Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim eczacı alıştı artık hatta ne neye yarar, hangi soruna hangi dermo-kozmetik ürün, hangi bitki ne işe yarar diye bana soruyor , geçen gün fısfıslı şişede ısırgan suyu sıkarken yakaladım haha

Bu arada bu gün 3. seansımı uyguladım sinameki küründe bakalım 2 ay sonunda neler olacak...

Son düzenleme:
senn saçlar ne kadae uzadı

Benim ki şimdi yeni başladığım için pek uzamadı ama daha önceden yapmştm o zman verdiğim arada bia na 5-6 cm. boy attı

ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battı cam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem

Bu sornu bende çok yaşamıştım artık bıçakla kırıyorumm

Benim ki şimdi yeni başladığım için pek uzamadı ama daha önceden yapmştm o zman verdiğim arada bia na 5-6 cm. boy attı

Bu sornu bende çok yaşamıştım artık bıçakla kırıyorumm
Ara vermeme az kaldı bakalım ben de nasıl sonuç verecek

benimki hala alışamamıştı, her defasında enjektörün var mı diyordu
açıklamaktan sıkıldım
eczane değiştirdim

kkontess allah sabır versin eskiden gülümseyerek okurdum konuyu uzayan saçlar için artık gülmekten kırılarak okuyorum

Uzadı gibi geliyor bana . Ama ölçüyorum uzamamış. Anlamadım bişey:26:

benimki hiiç uzamamış gibiydi, gelip gelip başınızın etini yiyordum hatta. bende uzama olmadı diye ağlıyordum ama şimdi gayet güzeller tey tey tey:)

iki ablam da başladı, ben de devam edeceğim... gerçi sarımsaklı şampuana halen daha devam ediyorum, ona ara vermedim:)

Peki uzama ara verincemi oldu?
Sabırsızlıkla arayı bekliyorum.

benimki hala alışamamıştı, her defasında enjektörün var mı diyordu
açıklamaktan sıkıldım
eczane değiştirdim

en iyisiini yapmışsın canım..benimki de ,bemiksler annenize mi,b vitamini eksikliği var herhalde;enjektör de vereyim ya da çocuğu yollayayım iğneye dedi..ben de yok yok saça dedim,bana salak gibi baktı..
asıl eczanem bu kadın değil Allahtan,pazar nöbetçiydi,bende yapacağım ya sinamekiyi bunu buldum...

inşallah çok güzel olacak canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…