlım hoş gelmişsin ama bence senin kendini bize tanıtman lazım, sayfanın başında her şey açıkça yazıyor.Şampuanı bir kerede 750 ml kullanmak yerine daha küçük bir kutuya koyup bu şekilde sarımsak ekle çünkü 750 ml kolay bitmeyeceği için sarımsaklar bir süre sonra kullanılmayacak derecede kötü kokacak...

Son düzenleme:

ya korkum var sadece bir çok ürün kullandım olmadı simdi tam olarak nasıl kullacağım bu kürü ne kadar süre ne kadar sarımsak koyacam 750 ml yardımcı olursanız sevinirim

teşekkür ederim bu idi cvp

evet canım ya..
saç bir kez bozulduysa yeniden düzelmesi çok zaman alıyor..ya da kısacık kestireceksin ki kendine gelsin..
benimki kısa kesildi ama şu an yine de birazcık yanık var..ama bayağı az..

uzadıkça onları da kestireceğim...

sosyete pazarını biliyorum canım..yeri anladım..ankaraya gelince eğer birşeye ihtiyacın olursa beni arayabilirsin :)

ve bugün nöbetçi eczaneden bemiks ampül de buldum,artık bepanthene ile bemiksi birlikte kullanacağım..bepanthenler de boşa gitmemiş olur böylece..
yalnız eczacı kadın bana bir garip baktı,pazar pazar delinin biri bemiks ampul istiyor saçına..
kaçık herhalde demiştir büyük ihtimal..

peki sarımsak sampuan ne kadar masaj yapılarak yıkanılacak etkisini ne zaman görüyoruz

tatlım sen ilk mesajı okdun mu ? istersen önce bir onu oku :)

Kkontes arkadaşımız( vallahi Peygamber sabrı var onda,herkese tek tek cevap veriyor ve anlatıyor ),orada ayrıntılı bir şekilde anlatmış canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…