Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay ona neymiş ki acep:18:meraklısına denk gelmişsin sen
canı muhabbet istemiş onun,aylak kalmış

ay ona neymiş ki acep:18:meraklısına denk gelmişsin sen
canı muhabbet istemiş onun,aylak kalmış

sorma canım ya..
bütün salaklar beni bulur zaten..arasam bu kadar olmaz yani..
ver ilacı gitsin di mi? ne soruyor ki..işgüzarlık işte..annem de diyor ki,ona neymiş benim vitamin ihtiyacımdan..haklı kadın valla..

ben bemiks var mı dedim eczaneye bepanthen var dedi o da olur dedim, yok bu tek başına etki etmez evigen dodex filan da alman lazım, yok şu E vitamini yok B vitamini falan filan, tanıdık eczane zaten saçımı uzatmak için sinemaki badem yağı bepanthen karıştırcam diyemedim, utandım nedense ayy bu arada bugün düzleştirici kullandım 150 derece sonra bi ışık çaktı sanki napıyorum ben dedim hemen kapattım, glissi dayadım saçlarıma toplayıp çıktım; ama içim hiç rahat deil yarın deli gibi bakım yapmazsam rahat edemem off cuma günü 3. haftam olcak; ne zor işmiş yahu:/

İki uygulamam daha kaldı. Toplam 9 uygulama sonra ara vereceğim.
Saçlarım çok güzel oldu ama ya. Pırıl pırıl. Gerçi çok sorunlu değildi ben,m saçlarım. Daha güzel oldular.

Tamam tamam peki ben daha sabırsızım daha 3. uygulamada mızıldanmaya başladım

Nazar değmesin canım

Olmaz olmaz, düzleştirici maşa falan hepsini unut, madem ki bir yola çıktık düzgün ilerleyelim.saçları ne kadar uzatırsak uzatalım işlemlerin hepsi saça zarar veriyor ve kırıyor, o zamanda kestirmek zorunda kalıyoruz iyisimi bu sevdadan vazgeçmeli... en zoru beklemek zaten :)

şöle bi sorun var benim saçlarım dalgalı bugüne kadar hep kat kestiriyodum uçları dönüyodu filan güzel oluyodu, şimdi küt ve düz kesim uçları yine dönüyo saçma sapan bi görüntü oluyo bugün de iyi görünmem gerekiyodu, dışarı çıkıcaktım filan mecburen elime aldım ama sonra pişman olup bıraktım, artık saç şekillendirici kremler almalıyım sanırım, bioblasın varmış bi ürünü onu alayım bari, biraz uzasa dalgalar da güzel durcak ama böle kötü oldu ya:/

Sünger bigudi ile sarsana geceden kıvır kıvır olsun, hem saçlarına zararda vermez...Birde elidorun balmumu içeren bir ürünü var sanırım belirgin katlardı adı, önce onu sürüp sonra sarabilirsen daha net dalgalar oluyor.Bigudi bana yaramaz dersen o zaman saçlarını parmaklarının etrafına dolayıp metal pens ile tuttur, açtığında yine hoş dalgalar görebilirsin...

evet evet sünger bigudi süper oluyo sabah bi aççıyorum saçım hooop 5 santim yukarda

bikaç kere yaptım da acaip kabardı, pek hoş durmadı; sosis bigudi denicem bi de alabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…