Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

inşallah canım. sabırlı olmanın faydaları
çok güzel uzamış,
Egerian saçların aynı benimki gibi. Hem model hem de uzunluk olarak, ben daha çok üst katlarımın uzamasını istiyorum. Saçlarım dalgalı ve o katlar neredeyse tepeme çıkıyor.

8 cm mi, çok fena gaza geldim şimdi.

Son düzenleme:
anaaammm bu ne yaavv, bi sabah kalıcam saçlar göğsümü geçmiş hayali bile güzel yaa, off bugün 3. kür günü, pehh daha 1 aydan fazla zaman var :78: bu arada bu topik kopup gidiyo yetişemiyorum, daha dün gece baktım sabaha kadar 3 sayfa yorum yapılmış

Bendeeeeee

Bir gecede uzamıyordur be iki haftaya yay

Bir gecede uzamıyordur be iki haftaya yay
ahahhha:)) biliyorum da sonuçta o iki haftanın sonunda da bigün uyanıcam yani bu arada bugün gidip sosis bigudi alim dedim, o arada gözüme golden rose plumper ilişti, 4 numarası hem de bayadır arıyodum hemen yapıştım tabi:)) sonra çıktım eve geldim bi baktım poşetin içinde bi hediye paketi, dedim heralde yanlışlık oldu gidip iade edim, gittim dedim heralde bi yanlışlık oldu filan yok dedi kadın o bizim hediyemiz; bi açtım paketi baya loreal ruj 103 numara, ay nası mutlu oldum, golden rose'a karşılık loreal yani:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ve 3.kür de kafamda, yalnız kafama bişey takıldı siz yaptıktan sonra saçınızı streç filmle sarıyo musunuz? bi yerde öle okumuştum geçen hafta sardım bu hafta da bone geçirdim

o kadar çok yorum yapılmış ki hepsini okuyamadım..
bu yüzden bi soru sormak istiyorum (eğer sorulmuşsa kusura bakmayın yaa, okumadm yorumları..) ben sinmki kürüne yeni başladım haftada 1 mi yapılacak?? ha bi de içine birkaç damla çam terebentin döksem bişey olmaz dmi ??

egerian tatlım bana sanki fazla bi uzama olmamış gbi geldi yanlış anlama sakın
yanlarda biraz belli belki katlı olduğu için belli olmuyo uzama yani ben farketmiyorum

egerian tatlım bana sanki fazla bi uzama olmamış gbi geldi yanlış anlama sakın
yanlarda biraz belli belki katlı olduğu için belli olmuyo uzama yani ben farketmiyorum

:26:bilmiyorum ki bana uzamış diyolar ama katlı olduğu için belli olmamış olabilir tekrar foto çekip karşılaştırıcam yıkadığımda o zaman anlaşılır sanırım pek katları kalmadı artık

terebentin kullanmadım bilmiyorum canım
diğer sorunun cevabı için 'sadece' ilk mesajı okuman yeterli

bunlar da benim 1 aylık sonuçlarım valla benim saçıma göre hiç fena uzamış sayılmaz ben memnunum bu sonuçtan ama sadece sinameki değil,uçlarda zeytinyağı diplerde de saç çıkarsın diye yılan yağı bi de şampuanıma bal katıp kullandım işe yaradı gibi omuzlarımdan göğüs bölgeme geldi :) sonuçta henüz 1 ay oldu dahası da olur umarım :)
ImageShack Album - 2 images
EDİT: kontesss'cim tekrar teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

bence de uzama olmuş canımm rica ederimmm

ve arkadaşlar bişey daha ekleyeyim,saçımı kahveye boyadım dipleri çıktı diye rengini biraz açtı,önceden zaten sarıya yakın bi renktim şimdi açıldıgını farkedıyorum yani eğer boya yapacaksanız bi süre sinameki kürünü uygulamayın derim :)) fena da olmadı aslında balyajlı gibi duruyor

ve 3.kür de kafamda, yalnız kafama bişey takıldı siz yaptıktan sonra saçınızı streç filmle sarıyo musunuz? bi yerde öle okumuştum geçen hafta sardım bu hafta da bone geçirdim
Bone takmasan da oluyormuş canım ben takmıyorum mesela. Ama takanlar da var. Bu soruyu ben sormuştum galiba

Çok iyi uzamış.
Keşke ben de çekseymişim.

kkontess ara verdiğin dönemde hiç bir bakım yapmışmıydın. Yoksa tamamen dinlenmeye mi bıraktın.

kızlar benm bir derdim var ya ben daha öncede yazmıştm ama bu kazıttığım saçlar çokta çabuk uzamıo yaaa bu kürü uygulayan arkadaşlara soruyorum sadece sinameki badem yagı ve bepanten ilemi bukadar çabuk uzattınız ve haftada kaçkere uyguladınız.hiç kepek olmayan saçlarımda pul pul kepekler var acaba derimemi iyi gelmedi bu kür anlıyamadım vallahi ben bu işten birde sık sık yıkanmak saçları uzatıyormuş doğrumudur sizce

hiç bakım yapmadım canım ara verdiğimde
dinlenmeye bıraktım
şuanda da öyle,sadece saç kremim var
o da bakımdan sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…