Çok yakın bı arkadasım evlendı dun ve ozel gunun son saatlerinde de olsa o yorgunlugun uzerıne gece yaptım 5. kürümügelişmeleri görünce daha bi hırslandım çünkü küre başlayalı tam tamına 1 ay oldu bugun.. özel gunlerde yapıyorum kürlerimi bi kere falan kaçırmış olabilirim son 2 kürdür tatlı bademle yağıyla yapıyorum ilk 3 kür normal badem yağıyla yapmıştım Kontes'ime herşeyi sordum ama onu sormayı unutmuşum Kontees'im sabrın için ayrı teşekkür ederim duacınım bunu bil
Bu arada kesim gününde uçlardanda kesti annişkom azcık diğer kuaförler gibi saç düşmanı değildir kendisi aksine uzun saçlı olup kestirmek isteyenelerin saçını kesmez, doğal saç rengiyse komple boyamaz uçlara boya atalım der bi kesimlik bişi canım anneeemmm tam bizlik kuaför
Eki Görüntüle 141331
Annişkanın ellerinden öperim :) saçların güzel uzamış ve harika görünüyor
Ahh ahhh zamanında onu dinlemeyip kendi kendime berbat ettım saçlarımı kurtarıcım annişim oldu hep, bide Kontesim
Çok teşekkür ediyorumhepimizin upuzun saçları olsun inş
saclarin harika ve cok saglikli görünüyorlarÇok yakın bı arkadasım evlendı dun ve ozel gunun son saatlerinde de olsa o yorgunlugun uzerıne gece yaptım 5. kürümügelişmeleri görünce daha bi hırslandım çünkü küre başlayalı tam tamına 1 ay oldu bugun.. özel gunlerde yapıyorum kürlerimi bi kere falan kaçırmış olabilirim son 2 kürdür tatlı bademle yağıyla yapıyorum ilk 3 kür normal badem yağıyla yapmıştım Kontes'ime herşeyi sordum ama onu sormayı unutmuşum Kontees'im sabrın için ayrı teşekkür ederim duacınım bunu bil
Bu arada kesim gününde uçlardanda kesti annişkom azcık diğer kuaförler gibi saç düşmanı değildir kendisi aksine uzun saçlı olup kestirmek isteyenelerin saçını kesmez, doğal saç rengiyse komple boyamaz uçlara boya atalım der bi kesimlik bişi canım anneeemmm tam bizlik kuaför
Eki Görüntüle 141331
Hehe ben de 3. kürümü yaptim.Beraber yapiyoruz ne güzel, iyi denk geldi. Uzamayi da birlikte görecegiz. Fotograf cektin mi? Ben ilk kürümde cektim bi tane, en son yaptigim kürde ve 2 haftalik aradan sonra birer tane cekecegim. Umarim fotografa gerek kalmadan da anlayabilecegim bariz bir uzama olur. :97:
ben azcık kırpıyorum canım aradaKizlar siz sacinizi kendiniz kesiyor musunuz ? Buradakilere güveniyorum cünkü rapunzel-topiksi burasi :97:
Forumda paylaşılınca araştırdım, Isırgan+kırkkilit uygun ama defne durulama suyu olarak bir işe yaramıyormuş...
ısırgan suyu saçı çok sert yapıyor.Ama defne yaprağı koyunca yumuşacık oldu.Bilemiyorum yine de.Herkesde farklı etki yapıyor olabilir...
minnaksultan saçların güzel uzamış
saclarin harika ve cok saglikli görünüyorlarrengi, kesimi herseyiyle sahane
ısırgan sabunu da benim saçımı zımparaya çeviriyor:95:
ben azcık kırpıyorum canım arada
ama kesmek denemez
kırıkları,çatalları temizliyorum tek tek
Çok teşekkürler kızlaarr darısı azimli olan herkesin başıınaa
Bu arada herkesin kandili ve sevgililer günüsü kutlu olsun
kızlar 8. haftada ara verdikten sonra tekrar düzenli olarak başlayacakmısınız küre
Kizlar ben 3. kürümü yapacagim birazdan fakat bemiksim bitmis, almayi unutmusum. Evde Cernevit diye toz vitamin vardi. Icinde A, B cesitleri, C, E, Folik asit ve biotin var. Mecbur onu kullandim. Toz olmasi bisey degistirir mi? Suyla karistirip öyle kattim, kokusu ayni bemiks gibiydi. Umarim etkisi de öyle olur.
Canim benim gecmis olsun.
Keske saclarini kestirmeseydin. Saclar ölü oldugu icin vücuttan beslenmezler. Sen ister kestir ister kestirme yine uzar. Kestirirsen sadece uzama hizi degisir. Kestirerek iyi degil aksine kötü yapmissin. Kesilen sac daha hizli uzar. Keske hic ellemeseydin, uzun sacin uzamasi daha yavas oluyor o yüzden vücuttan daha az besin alir. Saclarinin hizli ve saglikli uzamasi icin senin daha cok beslenmene dikkat etmen gerekir.
Umarim bir an önce iyilesirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?