Ahahah aynı benim gibisin canım bende 4. kürümü bugün yaptım ama 3. haftamdayım ne yazıkkii daha 5 haftam var ara vermeme ne güzel herkes ara vermeye yakınlamış biz gene daha başlardayız.Evet ya minnacık saçlar var diplerde:) parmak uçlarımla masaj yapıyorum arada saç diplerime de minik minik saçlar geliyor,batıyor falan mutlu olmamıza bir neden işte yeni saçlar çıkıyor
Olsun bizde ikinci ekip olalım bari, birbirimizi gaza getiririzForumda saç uzatma yarışmaları açılsın hahah
8. kürümü yaptım ben de az önce. Bemiksin 2. kutusunu bitirip öyle ara vereceğim. Nitekim bende öyle çok belirgin bir uzama olmadı maalesef, özel günleri de denedim ama birkaç cm belki uzadı
Hımmm gzel oldu galiba :) Fotoğraf isterim :) Güle güle kullan...yarın 3.uygulamam var..bu arada saçlarımı palette ile açtım ve bakır karamel gibi oldu..
neyseki o iğrenç koy kahve renkten kurtuldum.
ayyyy canım ben zaten kontesin ilk sayfadaki fotoğraflarına bakınca öyle bir gaza geliyorum kii yetmezmiş gibi bir de diğer arkadaşların yükledikleri fotoğrafları görüncede gaza geliyorum Sonra beni tutana aşk olsunahahah canım gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün 'hangimiz daha hızlı uzatıcak saçlarını falan
Ara verdiğin zman uzar belki canım :26:
Hımmm gzel oldu galiba :) Fotoğraf isterim :) Güle güle kullan...
Tabii forumda zayıflama yarışması var da saç uzatma yarışması niye olmasın ki:
daha iyi oldu valla canım..
1 hafta sonra da fındıkkabuğu ile boyayacağım..şimdilik bakır karamelim..
yarın da 3 .kürüm var..
inşallah yaza hepimiz rapunzel olacağız :90::90::90::90:
Bakır karamel aksa fındık kabuğu olmaz mı ki acaba?
İnşallah kız inşallah :)
Bakır karamel aksa fındık kabuğu olmaz mı ki acaba?
İnşallah kız inşallah :)
olabilir sanırım..zaten 1 hafta bekleyeceğim,o sırada eğer kenk fındık kabuğun gibi olursa bir süre daha boyamam :))
iyi dedin bak,bu arada da saçıma bol bol bakım yaparım..
evet..evet..yaza rapunzeliz valla...
Canım doktora gidip, demir ve vitamin tableti alsana.
Ben de aynı durumdayım canım, moralini bozma, uzamasa bile sağlıklı olmuştur eminim. Sabırsızlıkla arayı bekliyorum, genelde ara verilen dönemde uzuyormuşya.8. kürümü yaptım ben de az önce. Bemiksin 2. kutusunu bitirip öyle ara vereceğim. Nitekim bende öyle çok belirgin bir uzama olmadı maalesef, özel günleri de denedim ama birkaç cm belki uzadı
:) Acil hastaneye yatirilmistim 5 gun kaldim, kan verildi. Hala daha tedavi suruyor 3 aydir ^^ Nisan'da umarim teshis koyacaklar anemimin turune xD Belime kadar olan saclarimi kestirdim vucudum onlari besleyemiyor diye. Simdi oglan cocugu gibi dolaniyorum ortada xD Badem yagi, terebentin falan kullandim ama eskisi gibi gurlesemediler.
Boyanın akmasını istiyorsan saçlarını beyaz kalıp sabunla 2 su yıkayıp şampuanı sonra kullanacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?