Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Anladım canım sağ ol,, o kadar uzaması bile büyük bir şey gibi gelmiştir sana benimkiler hızlı uzuyor neyseki şuan ki boyu senin 1. fotoğrafındaki gibi işte kür bittiği zaman da seninkiler gibi ya da bir kaç cm daha uzun olur

sorma,
sabır taşına döndüm valla..
ama olacak , bu sefer olacak..sabırla yapacağım valla..:90:

en önemli şey sabır vallahi ben çok sabırsızımdır normalde ama dayandım artık işin sonunu düşüne düşüne ama baya yol almam gerekiyo benimde daha

güzelim uzun saçlarımı kuaför müsfettesi yaktı..erkek gibi kesildi saçlarım kasım ayında..şimdi enseler kazınmış durumda ,bir boya getirmek için ..üsttede 2 kat var..neyse buna da şükür..

bu hafta 3.uygulamayı yapacağım bakalım..yaza inşallah uzar..
ahhh...ahhh..nerdebenim uzun saçlarım...

nasıl mutluyum anlatamam şuanki durumu biraz daha uzadı hayatımda bu kadar uzamamıştı saçlarım arkadaşlarım bıkmış durumda saçlarımdan her buluştuğumuzda soruyorum uzadılar dimi diye

Bir daha asla saçlarını kuaföre emanet etme canım benim.Gayet güzel gidiyorsun kuaföre ama sonra rezil bir halde çıkıyorsun. Ama gör bak şimdi saçların uzasın nasıl canlı olacaklar eskisinden çok daha güzel olcaklar.

Son düzenleme:
nasıl mutluyum anlatamam şuanki durumu biraz daha uzadı hayatımda bu kadar uzamamıştı saçlarım arkadaşlarım bıkmış durumda saçlarımdan her buluştuğumuzda soruyorum uzadılar dimi diye

Biz sürekli saçlarımızla uğraştığımıza,baktığımıza pek anlayamıyoruz ne kadar uzayıp uzamadığı ama başkaları daha iyi görüyor uzadığını ve o heyecanla beklediğimiz cevabı veriyorlar :: uzamış ::

Ya kızlar benim saçlarım yumuşacıkdır ama ve kolay şekil alır ama ensemdeki saçlar öle değil çok sert ve hiç bir şekil almıyor nedn sizce ve ne yapabilirim yardm lütfenn

hehhe mutluluğa mutluluk katan kelime

8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş[/QUOTE]

Ben 4.kürümü yaptım.8.kürden sonra 2 hafta ara veriliyor.Saç tembelleşiyorsa korktum birden.Bir gün bırakıcaz bunları.Saçımız ayda yarım cm bile uzamazsa?Saç sürekli takviye beklerse?tırstım şimdi. bu kürü toplamda ne kadar uygulamak lazım acaba?

foto görelim yaa, ayy insanlar 10. kürünü yapıyo biz daha 3 zaman çabuk geçsin yaa :95:

8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş

Ben 4.kürümü yaptım.8.kürden sonra 2 hafta ara veriliyor.Saç tembelleşiyorsa korktum birden.Bir gün bırakıcaz bunları.Saçımız ayda yarım cm bile uzamazsa?Saç sürekli takviye beklerse?tırstım şimdi. bu kürü toplamda ne kadar uygulamak lazım acaba?[/QUOTE]

Bakımları bırakınca normal rutinine geri döner korkma...

8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş

Ben 4.kürümü yaptım.8.kürden sonra 2 hafta ara veriliyor.Saç tembelleşiyorsa korktum birden.Bir gün bırakıcaz bunları.Saçımız ayda yarım cm bile uzamazsa?Saç sürekli takviye beklerse?tırstım şimdi. bu kürü toplamda ne kadar uygulamak lazım acaba?[/QUOTE]

yok canım öyle bişey olmaz merak etme

sayfa 957ye bakın kızlar buldum fotoyu 8.kürden sonra ara dönemine girdim o fotodan sonra

Saclarin cok güzel uzamis. Masallah. 2 ayda o kadar uzatiyorsa yaza kadar ohoo belini de gecer o saclar. Ayrica ayni sayfada bir üyenin daha fotolari var, onunkiler de baya uzamis. Ben foto cekemedim o yüzden uzamayi net olarak farkemedim. Ama yine de uzadigi belli oluyordu. Diplerim baya cikti. Yaza kadar gögüslerimi kapatacak uzunluga gelsin yeter. Sütcü kiz örgüsünü yapabilecek kadar uzamasi bile benim icin harika olur. Fotolari düzenli olarak cekiyorum kizlar, uzama olsa da olmasa da koyacagim buraya, siz degerlendirmeyi yaparsiniz artik.

Saclarin tembellestigi dogru. Acaba diyorum biz saca sinamekiyle yüklendigimiz icin sac derisi sac uzatmayi birakiyor, sinamekiyi birakinca da patlama yasayarak sac mi fiskirtiyor. Ben 1 ay yaptim bir ay boyunca uzamadi. Sinamekiyi birakip 1 ay ara verdim bir anda uzadi. Ne ilginc bir kürmüs ya. Merak etmeyin tamamen birakinca saci tembellestirmez. Ben gecen sene de kullandim, uzatmasi disinda herhangi bir degisiklik yapmadi saclarimda.

mantıklı bi düşünce olmuş aslında

meraba kontess kürü yazın yapıyordum fakat düzensiz.ama herkes uzadığını söyledi saçlarımın.şöyle bir fotolara baktım gerçekten uzamışlar teşekkürler sayende şimdi yine başladım 5 haftadır düzenli yapıyorum ve 8.haftadan sonra ara vericem.şunu sorucaktım bilmiyorum yanıtladınmı tüm topiği okuma fırsatım olmadı uzaman ara verdikten sonra sendede hızlı mı oldu.çoğu kişi öyle yazmışta ?

öyle bi şey olmuyor canım
yaz dönemi boyunca 3 kere ya yaptım ya yapmadım
şimdi de 2 aydır yapmıyorum
hala rutin uzamam devam ediyor

zaten saç tembelleşmesin diye ara veriyoruz

Son düzenleme:

evet canım benimki de arada birden uzamıştı.
8 hafta uygulayıp ara verdiğimde,o ara verdiğim 2 haftada 8 cm filan uzamıştı birden bire
başlığı o yüzden haftada 1 cm diye açtım çünkü hesap öyle denk geliyordu
yoksa her hafta 1cm uzamadı bende
umarım aradaki farkı anlatabildim şuan sana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…