Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kansizlik ve b12 eksikligi sebebiyle saclarimdaki gurluk gitti. Sarimsak ve bal karistirsam sampuana (ikisini birden) sadece gurlestirmek icin yeterli olur mu ?

benimde saçımda koku canım yok spor yapınca terliyorum o zaman kötü kokuyor

sarımsak ve buhar birleşiyo tüm banyoyu sarıyo koku ben banyodan çıkınca annem girdiğinde yeter artık diyo kullanma

Olsun bizde ikinci ekip olalım bari, birbirimizi gaza getiririz Forumda saç uzatma yarışmaları açılsın hahah

yarın 3.uygulamam var..bu arada saçlarımı palette ile açtım ve bakır karamel gibi oldu..

neyseki o iğrenç koy kahve renkten kurtuldum.

8. kürümü yaptım ben de az önce. Bemiksin 2. kutusunu bitirip öyle ara vereceğim. Nitekim bende öyle çok belirgin bir uzama olmadı maalesef, özel günleri de denedim ama birkaç cm belki uzadı

Olsun bizde ikinci ekip olalım bari, birbirimizi gaza getiririz Forumda saç uzatma yarışmaları açılsın hahah

ayyyy canım ben zaten kontesin ilk sayfadaki fotoğraflarına bakınca öyle bir gaza geliyorum kii yetmezmiş gibi bir de diğer arkadaşların yükledikleri fotoğrafları görüncede gaza geliyorum Sonra beni tutana aşk olsun ahahah canım gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün 'hangimiz daha hızlı uzatıcak saçlarını falan

yarın 3.uygulamam var..bu arada saçlarımı palette ile açtım ve bakır karamel gibi oldu..

neyseki o iğrenç koy kahve renkten kurtuldum.
Hımmm gzel oldu galiba :) Fotoğraf isterim :) Güle güle kullan...

Tabii forumda zayıflama yarışması var da saç uzatma yarışması niye olmasın ki:

Hımmm gzel oldu galiba :) Fotoğraf isterim :) Güle güle kullan...

Tabii forumda zayıflama yarışması var da saç uzatma yarışması niye olmasın ki:

daha iyi oldu valla canım..
1 hafta sonra da fındıkkabuğu ile boyayacağım..şimdilik bakır karamelim..
yarın da 3 .kürüm var..
inşallah yaza hepimiz rapunzel olacağız :90::90::90::90:

daha iyi oldu valla canım..
1 hafta sonra da fındıkkabuğu ile boyayacağım..şimdilik bakır karamelim..
yarın da 3 .kürüm var..
inşallah yaza hepimiz rapunzel olacağız :90::90::90::90:

Bakır karamel aksa fındık kabuğu olmaz mı ki acaba?
İnşallah kız inşallah :)

Bakır karamel aksa fındık kabuğu olmaz mı ki acaba?
İnşallah kız inşallah :)

olabilir sanırım..zaten 1 hafta bekleyeceğim,o sırada eğer kenk fındık kabuğun gibi olursa bir süre daha boyamam :))
iyi dedin bak,bu arada da saçıma bol bol bakım yaparım..

evet..evet..yaza rapunzeliz valla...

Boyanın akmasını istiyorsan saçlarını beyaz kalıp sabunla 2 su yıkayıp şampuanı sonra kullanacaksın...

Canım doktora gidip, demir ve vitamin tableti alsana.

:) Acil hastaneye yatirilmistim 5 gun kaldim, kan verildi. Hala daha tedavi suruyor 3 aydir ^^ Nisan'da umarim teshis koyacaklar anemimin turune xD Belime kadar olan saclarimi kestirdim vucudum onlari besleyemiyor diye. Simdi oglan cocugu gibi dolaniyorum ortada xD Badem yagi, terebentin falan kullandim ama eskisi gibi gurlesemediler.

8. kürümü yaptım ben de az önce. Bemiksin 2. kutusunu bitirip öyle ara vereceğim. Nitekim bende öyle çok belirgin bir uzama olmadı maalesef, özel günleri de denedim ama birkaç cm belki uzadı
Ben de aynı durumdayım canım, moralini bozma, uzamasa bile sağlıklı olmuştur eminim. Sabırsızlıkla arayı bekliyorum, genelde ara verilen dönemde uzuyormuşya.

Kan üzümü de yiyebilirsin, ama kan yapıcı besinleri süt ürünleriyle birlikte kullanma canım. Sütün içerisindeki maddeler demir emilimini zorlaştırıyor. MEsela ıspanaklı yoğurt yemek ıspanaktaki demiri tamamen öldürür. Ya da pekmezli süt içmek boş bir çabadır.

gözlerime inanamadım:) bende hemen başlıyorum umarım aynı etkiyi görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…