arayı ne zmn verdn kaç uygulamadan sonra verdn cnm:Benim ki şimdi yeni başladığım için pek uzamadı ama daha önceden yapmştm o zman verdiğim arada bia na 5-6 cm. boy attı
Bu sornu bende çok yaşamıştım artık bıçakla kırıyorumm
bikaç kere yaptım da acaip kabardı, pek hoş durmadı; sosis bigudi denicem bi de alabilirsem
arayı ne zmn verdn kaç uygulamadan sonra verdn cnm:
konuyu açan arkadaşım saçların ilk fotodan ikinci fotoya 3 aydamı ulaştı :44:
peki saçında boya varmı ? yani bi yavaşlatma olurmu acaba boya etkisini 4 ay sonra düğünüm var belki benimde 4 5 cm uzar diye ümidediyorumda omuzlarıma değen saçlarımın :78:
kız kkontess sen o kadar zayıf görünüyorsun da 61 kilo musun?
Ben de 64 üm de düşmek için bir çabam yok henüz.
Topikle alakalı değil ama neyse:
Boyumdan da memnumun, ne çok ısa ne çok uzun,
bölgesel vermem gerekenler var , sporla verip platesle sıkılaşacağım diyet eşliğinde. Benim de öyle ama herkes kilo mu söyleyince "hadi canım, yoksundur o kadar" diyor. Bence sayılara takma, önemli olan görünüş ve sağlık. Heralde kemik yapısıyla alakalı bu durum. Kilolu gözükmeyip tartıda kilolu olmak.
evet ne uyuz bi durum di miben eylülden beri çaba içindeyim... boyun müsaitse çabalama ama ben bu halimden bile çok rahatsızım
ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battıcam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem
en iyisiini yapmışsın canım..benimki de ,bemiksler annenize mi,b vitamini eksikliği var herhalde;enjektör de vereyim ya da çocuğu yollayayım iğneye dedi..ben de yok yok saça dedim,bana salak gibi baktı..
asıl eczanem bu kadın değil Allahtan,pazar nöbetçiydi,bende yapacağım ya sinamekiyi bunu buldum...
ben bemiks var mı dedim eczaneye bepanthen var dedi o da olur dedim, yok bu tek başına etki etmez evigen dodex filan da alman lazım, yok şu E vitamini yok B vitamini falan filan, tanıdık eczane zaten saçımı uzatmak için sinemaki badem yağı bepanthen karıştırcam diyemedim, utandım nedenseayy bu arada bugün düzleştirici kullandım 150 derece sonra bi ışık çaktı sanki napıyorum ben dedim hemen kapattım, glissi dayadım saçlarıma toplayıp çıktım; ama içim hiç rahat deil yarın deli gibi bakım yapmazsam rahat edemem off cuma günü 3. haftam olcak; ne zor işmiş yahu:/
ayy ne bilim koskoca eczacıya "kocakarı" yöntemleriyle saç uzatmaya çalışıyomuş imajı vermiyim dedim:)) hem ters bi laf eder sinirim bozulur hiç gerek yokşöle yapıcam ki zaten bugün öle yaptım yanları şöle alalade bi düzleştirip arkadan topuz yapıcam tabi yanları dahil etmicem bu topuza, dağınık ve seksi bi görüntü oluşuyo
Topikle alakalı değil ama neyse:
Boyumdan da memnumun, ne çok ısa ne çok uzun,
bölgesel vermem gerekenler var , sporla verip platesle sıkılaşacağım diyet eşliğinde. Benim de öyle ama herkes kilo mu söyleyince "hadi canım, yoksundur o kadar" diyor. Bence sayılara takma, önemli olan görünüş ve sağlık. Heralde kemik yapısıyla alakalı bu durum. Kilolu gözükmeyip tartıda kilolu olmak.
2 haftalık aradan sonra 10.kürümü akşam yaptımyaza belimdeler hadi inşallahh darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?