super uzamış canım ya...
darısı benim başıma ..
inşallah canım. sabırlı olmanın faydaları
8 kür yaptım sadece 2 aylık bi zaman yapıyo başka bişey yapmadım sadece bu kür benim saçlarım geç uzar normalde yatıp kalkıp dua ediyorum
8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş
sorma,
sabır taşına döndüm valla..
ama olacak , bu sefer olacak..sabırla yapacağım valla..:90:
sorma,
sabır taşına döndüm valla..
ama olacak , bu sefer olacak..sabırla yapacağım valla..:90:
Anladım canım sağ ol,, o kadar uzaması bile büyük bir şey gibi gelmiştir sana benimkiler hızlı uzuyor neyseki şuan ki boyu senin 1. fotoğrafındaki gibi işte kür bittiği zaman da seninkiler gibi ya da bir kaç cm daha uzun olur
Anladım canım sağ ol,, o kadar uzaması bile büyük bir şey gibi gelmiştir sana benimkiler hızlı uzuyor neyseki şuan ki boyu senin 1. fotoğrafındaki gibi işte kür bittiği zaman da seninkiler gibi ya da bir kaç cm daha uzun olur
Sabreden derviş muradına eriyor kızlar.bizde ereceğimiz muradımıza upuzun saçlara kavuşacağız sabrederek.=)))
güzelim uzun saçlarımı kuaför müsfettesi yaktı..erkek gibi kesildi saçlarım kasım ayında..şimdi enseler kazınmış durumda ,bir boya getirmek için ..üsttede 2 kat var..neyse buna da şükür..
bu hafta 3.uygulamayı yapacağım bakalım..yaza inşallah uzar..
ahhh...ahhh..nerdebenim uzun saçlarım...
nasıl mutluyum anlatamam şuanki durumu biraz daha uzadı hayatımda bu kadar uzamamıştı saçlarımarkadaşlarım bıkmış durumda saçlarımdan her buluştuğumuzda soruyorum uzadılar dimi diye
Biz sürekli saçlarımızla uğraştığımıza,baktığımıza pek anlayamıyoruz ne kadar uzayıp uzamadığı ama başkaları daha iyi görüyor uzadığını ve o heyecanla beklediğimiz cevabı veriyorlar :: uzamış ::
foto görelim yaa, ayy insanlar 10. kürünü yapıyo biz daha 3zaman çabuk geçsin yaa :95:
8 kür yapmak gerekiyo ilk etapta saç tembelleşiyomuş sanırım sürekli uygulayınca. ara verildiğinde asıl uzama oluyomuş
sayfa 957ye bakın kızlar buldum fotoyu8.kürden sonra ara dönemine girdim o fotodan sonra
Saclarin cok güzel uzamis.Masallah. 2 ayda o kadar uzatiyorsa yaza kadar ohoo belini de gecer o saclar. Ayrica ayni sayfada bir üyenin daha fotolari var, onunkiler de baya uzamis. Ben foto cekemedim o yüzden uzamayi net olarak farkemedim. Ama yine de uzadigi belli oluyordu. Diplerim baya cikti. Yaza kadar gögüslerimi kapatacak uzunluga gelsin yeter. Sütcü kiz örgüsünü yapabilecek kadar uzamasi bile benim icin harika olur. Fotolari düzenli olarak cekiyorum kizlar, uzama olsa da olmasa da koyacagim buraya, siz degerlendirmeyi yaparsiniz artik.
hihhi teşekkür ederim canım ekle ekle sende gaza geliyo kızlar devam ettirelim rapunzel olalım
Saclarin tembellestigi dogru. Acaba diyorum biz saca sinamekiyle yüklendigimiz icin sac derisi sac uzatmayi birakiyor, sinamekiyi birakinca da patlama yasayarak sac mi fiskirtiyor.Ben 1 ay yaptim bir ay boyunca uzamadi. Sinamekiyi birakip 1 ay ara verdim bir anda uzadi. Ne ilginc bir kürmüs ya. Merak etmeyin tamamen birakinca saci tembellestirmez. Ben gecen sene de kullandim, uzatmasi disinda herhangi bir degisiklik yapmadi saclarimda.
Ben 4.kürümü yaptım.8.kürden sonra 2 hafta ara veriliyor.Saç tembelleşiyorsa korktum birden.Bir gün bırakıcaz bunları.Saçımız ayda yarım cm bile uzamazsa?Saç sürekli takviye beklerse?tırstım şimdi. bu kürü toplamda ne kadar uygulamak lazım acaba?
meraba kontess kürü yazın yapıyordum fakat düzensiz.ama herkes uzadığını söyledi saçlarımın.şöyle bir fotolara baktım gerçekten uzamışlarteşekkürler sayende şimdi yine başladım 5 haftadır düzenli yapıyorum ve 8.haftadan sonra ara vericem.şunu sorucaktım bilmiyorum yanıtladınmı tüm topiği okuma fırsatım olmadı uzaman ara verdikten sonra sendede hızlı mı oldu.çoğu kişi öyle yazmışta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?