Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hey hey hey arada neler oldu anlet bizeeeeee

şimdi canım ben bi 8 uygulama yaptım ilk önce uzama vardı yaptığım zamanlarda da buraya koymuştum fotosunu hatta daha sonrasında iki haftalık bir ara verdim ciddi anlamda uzama oldu diyebilirim aradan sonraki ikinci kürümüde dün gece yaptım bi ara foto çekip koyiyim ilk hali şuanki hali diye daha net olur

Tamam canım önceki fotoları ben kaçırmışım. Sabırsızlıkla bekliyorum yenilerini.

ah tatlım,inşallah darısı benim başıma,bu saçların bir an önce uzaması lazım..sinir oluyorum bu kısa saçlarıma...

ay çok sevindim canım ya..
darısı bizim saçlara :)

foto görelim yaa, ayy insanlar 10. kürünü yapıyo biz daha 3 zaman çabuk geçsin yaa :95:

Şu an için uzama yok ama sarımsaklı şampuanı kullanmamama rağmen bebek saçlarımın çıkmaya başladığını gördüm, bir sürü minik saçım var hayret vallahi...

foto koyucam kızlar merak etmeyin :94: ilk foto koyduğumda ıslaklardı ıslakken çekiyorum hep daha iyi anlaşılması için ıslakken çekip koyayım daha dün gece yıkadım kirlenmesini bekliyim az

sayfa 957ye bakın kızlar buldum fotoyu 8.kürden sonra ara dönemine girdim o fotodan sonra

canım resmine baktım.Ne kadar zamanda uzadı.Kaç kür yapmıştın.Bir de başka şeyler de yaptın mı?
8 kür yaptım sadece 2 aylık bi zaman yapıyo başka bişey yapmadım sadece bu kür benim saçlarım geç uzar normalde yatıp kalkıp dua ediyorum
İlla 8 kür mü yapmak lazım? 13-14 kür falan yapsak olmaz mı yani daha etkili olmaz mı uzaması bakımından?

8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…