tatlım sen ilk mesajı okdun mu ? istersen önce bir onu oku :)
Kkontes arkadaşımız( vallahi Peygamber sabrı var onda,herkese tek tek cevap veriyor ve anlatıyor ),orada ayrıntılı bir şekilde anlatmış canım.
ve bugün nöbetçi eczaneden bemiks ampül de buldum,artık bepanthene ile bemiksi birlikte kullanacağım..bepanthenler de boşa gitmemiş olur böylece..
yalnız eczacı kadın bana bir garip baktı,pazar pazar delinin biri bemiks ampul istiyor saçına..
kaçık herhalde demiştir büyük ihtimal..
senn saçlar ne kadae uzadı
ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battıcam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem
Ara vermeme az kaldı bakalım ben de nasıl sonuç verecekBenim ki şimdi yeni başladığım için pek uzamadı ama daha önceden yapmştm o zman verdiğim arada bia na 5-6 cm. boy attı
Bu sornu bende çok yaşamıştım artık bıçakla kırıyorumm
Benim eczacı alıştı artık hatta ne neye yarar, hangi soruna hangi dermo-kozmetik ürün, hangi bitki ne işe yarar diye bana soruyor , geçen gün fısfıslı şişede ısırgan suyu sıkarken yakaladım haha
Bu arada bu gün 3. seansımı uyguladım sinameki küründe bakalım 2 ay sonunda neler olacak...
benimki hala alışamamıştı, her defasında enjektörün var mı diyordu
açıklamaktan sıkıldım
eczane değiştirdim
di miiiiiiiiiiii
Kıtlar da sana denk geliyor hep
Ara vermeme az kaldı bakalım ben de nasıl sonuç verecek
açıklamaktan sıkıldım
eczane değiştirdim
Kıtlar da sana denk geliyor hep
di miiiiiiiiiiii
bana kaderiminnn bir oyunu mu buuuu
benimki hiiç uzamamış gibiydi, gelip gelip başınızın etini yiyordum hatta. bende uzama olmadı diye ağlıyordum ama şimdi gayet güzeller tey tey tey:)
iki ablam da başladı, ben de devam edeceğim... gerçi sarımsaklı şampuana halen daha devam ediyorum, ona ara vermedim:)
Peki uzama ara verincemi oldu?
Sabırsızlıkla arayı bekliyorum.
evet canım arada aniden uzadı gene alıp devam etmem lazım ama düzenim bozuldu şu sıralar. gene başlıcam inş.
haaşa kuşum, o kadar değilim yaçok sağol
açıklamaktan sıkıldım
eczane değiştirdim
Benim eczacı alıştı artık hatta ne neye yarar, hangi soruna hangi dermo-kozmetik ürün, hangi bitki ne işe yarar diye bana soruyor , geçen gün fısfıslı şişede ısırgan suyu sıkarken yakaladım haha
Bu arada bu gün 3. seansımı uyguladım sinameki küründe bakalım 2 ay sonunda neler olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?