inşallah canım. sabırlı olmanın faydaları
evet canım benimki de arada birden uzamıştı.
8 hafta uygulayıp ara verdiğimde,o ara verdiğim 2 haftada 8 cm filan uzamıştı birden bire
başlığı o yüzden haftada 1 cm diye açtım çünkü hesap öyle denk geliyordu
yoksa her hafta 1cm uzamadı bende
umarım aradaki farkı anlatabildim şuan sana :26:
anaaammm bu ne yaavv, bi sabah kalıcam saçlar göğsümü geçmişevet canım benimki de arada birden uzamıştı.
8 hafta uygulayıp ara verdiğimde,o ara verdiğim 2 haftada 8 cm filan uzamıştı birden bire
başlığı o yüzden haftada 1 cm diye açtım çünkü hesap öyle denk geliyordu
yoksa her hafta 1cm uzamadı bende
umarım aradaki farkı anlatabildim şuan sana :26:
çok güzel uzamış,
Egerian saçların aynı benimki gibi. Hem model hem de uzunluk olarak, ben daha çok üst katlarımın uzamasını istiyorum. Saçlarım dalgalı ve o katlar neredeyse tepeme çıkıyor.
8 cm mi, çok fena gaza geldim şimdi.
anaaammm bu ne yaavv, bi sabah kalıcam saçlar göğsümü geçmişhayali bile güzel yaa, off bugün 3. kür günü, pehh daha 1 aydan fazla zaman var :78: bu arada bu topik kopup gidiyo yetişemiyorum, daha dün gece baktım sabaha kadar 3 sayfa yorum yapılmış
ahahhha:)) biliyorum da sonuçta o iki haftanın sonunda da bigün uyanıcam yaniBir gecede uzamıyordur beiki haftaya yay
canım taş çatlasa son 10 sayfa içinde var bu sorunun cevabıve 3.kür de kafamda, yalnız kafama bişey takıldı siz yaptıktan sonra saçınızı streç filmle sarıyo musunuz? bi yerde öle okumuştum geçen hafta sardım bu hafta da bone geçirdim
hemen bakıyorum kusura bakma çok şey okuyorum okuduklarımı da unuttum tekrar bakayım:)canım taş çatlasa son 10 sayfa içinde var bu sorunun cevabı
egerian tatlım bana sanki fazla bi uzama olmamış gbi geldi yanlış anlama sakın
yanlarda biraz belli belki katlı olduğu için belli olmuyo uzama yani ben farketmiyorum
terebentin kullanmadım bilmiyorum canımo kadar çok yorum yapılmış ki hepsini okuyamadım..
bu yüzden bi soru sormak istiyorum (eğer sorulmuşsa kusura bakmayın yaa, okumadm yorumları..)ben sinmki kürüne yeni başladım haftada 1 mi yapılacak?? ha bi de içine birkaç damla çam terebentin döksem bişey olmaz dmi ??
terebentin kullanmadım bilmiyorum canım
diğer sorunun cevabı için 'sadece' ilk mesajı okuman yeterli
bunlar da benim 1 aylık sonuçlarım valla benim saçıma göre hiç fena uzamış sayılmaz ben memnunum bu sonuçtan ama sadece sinameki değil,uçlarda zeytinyağı diplerde de saç çıkarsın diye yılan yağı bi de şampuanıma bal katıp kullandım işe yaradı gibi omuzlarımdan göğüs bölgeme geldi :) sonuçta henüz 1 ay oldu dahası da olur umarım :)
ImageShack Album - 2 images
EDİT: kontesss'cim tekrar teşekkür ederim :)
bence de uzama olmuş canımmrica ederimmm
Bone takmasan da oluyormuş canım ben takmıyorum mesela. Ama takanlar da var. Bu soruyu ben sormuştum galibave 3.kür de kafamda, yalnız kafama bişey takıldı siz yaptıktan sonra saçınızı streç filmle sarıyo musunuz? bi yerde öle okumuştum geçen hafta sardım bu hafta da bone geçirdim
Çok iyi uzamış.bunlar da benim 1 aylık sonuçlarım valla benim saçıma göre hiç fena uzamış sayılmaz ben memnunum bu sonuçtan ama sadece sinameki değil,uçlarda zeytinyağı diplerde de saç çıkarsın diye yılan yağı bi de şampuanıma bal katıp kullandım işe yaradı gibi omuzlarımdan göğüs bölgeme geldi :) sonuçta henüz 1 ay oldu dahası da olur umarım :)
ImageShack Album - 2 images
EDİT: kontesss'cim tekrar teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?