Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bende başladım dün 2. kürü uyguladım resimde 1. kürde çekmeyi unutmusum dün akşam çektim.hadi hayırlısı

Çok yakın bı arkadasım evlendı dun ve ozel gunun son saatlerinde de olsa o yorgunlugun uzerıne gece yaptım 5. kürümü gelişmeleri görünce daha bi hırslandım çünkü küre başlayalı tam tamına 1 ay oldu bugun.. özel gunlerde yapıyorum kürlerimi bi kere falan kaçırmış olabilirim son 2 kürdür tatlı bademle yağıyla yapıyorum ilk 3 kür normal badem yağıyla yapmıştım Kontes'ime herşeyi sordum ama onu sormayı unutmuşum Kontees'im sabrın için ayrı teşekkür ederim duacınım bunu bil

Bu arada kesim gününde uçlardanda kesti annişkom azcık diğer kuaförler gibi saç düşmanı değildir kendisi aksine uzun saçlı olup kestirmek isteyenelerin saçını kesmez, doğal saç rengiyse komple boyamaz uçlara boya atalım der bi kesimlik bişi canım anneeemmm tam bizlik kuaför

Annişkanın ellerinden öperim :) saçların güzel uzamış ve harika görünüyor

Ahh ahhh zamanında onu dinlemeyip kendi kendime berbat ettım saçlarımı kurtarıcım annişim oldu hep, bide Kontesim
Çok teşekkür ediyorum hepimizin upuzun saçları olsun inş

Hep böyle zaten, dinlemeyiz sonrada başımız sıkıştığında anneeeeeee

saclarin harika ve cok saglikli görünüyorlar rengi, kesimi herseyiyle sahane

evet ya :)
çektim canım,ilk yaptığım gün dediğin gibi ıslakken..bakalım bir de bitince çekeceğim..
inşallah fotoğrafsız da anlarız da daha mutlu oluruz canım ya

ben azcık kırpıyorum canım arada
ama kesmek denemez
kırıkları,çatalları temizliyorum tek tek

onu ben hep yaparim.öyle bi huyum var cünkü yillardir sacimin uclarindaki kiriklari kesmeyi seviyorum ama düzgün de durmuyorlar pek. yani bi kesim sart, da nasil. ya ablama az ucundan aldircam, ya da bisey okudum saci tepede topluyorsun, ama nasil kesiliyor bi fikrim yok malesef.

cnm bu arada sampuanimda sarimsak var artik, ben rendelemedim ince ince dildim. artik feci kokuyor saclarimi yikayinca ama sacima iyi geliyor, saclarim sertlesti,daha canlilar kalinlastilar sanki ve boyalari bile akitiyo gibime geldi. bana uyar,zaten kizilimsi rengin cikmasini isterim ki, kahve tonlarina gecis yapicam

bu gliserinli bakımda saç uçlarına sıktıktan sonra durulama yapıyo muyuz sonuçta yağlı arındırmamız gerekmez mi bide her gün tekrar mı hazırlamak gerekiyo bi şişeye hazırlayıp bekletsem bişey olur mu :18:

kızlar benim saçlarım cansız ve kuvvetlensin istiyorum bi arkadaşım bana bi maske önerdi.. maskenin içinde ota boy kavaonozun içine 5 adet sarmısak rendesi 1su bardağı badem yağı 5 dakika kaynamış ısırgan otu [suyu ile beraber hepsi konulacak) 5gün beklettikten sonra süzülüp sadece suyunu saç diplerine yetecek kadar alıp sürülecek bu maske saçların gürleşmesini sağlıyormuş sizce uygulayayımı arkadaşlar sizn yorumlarınıza ihtiyacım var

Cok tesekkur ederim. İnsallah hizlicana uzar ^^ Valla ben de pismanim saclarim gitti diye xD Gerci kuafore biraktim artik birine hayri dokunur sanirim xD Daha once bu forumda gordugum bal olayina girdim. Sampuanin icerisine karistirdim. Hafiften parildamaya basladi saclarim. Dustan sonra da islak saca karanfil kurunu uyguluyorum. (forumda gormustum dokulmelere iyi geliyormus ve bende de cok ise yaradi.) Tum paylasimlar icin cok tesekkurler, feci bilgi sahibi olmaya basladim sayenizde. Guzel bir gun dilerim ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…