kızlar benim saçlarım cansız ve kuvvetlensin istiyorum bi arkadaşım bana bi maske önerdi.. maskenin içinde ota boy kavaonozun içine 5 adet sarmısak rendesi 1su bardağı badem yağı 5 dakika kaynamış ısırgan otu [suyu ile beraber hepsi konulacak) 5gün beklettikten sonra süzülüp sadece suyunu saç diplerine yetecek kadar alıp sürülecek bu maske saçların gürleşmesini sağlıyormuş sizce uygulayayımı arkadaşlar sizn yorumlarınıza ihtiyacım var
ben bi fark göremiyorum size göre var mı6. kürümü yaptım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
canım senin saçların yapısı ince tellimi banamı öyle geldi...
hemide nasıl ince tatlım
benim saçlarımda ince de kendi saçlarımı gördüm resimde saçlarım uçları benimde kuruydu simakili kürden önce şimdi tam 18. kürdeyim ve bide saçları jajoba yaı uygularım saçlarım uçları dezeldi sanada tavsiye ederim... tek sorunum şimdi birazda gürleşmesini istiyırum...
Bana da azıcık uzamış gibi geldi,ilk resimde kol altında, ikinci de biraz geçmiş gibi.ben bi fark göremiyorum size göre var mı6. kürümü yaptım
Geçmiş olsun canım, kısa zamanda iyileşirsin umarım, sinüzit çok zor, hele ki yaptığı baş ağrısı, çok fena. Belki bu verdiğin arada uzar .ben grip oldum ve uygulamaya ara vermek zorunda kaldım..sinüzitim de azdı şu aralar..havalr düzelinceye kadar erteledim
Bana da azıcık uzamış gibi geldi,ilk resimde kol altında, ikinci de biraz geçmiş gibi.
Geçmiş olsun canım, kısa zamanda iyileşirsin umarım, sinüzit çok zor, hele ki yaptığı baş ağrısı, çok fena. Belki bu verdiğin arada uzar .
jajoba yağı ve evitamini ampül canım karıştırıp uyguluyorum..saçlarımı çok yumuşatıyor v e besliyorr.
Bana da azıcık uzamış gibi geldi,ilk resimde kol altında, ikinci de biraz geçmiş gibi.
Geçmiş olsun canım, kısa zamanda iyileşirsin umarım, sinüzit çok zor, hele ki yaptığı baş ağrısı, çok fena. Belki bu verdiğin arada uzar .
Geçmiş olsun,Rahatsızlığın neyle ilgili? Çok fena değilsen bir cesaret yap bence, yoksa bahane bulmaya alışırsın.
Geçmiş olsun,Rahatsızlığın neyle ilgili? Çok fena değilsen bir cesaret yap bence, yoksa bahane bulmaya alışırsın.
Kızlar 4-5 saat çok uzun bir süre3 saat kadar bekletsek olur mu ?Bemiksin kokusu çok kötü
Ben 4-5 saat bu kokuya dayanamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?