2 haftalık aradan sonra 10.kürümü akşam yaptımyaza belimdeler hadi inşallahh darısı herkesin başına
hey hey hey arada neler oldu anlet bizeeeeee
kızlar valla en önemlisi sağlık, ben vakti zamanında 68 kiloydum boyum 1.62 kilo verim başka bişey istemiyorum dedim, sonra rejimle 52 kiloya düştüm, sinir stres de etkili oldu tabi... tabi bunla alakası yok ama sonra reflü çıktı midemde, şimdi doru düzgün bişey yiyemiyorum bile, hemen mide bulantıları ağrıları başlıyo, istesem de alamıyorum kilo... neyse konuyu dağıtmayalım:) dün foto çektim baktım ilk kestirdiğim halinden itibaren baya bi uzama olmuş, 3. kür cuma günü:)
şimdi canım ben bi 8 uygulama yaptım ilk önce uzama vardı yaptığım zamanlarda da buraya koymuştum fotosunu hatta daha sonrasında iki haftalık bir ara verdim ciddi anlamda uzama oldu diyebilirim aradan sonraki ikinci kürümüde dün gece yaptım bi ara foto çekip koyiyim ilk hali şuanki hali diye daha net olur
ay çok sevindim canım ya..
darısı bizim saçlara :)
foto görelim yaa, ayy insanlar 10. kürünü yapıyo biz daha 3zaman çabuk geçsin yaa :95:
sayfa 957ye bakın kızlar buldum fotoyu8.kürden sonra ara dönemine girdim o fotodan sonra
sayfa 957ye bakın kızlar buldum fotoyu8.kürden sonra ara dönemine girdim o fotodan sonra
foto görelim yaa, ayy insanlar 10. kürünü yapıyo biz daha 3zaman çabuk geçsin yaa :95:
8 kür yaptım sadece 2 aylık bi zaman yapıyo başka bişey yapmadım sadece bu kür benim saçlarım geç uzar normalde yatıp kalkıp dua ediyorumcanım resmine baktım.Ne kadar zamanda uzadı.Kaç kür yapmıştın.Bir de başka şeyler de yaptın mı?
İlla 8 kür mü yapmak lazım? 13-14 kür falan yapsak olmaz mı yani daha etkili olmaz mı uzaması bakımından?
super uzamış canım ya...
darısı benim başıma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?