:) Acil hastaneye yatirilmistim 5 gun kaldim, kan verildi. Hala daha tedavi suruyor 3 aydir ^^ Nisan'da umarim teshis koyacaklar anemimin turune xD Belime kadar olan saclarimi kestirdim vucudum onlari besleyemiyor diye. Simdi oglan cocugu gibi dolaniyorum ortada xD Badem yagi, terebentin falan kullandim ama eskisi gibi gurlesemediler.
Kizlar ben 3. kürümü yapacagim birazdan fakat bemiksim bitmis, almayi unutmusum. Evde Cernevit diye toz vitamin vardi. Icinde A, B cesitleri, C, E, Folik asit ve biotin var. Mecbur onu kullandim. Toz olmasi bisey degistirir mi? Suyla karistirip öyle kattim, kokusu ayni bemiks gibiydi. Umarim etkisi de öyle olur.
Canim benim gecmis olsun.
Keske saclarini kestirmeseydin. Saclar ölü oldugu icin vücuttan beslenmezler. Sen ister kestir ister kestirme yine uzar. Kestirirsen sadece uzama hizi degisir. Kestirerek iyi degil aksine kötü yapmissin. Kesilen sac daha hizli uzar. Keske hic ellemeseydin, uzun sacin uzamasi daha yavas oluyor o yüzden vücuttan daha az besin alir. Saclarinin hizli ve saglikli uzamasi icin senin daha cok beslenmene dikkat etmen gerekir.
Umarim bir an önce iyilesirsin.
Canım senin kullandığın vitamin bemiks'in bir tık önünde :) Bende bu kür yaparken bemiks haricinde içerisine 1000mcg biotin 1000 mcg c vitamini karıştırıyorum tabii ki toz olarakekstradanda evicap ekliyorum mesela...
:) Acil hastaneye yatirilmistim 5 gun kaldim, kan verildi. Hala daha tedavi suruyor 3 aydir ^^ Nisan'da umarim teshis koyacaklar anemimin turune xD Belime kadar olan saclarimi kestirdim vucudum onlari besleyemiyor diye. Simdi oglan cocugu gibi dolaniyorum ortada xD Badem yagi, terebentin falan kullandim ama eskisi gibi gurlesemediler.
Hadi ya süper o zaman.Tesekkürler cevap icin. Rahatladim biraz, korkuyordum etkisini bilmedigimden ya sacima zarar verirse diye. Ah bi de kötü kokmasa.
Canım senin kullandığın vitamin bemiks'in bir tık önünde :) Bende bu kür yaparken bemiks haricinde içerisine 1000mcg biotin 1000 mcg c vitamini karıştırıyorum tabii ki toz olarakekstradanda evicap ekliyorum mesela...
kızlar bende bugün ilk kürümü yaptım ama bemiksim yoktu sadece sinameki ve tatlı badem yağıyla yaptım çok geç saatte gaza geldiğim için eczaneler kapanmıştıbi de tarifi veren arkadaş yarım çay bardğı demiş ama yarım çay bardağı sanki famın derisini ıslatmıyo gibime geldi bende bi çay bardağı falan yaptım ben tutam tutam sinaekiyi kaynatmak yerine 100 gr ki bu çok fazla 10 bardak suyla kaynattım bekletiyorum süzdükten sonra kavanoza koyucam yaptığım zaman hafif ısıtıp bemiks ve tatlı badem yağını koysam olur mu :44::44:
Canım toz olarak tabletleri dövüp mü karıştırıyorsun?
Biotin zaten toz, c vitaminini dövüyorum güzelce...
hmm.Teşekkürler.
Yani ben böyle yapıyorum ama bunları eklememin sebebi saçı uzatmaya katkı sağlaması olmadığı için eklemenize gerek yok bemix ekleyin yeter...Formüle sadık kalın yani, ben böyle değişik denemeleri seven bir tipim :)
ben de kırkkilit otu ekliyorum ekstradan
Onu ekleme canım günde 2 fincan iç :) içmek zor gelirse durulama suyu olarak kullan...
Evet dün durulama suyuna da koydum.Isırgan,k.kilitotu ve defne yaprağı kaynattım.Sence çok mu karıştırmışım?
3.kürümü bugün yaptım kızlar...
5 kür daha var,sonra 2 hafta ara ..bakalım ,inşallah iyi olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?