kızlar benm bir derdim var ya ben daha öncede yazmıştm ama bu kazıttığım saçlar çokta çabuk uzamıo yaaa bu kürü uygulayan arkadaşlara soruyorum sadece sinameki badem yagı ve bepanten ilemi bukadar çabuk uzattınız ve haftada kaçkere uyguladınız.hiç kepek olmayan saçlarımda pul pul kepekler var acaba derimemi iyi gelmedi bu kür anlıyamadım vallahi ben bu işten birde sık sık yıkanmak saçları uzatıyormuş doğrumudur sizce
hiç bakım yapmadım canım ara verdiğimde
dinlenmeye bıraktım
şuanda da öyle,sadece saç kremim var
o da bakımdan sayılmaz
Teşekkür ederim tatlım
rc ederim :81:
bakalım ay sonu gelsin, bi kaç bakım ürünü almayı düşünüyorum kendime
kırıklar için filan
uçlar baya sağlıksız geliyor , elektriklenip dolanır oldular iyice
tepem atıyor:95:
evet canım benimki de arada birden uzamıştı.
8 hafta uygulayıp ara verdiğimde,o ara verdiğim 2 haftada 8 cm filan uzamıştı birden bire
başlığı o yüzden haftada 1 cm diye açtım çünkü hesap öyle denk geliyordu
yoksa her hafta 1cm uzamadı bende
umarım aradaki farkı anlatabildim şuan sana :26:
teşekkür ederim canım :)) bunu duyduğuma çok sevindimBone takmasan da oluyormuş canım ben takmıyorum mesela. Ama takanlar da var. Bu soruyu ben sormuştum galiba
Çok iyi uzamış.
Keşke ben de çekseymişim.
kkontess ara verdiğin dönemde hiç bir bakım yapmışmıydın. Yoksa tamamen dinlenmeye mi bıraktın.
Kontesciim saol cnmüzerindeki sarı noktaya bıçak sürt
incelsin biraz
sonra bezle tutup kırıver
pıt diye kırılıyo düzgünce
bu hafta 6.kürümü yapacağım inşallah kızlar bende 8. kürden sonra mı ara veriliyo 10.kürden sonra mı daha önce de 10.kürden sonra ara veriliyo diye okumuştum ara 1 ay mı olacak bu arada
valla ben 8de 2 hafta ara vericem sonra kalan 2 şişeyi de yapıp bi daha yapmicam, sonrasında boyayıp sadece yağ bakımına geçicemBen 8. kürü yaptım bugün, hatta henüz yıkamış değilim.
9. yu da yapıp öyle ara vereceğim.
4. kürümü yaptım şu an saçımda ama ortalama 5-6 günde bir yaptığım için henüz başlayalı 3 hafta oldu, kür sayısına göre değil hafta sayısına göre hesap ettiğimize göre ben yinede 8 hafta yapıp 2 hafta ara vereceğim...kkontes, minicik minicik saçlarım var her yerden fırlamışlar, nasıl sevindim anlatamam...Böyle bir beklentim yoktu ama hem uzatıp hem yeni saç çıkartması işime geldi açıkçası
valla ben 8de 2 hafta ara vericem sonra kalan 2 şişeyi de yapıp bi daha yapmicam, sonrasında boyayıp sadece yağ bakımına geçicem
ilk mesajımda cevabın mevcut canım
Ben 8. kürü yaptım bugün, hatta henüz yıkamış değilim.
9. yu da yapıp öyle ara vereceğim.
Ben de bugün aktardan alma sarımsaklı şampuan kullandım ilk defa. NE kokuyo o ya. Baharatlı çubuk gibi hissettim kendimi
Dileklerin için sağol canım. Ben de işe yararsa kendim yapacağım bir dahakini.teşekkürelr canım
inşallah uzamıştır canım
ben evde yapıyorum şampuanımıniçine koyuyorum sarmısağı annem bıktı çokkötü kokuyo diye
ben çıkınca banyo leş gibi sarmısak kokuyoyeter yapma şunu diyo
4. kürümü yaptım şu an saçımda ama ortalama 5-6 günde bir yaptığım için henüz başlayalı 3 hafta oldu, kür sayısına göre değil hafta sayısına göre hesap ettiğimize göre ben yinede 8 hafta yapıp 2 hafta ara vereceğim...kkontes, minicik minicik saçlarım var her yerden fırlamışlar, nasıl sevindim anlatamam...Böyle bir beklentim yoktu ama hem uzatıp hem yeni saç çıkartması işime geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?