Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bence sık yıkamak hasta eder insanı,inanmıyorum uzatacağına
bemiks bepantenden daha çok uzatıyor

anladım çok teşekkür ederim darısı başıma

teşekkür ederim canım :)) bunu duyduğuma çok sevindim

bu hafta 6.kürümü yapacağım inşallah kızlar bende 8. kürden sonra mı ara veriliyo 10.kürden sonra mı daha önce de 10.kürden sonra ara veriliyo diye okumuştum ara 1 ay mı olacak bu arada

Ben 8. kürü yaptım bugün, hatta henüz yıkamış değilim.
9. yu da yapıp öyle ara vereceğim.

valla ben 8de 2 hafta ara vericem sonra kalan 2 şişeyi de yapıp bi daha yapmicam, sonrasında boyayıp sadece yağ bakımına geçicem
4. kürümü yaptım şu an saçımda ama ortalama 5-6 günde bir yaptığım için henüz başlayalı 3 hafta oldu, kür sayısına göre değil hafta sayısına göre hesap ettiğimize göre ben yinede 8 hafta yapıp 2 hafta ara vereceğim...kkontes, minicik minicik saçlarım var her yerden fırlamışlar, nasıl sevindim anlatamam...Böyle bir beklentim yoktu ama hem uzatıp hem yeni saç çıkartması işime geldi açıkçası

Ben de bugün aktardan alma sarımsaklı şampuan kullandım ilk defa. NE kokuyo o ya. Baharatlı çubuk gibi hissettim kendimi

ilk mesajımda cevabın mevcut canım

teşekkürelr canım

Ben 8. kürü yaptım bugün, hatta henüz yıkamış değilim.
9. yu da yapıp öyle ara vereceğim.

inşallah uzamıştır canım

Ben de bugün aktardan alma sarımsaklı şampuan kullandım ilk defa. NE kokuyo o ya. Baharatlı çubuk gibi hissettim kendimi

ben evde yapıyorum şampuanımıniçine koyuyorum sarmısağı annem bıktı çokkötü kokuyo diye
ben çıkınca banyo leş gibi sarmısak kokuyo yeter yapma şunu diyo

9 kürde yaptım bugün
kahküller şekle girmeye başladı artık benim
haftaya 10. yapıp bırakıcam
ara verdim dönemde boyucam inşallah

Dileklerin için sağol canım. Ben de işe yararsa kendim yapacağım bir dahakini.

yaaa (
Allah 'ım yaa.. Kokmasın yaa kokmasııııııııııın.. Yazan arkadşaım sonra güzel kokulu şampuanla yıkıyorum güzel kokuyor yazmıştı .. Bnde güzel kokmak istiyorum..

Benim aldığım sadece yıkarken kokuyor, yıkadıktan sonra koku moku yok, iyice duruladım ılık suyla.

Ahahah aynı benim gibisin canım bende 4. kürümü bugün yaptım ama 3. haftamdayım ne yazıkkii daha 5 haftam var ara vermeme ne güzel herkes ara vermeye yakınlamış biz gene daha başlardayız. Evet ya minnacık saçlar var diplerde:) parmak uçlarımla masaj yapıyorum arada saç diplerime de minik minik saçlar geliyor,batıyor falan mutlu olmamıza bir neden işte yeni saçlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…