Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontescğim cvbını bekliyorum

hemide nasıl ince tatlım

benim saçlarımda ince de kendi saçlarımı gördüm resimde sanki aynı senin saçlarının yapısı gibi..saçlarım uçları benimde kuruydu simakili kürden önce şimdi tam 18. kürdeyim ve bide saçları jajoba yaı uygularım saçlarım uçları dezeldi sanada tavsiye ederim... tek sorunum şimdi birazda gürleşmesini istiyırum...

Son düzenleme:

sadece jojoba yağı mı kullanıyorsun canım nasılyapıyorsun saçına nasıl uyguluyorsun bugün dışarı çıkcam alıyım olmadı

jajoba yağı ve evitamini ampül canım karıştırıp uyguluyorum..saçlarımı çok yumuşatıyor v e besliyorr.

Son düzenleme:
ben bi fark göremiyorum size göre var mı 6. kürümü yaptım
Bana da azıcık uzamış gibi geldi,ilk resimde kol altında, ikinci de biraz geçmiş gibi.

ben grip oldum ve uygulamaya ara vermek zorunda kaldım..sinüzitim de azdı şu aralar..havalr düzelinceye kadar erteledim
Geçmiş olsun canım, kısa zamanda iyileşirsin umarım, sinüzit çok zor, hele ki yaptığı baş ağrısı, çok fena. Belki bu verdiğin arada uzar .

sağol tatlım ...
bakalım belki de uzar..
evet sinüzit çok fena bir şey,insanı canından bezdiriyor valla..bir de migren var yanında hediyesi..sorma yani

jajoba yağı ve evitamini ampül canım karıştırıp uyguluyorum..saçlarımı çok yumuşatıyor v e besliyorr.

almadım ama almayı düşnüyorum tatlım teşekkür ederim begom

inşallah ööyledir uzar daha fazla tek umudum bu kür

Geçmiş olsun,Rahatsızlığın neyle ilgili? Çok fena değilsen bir cesaret yap bence, yoksa bahane bulmaya alışırsın.

Geçmiş olsun,Rahatsızlığın neyle ilgili? Çok fena değilsen bir cesaret yap bence, yoksa bahane bulmaya alışırsın.

grip gibiyim boğazlarımda bir ağrı var ilaç içtim şimdi ateşim vardı akşam bugün yok ama yapsam mı bilemedim cesaretlenip yapmalıyım galiba bemiksimde bitmişti aldırdım son 2 uygulamam kaldı

meraba canlarrr benimde saçalrım çok az duruyor..Bi de saçlarım siyah hürremin saına boyatmak istiyorum rengin tam rengi nedir.Ben çok beyaz tenliyim yakışır mı??hepiniz öpüldünz canlar

Kızlar 4-5 saat çok uzun bir süre 3 saat kadar bekletsek olur mu ?Bemiksin kokusu çok kötü
Ben 4-5 saat bu kokuya dayanamıyorum .

Kızlar 4-5 saat çok uzun bir süre 3 saat kadar bekletsek olur mu ?Bemiksin kokusu çok kötü
Ben 4-5 saat bu kokuya dayanamıyorum .

Ben 2 saat bekletiyorum,
bepantene kullan o kokmuyor, bemixle aynı işi görüyor hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…