Öyle mi :26: Ampullerim bitsin, ona geçiş yaparım .Ben 2 saat bekletiyorum,
bepantene kullan o kokmuyor, bemixle aynı işi görüyor hem.
olur canım
Kızlar 4-5 saat çok uzun bir süre3 saat kadar bekletsek olur mu ?Bemiksin kokusu çok kötü
Ben 4-5 saat bu kokuya dayanamıyorum .
olur canım
yaptım kürümü göze alddım valla azdırmaz herhalde hastalığımı içim rahat etmeyecekti valla üşümedikten sonra bişey olmaz herhalde :97: bu 6. kürüm 2 tane daha kaldı geçsin artık şu zaman çıldırıcam ya :84:
Slania sen o kadar gerilerdemiydin yaaa?Ben 2 saat bekletiyorum, bisey olmaz herhalde. :44:
Kkontess bisey merak ediyorum; sen ara verdigin dönemde saclarini ne sIklIkta yikadin. Saci dinlenmeye birakiyoruz sonucta bence bu da önemli. Sac yaglanmali mi yoksa yoksa hep temiz mi olmali?
2 ne ki ya benim daha 5 kürüm var.
kuşum ben saçımı özel bir durum olmadığı sürece 2 günde 1 yıkarım hep,rutinim bu şekilde.Ben 2 saat bekletiyorum, bisey olmaz herhalde. :44:
Kkontess bisey merak ediyorum; sen ara verdigin dönemde saclarini ne sIklIkta yikadin. Saci dinlenmeye birakiyoruz sonucta bence bu da önemli. Sac yaglanmali mi yoksa yoksa hep temiz mi olmali?
2 ne ki ya benim daha 5 kürüm var.
Slania sen o kadar gerilerdemiydin yaaa?Ben bugün 9. kürümü yapıyorum veeeee araaaaa:119:
kuşum ben saçımı özel bir durum olmadığı sürece 2 günde 1 yıkarım hep,rutinim bu şekilde.
hep temiz gezdim yani,yağlı duramam zaten rahatsız olurum çok
Harbiden öyleevet ya çok iğrenç kokuyo bemiksherkes sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye sarımsağın kokusu bemiksin yanında mis gibi kalıyo valla
ne uzatıyo saçı ne kürü tekrar yazar mısınız kızlar bende yapayım
ne uzatıyo saçı ne kürü tekrar yazar mısınız kızlar bende yapayım
cumartesi günü 6.kürümü uygulucam 10da ara vermeyi düşünüorum.. saç dinlensin biraz :) haftada 3 kere yapıorum 1 ay sonra haftada 1 kere uygulucam uzamasına göre :)) 3 ayda bele geliosa mayısa istediğim boyda olur inşallahh inanarak yapıorum , uzadı uzucak diorum psikolojim bozulcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?