Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar 4-5 saat çok uzun bir süre 3 saat kadar bekletsek olur mu ?Bemiksin kokusu çok kötü
Ben 4-5 saat bu kokuya dayanamıyorum .

evet ya çok iğrenç kokuyo bemiks herkes sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye sarımsağın kokusu bemiksin yanında mis gibi kalıyo valla

yaptım kürümü göze alddım valla azdırmaz herhalde hastalığımı içim rahat etmeyecekti valla üşümedikten sonra bişey olmaz herhalde :97: bu 6. kürüm 2 tane daha kaldı geçsin artık şu zaman çıldırıcam ya :84:

Ben 2 saat bekletiyorum, bisey olmaz herhalde. :44:

Kkontess bisey merak ediyorum; sen ara verdigin dönemde saclarini ne sIklIkta yikadin. Saci dinlenmeye birakiyoruz sonucta bence bu da önemli. Sac yaglanmali mi yoksa yoksa hep temiz mi olmali?

2 ne ki ya benim daha 5 kürüm var.

Slania sen o kadar gerilerdemiydin yaaa? Ben bugün 9. kürümü yapıyorum veeeee araaaaa:119:

kuşum ben saçımı özel bir durum olmadığı sürece 2 günde 1 yıkarım hep,rutinim bu şekilde.
hep temiz gezdim yani,yağlı duramam zaten rahatsız olurum çok

Ben 3.kürümü yaptıktan sonra 2 hafta ara vermek zorunda kaldım burda olmadıgım için. Dünde özel gündü 4.kürümü yaptım. Ayrıca saçlarımda uzama var Minik saçlarımın hepsi çok uzamışlar

Slania sen o kadar gerilerdemiydin yaaa? Ben bugün 9. kürümü yapıyorum veeeee araaaaa:119:

Ben aslinda daha önce yapmistim ama pek düzenli degildi ve kisa sürdü. Simdi yeniden basladim, bu sefer daha düzenli yapiyorum. Düzenli yapmadigim zaman bile uzama olmustu. Bir de simdi daha istekliyim, inanarak yapiyorum, kendi kendime hep uzayacak diyorum. Bu azimle yaza belimde olurlar herhalde.

kuşum ben saçımı özel bir durum olmadığı sürece 2 günde 1 yıkarım hep,rutinim bu şekilde.
hep temiz gezdim yani,yağlı duramam zaten rahatsız olurum çok

Hmm, sag ol. O zaman ben 3 günde 1 yikarim, benim saclarim kuru zaten yeter o.

cnm benmde saçlarım seninkiler gibiydi , tam göğüs hizasında bi türlü geçemiolar snir oluorum yaa !
bugün 5.kürümü sürdüm sadece diplerine okula gittim cidden kmse anlamadı sıra arkadaşım bile . uzamada var yani 1-2 cm :) haftada 3 kere yapıorum çabuk uzar inş..
öte yandan şampuanıma bal döktüm, bakım yapıyor ve yumuşatıyor

evet ya çok iğrenç kokuyo bemiks herkes sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye sarımsağın kokusu bemiksin yanında mis gibi kalıyo valla
Harbiden öyle O kadar şampuanlamama rağmen halen bemiks kokuyorum
ne uzatıyo saçı ne kürü tekrar yazar mısınız kızlar bende yapayım

1. sayfaya bak

Kızlar bu kürü haftada bir mi uyguluyorsunuz ?
Olması gereken kür aralığı nedir ?
Saçlarımı turunculaşana sildirip, boyattırdığım için yıkandıkça eski haline döner diye korkuyorum .Bu kür boyalı saçın rengini çok fazla açıyor mu ?
Bu kürü uygularken ,saçımıza boya ya da cila yaptırmamızın herhangi bir sakıncası var mı ?

Çok soru sormuşum

Bir de sonuç alan arkadaşlar ,fotoğraflarını öncesi sonrası diye burada paylaşırlarsa çok seviniriz

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...anlar-buraya-fotograflarimizi-paylasalim.html

Son düzenleme:
Kızlar 5. kür kafamda şuan ve daha 4 kürüm olmasına rağmen epey uzama var saçlarımda..Sabırsızlıkla ara vericeğim zamanı bekliyorummm. :))

cumartesi günü 6.kürümü uygulucam 10da ara vermeyi düşünüorum.. saç dinlensin biraz :) haftada 3 kere yapıorum 1 ay sonra haftada 1 kere uygulucam uzamasına göre :)) 3 ayda bele geliosa mayısa istediğim boyda olur inşallahh inanarak yapıorum , uzadı uzucak diorum psikolojim bozulcak artık

ne uzatıyo saçı ne kürü tekrar yazar mısınız kızlar bende yapayım

kkontess bu mesajı görünce kalpten gidecek

Bu arada bugün 9. kürümü yaptım ve ara verdim, ensemdeki saçlarımı ölçtürdüm eşime iki hafta öncekiyle aynı yaaa Benim gaza ihyitacım var...
Ama bugün aynaya baktım arka tarafına saçlarımın uzun halini hayal ettim çok güzel olacak, Şöyle bir 15 cm uzasa falan.
Bu arada galiba sinameki benim saçımı döküyor, sinameki kürünü saçımdan arındırırken birsürü saçım dökülüyor, normal zamanlarda yıkadığımda dökülmüyor, kkontess sende de böyle mi oluyordu? Sarımsaklı şampuan kullanıyorum bir hafta oluyor. Ne yapmalıyım. Arada sağlamlaşırmı acaba kökleri, Emziren bir anne oduğum için demir ve vitamin tableti alıyorum düzenli olmasa da. Daha ne yapmalıyım ki?

benim saçlarımda çok cansız ya. aynaya baktım şimdi hiç ne bileyim kuru desem okdr kuru deil ama cansız yani. çok tülerio. ne yapmalıyım

Haftada 3 kere mi uyguluyorsun ?? Niye 3 kere yapıyorsun ki normali haftada 1 kere.Peki 3 kere yapmana rağmen belli bir uzama var mı? İnanarak yapmanın da etkisi olduğuna inanıyorum sonuçta pozitif düşünüyorsun:)) hayırrr bozma psikolojiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…