Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cvp verecek yokmu?....

Valla süper Bende anneme uçlarından aldırdım ama maaşallah elini hiç korkak alıştırmamış anacığım Şimdi tam gaz bakıma devam ediyorum.

Mantıklı bir karışım gibi. Zaten hepsi saç bakımlarında kulanılan ürünler

Valla süper Bende anneme uçlarından aldırdım ama maaşallah elini hiç korkak alıştırmamış anacığım Şimdi tam gaz bakıma devam ediyorum.

benim annem saçlarımı kesmiyor ya..diyor ki,fazla alırım da sen de benim canıma okursun

neyse ki bizim buradaki kuaför çocuğu öyle bir korkuttum ki beni görünce valla en fazla 1 cm keseceğim deyip bir de bana gösteriyor kesince...

Teşekkürler canım darısı başına annecikte bunca uğraşımızı görmemezlikten gelmesin korkak alıştırsın elceğzini

Benim annem kuaför canım lakiin eline makası alan kuaför olduğu için bıraktı mesleği ayak altına aldılar çünkü

Kizlar size bir tavsiye arada hayalimizdeki uzun saclar konusuna bakin, orada harika rapunzeller var.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/312372-hayalinizdeki-uzun-saclarin-fotograflarini-paylasalim.html

Kendi kendinize diyin ki; benim saclarim da bir gün böyle olacak, ben de saclarimi savura savura gezecegim... Sürekli olumlu düsünün. Sakin bu küre olumsuz düsüncelerle baslamayin yoksa ugrasiniz pek ise yaramayabilir. Unutmayin her sey beyinde bitiyor.
Özellikle son 3 sayfada benim koydugum resimlere bakin, harika. Daha bulabilirsem, güzel uzun saclar koyacagim.
Ben inaniyorum hazirana kadar saclarim gögüslerimi kapatacak uzunluga gelecek hatta gececek. Kahkülümü de yapacagim, istedigim renge de boyayacagim. Idolüm bu kadin. Arada bakip ic geciriyorum.:97: Saclarinin rengine de, uzunluguna da, kahküllerine de bitiyorum...

10 numara olmuş saçlar

önce turplu suyla başladım ama saçımı çok kuruttuğu için ondan vazgeçtim sitenin turptan sonraki favorisi sinameki bugün aldım sinameki badem yağı ve bemiksi inşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…