Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bikaç kere yaptım da acaip kabardı, pek hoş durmadı; sosis bigudi denicem bi de alabilirsem

Sosis bigudi ile başa çıkamazsın, hem zor hem onlarla uyunmuyor feci batıyor kafana, sünger bigudi ile sarmadan evvel dediğim ürünü kullan, kabarma yapmayacak...

konuyu açan arkadaşım saçların ilk fotodan ikinci fotoya 3 aydamı ulaştı :44:
peki saçında boya varmı ? yani bi yavaşlatma olurmu acaba boya etkisini 4 ay sonra düğünüm var belki benimde 4 5 cm uzar diye ümidediyorumda omuzlarıma değen saçlarımın :78:

şu cümlenizden hiç bir şey anlamadım.
ilk sorunuzun cevabı evet.
fotolarda renkler farklı dikkatinizi çektiyse,yani diğer sorunuzun cevabı da evet oluyor

kız kkontess sen o kadar zayıf görünüyorsun da 61 kilo musun?
Ben de 64 üm de düşmek için bir çabam yok henüz.

Topikle alakalı değil ama neyse:
Boyumdan da memnumun, ne çok ısa ne çok uzun,
bölgesel vermem gerekenler var , sporla verip platesle sıkılaşacağım diyet eşliğinde. Benim de öyle ama herkes kilo mu söyleyince "hadi canım, yoksundur o kadar" diyor. Bence sayılara takma, önemli olan görünüş ve sağlık. Heralde kemik yapısıyla alakalı bu durum. Kilolu gözükmeyip tartıda kilolu olmak.

ince kemikliyimdir aslında.kemiklerim 22 ya da 25 kiloydu, tam hatırlamıyorum.
genetik olarak belli bölgelerde toplanıyor benimkiler de
belki fotolarda çıkmıyolar , o yüzden daha ince görünüyorum
bilemedim
yazın 64'düm ben de. her gören 'oha,ne olmuş sana!' diyince moralman çöktüm.
o şekilde başladım dikkat etmeye.
neysem konu sapınca ceza alıyoruz
tıpp:18:

evet ne uyuz bi durum di mi ben eylülden beri çaba içindeyim... boyun müsaitse çabalama ama ben bu halimden bile çok rahatsızım

3.uygulama şu an başımda :))
çokmutluyum çok..2 gün önce kuaföre gittim,adam bana saçların ne çok uzamış ne yaptın dedi..daha 2 hafta önce böyle değildi dedi..ben de bu da bizim sırrımız kızlarla dedim :)

ay ben de 58 kiloyum ve patlamak üzereyim valla,çok rahatsızım..54 benim normal kilom..ama veremiyorum bir türlü..üfff...üffff...

senelerdir kepek nedir bilmeyen saçımda 4 gündür kepek var
bi şampuan alayım dedim
otacı'nın kepeğe karşı şampuanını aldım
umarım işe yarar:18:

kızlar valla en önemlisi sağlık, ben vakti zamanında 68 kiloydum boyum 1.62 kilo verim başka bişey istemiyorum dedim, sonra rejimle 52 kiloya düştüm, sinir stres de etkili oldu tabi... tabi bunla alakası yok ama sonra reflü çıktı midemde, şimdi doru düzgün bişey yiyemiyorum bile, hemen mide bulantıları ağrıları başlıyo, istesem de alamıyorum kilo... neyse konuyu dağıtmayalım:) dün foto çektim baktım ilk kestirdiğim halinden itibaren baya bi uzama olmuş, 3. kür cuma günü:)

ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battı cam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem

Ay kiyamam. :26: Canim ona parmaginla iyice vurcaksin. Hemsireler igne yaparken görmüssündür belki parmagiyla tik tik yapiyorlar, onu yapmadan kirma. Kirilacagi yerde bir nokta var ordan kir. Kirarken benim yaptigim gibi elinle iyice abanma ampule. Bas parmaginla hafifce bastirarak kir. Alt kismini fazla sIkma o zaman elinde patliyor ampul.

Benimki hic sormuyor direk anliyor valla. Kendisi de sanirim saclarina biseyler kullaniyor.

Neden utandin ki? Ben bir keresinde iki kizin konusmasina kulak misafiri olmustum, dogum kontrol hapindan bahsediyorlardi sac uzatmak icin. Ben de cevirdim kizlari dedim sac uzatmak mi istiyorsunuz alin size tarif. Onlar da belli cok hevesliler sac uzatmaya aldilar tarifi. Daha dogrusu tarif degil de google a sinameki ve kadinlar kulübü yazmalarini önerdim. O basli basina bir tarif zaten. Konu basliklari o zaman aklima gelmemisti umarim tarif ettigim sekilde bulabilmislerdir burayi.
Düzlestiriciyle ilgili diger topicte cevap yazdim ben sana. Sadece önlerini düzlestirsen yeter.

ayy ne bilim koskoca eczacıya "kocakarı" yöntemleriyle saç uzatmaya çalışıyomuş imajı vermiyim dedim:)) hem ters bi laf eder sinirim bozulur hiç gerek yok şöle yapıcam ki zaten bugün öle yaptım yanları şöle alalade bi düzleştirip arkadan topuz yapıcam tabi yanları dahil etmicem bu topuza, dağınık ve seksi bi görüntü oluşuyo

seni seni

2 haftalık aradan sonra 10.kürümü akşam yaptım yaza belimdeler hadi inşallahh darısı herkesin başına

2 haftalık aradan sonra 10.kürümü akşam yaptım yaza belimdeler hadi inşallahh darısı herkesin başına

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…