Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bu küre ara veriyormusunuz :44:
bide rapunzel ilk sayfadaki resimlerin hala duruyormu zamana bakılırsa topuklarında olması lazım
ben bugün malzemeleri alıcam başka şeylerde denicem o yüzden buna ara veriyorsak o arada onlara başlim

benim babi de tam tersi
erkek gibi kısacık kestir,onlara harcadığın zamana yazık der

hadi yaa zevk meselesi tabi :86:

o rapunzel ben değilim sanırım

cevabın ilk mesajda var canım

evet o kkontess miş

ben şimdi yaptım ılımasını bekliyorum yağı koymak için
1-2 dk kaynattım yeterlimi acaba ilk kez yapıcam kokusu fena değil eksik bişi yapmam inş

1-2 dk çok canım
hemen 1-2 taşım kaynatcaksın
yani kaynamaya başladıktan 5-10 saniye sonra kapat altını,demlensin

ben saçlarımı kestirdim canım o yüzden topukta değiller:81:

ben ocaktan alıp süzdüm :26: ama baya koyu renk olmuştu zaten neyse bidahakine ılıyana kadar süzmem
kestirdin
neyse öyle istediysen tabiki kestirirsin
ben bu günlerde uzun saç diye tutuşduğum için hönq oldum
ben şampuana sarımsak koymadım ama çama terebentini koydum çok koyulaştı şampuan inşallah işe yarar
ben 2 ay devam edicem işe yararsa sonra devam edicem

Karamel canım, çam terebentin katıldıktan sonra şampuanın koyulaşması değil iyice sıvılaşması lazım?

konuyu baştan sona okuyamadım malum baya uzun bir konu olmuş
o yüzden daha önce soruldumu bilemiyorum ama ben tekrar sorucam
ben bunlara ek olalrak bepanthen ampul ve evigen ampul da olan birşey okumuştum..
siz sanırım sadece bemiks eklemişsiniz acaba eklememizde ek olarak bir fayda olurmu o şekildede denedinizmi diye merak ettim..bugün cıkıp alıcamda hepsını

Merhaba arkadaşlar bende bu kürü denemeye başladm yarın 2.kürümü yapıcam. belime kadar saçlarım vardı çok gür ve kabarıktı çevremdikiler çok kabarık vs. diyerek kalbimi kırdı bende bir hışımla gittim kestirdim saçlarmı çok pişman oldum ve sonradanda niye kestirdin çok yakışıyodu sana demeleri vs. çok üzdü beni. şimdi saçlarma kürü uyguladm fotoğrafını çektim(geçen hafta). bakalm bütün kürleri uygulayınca ara verdikten sonra tekrar cekicem. ozamn siteye koyarım. inş. eskisi gibi olurlar bir daha asla kısacık kestirmem bu kür ayrıca saçlarmı yumuşacıkk ve parlak yaptı Herkezin saçlarının istediği gibi olması dileğiyle =)

Son düzenleme:
Kızlarrr,küre başladığımdan beri ilk defa saçlarımı düzleştirdim.
Dün 6.kürümü yaptım.
3.kürümde ölçmüştüm 17 cm'di
6.kürümden snra,yani bugün ölçtüm 18 cm olmuş.
Normalde haftada 1 cm ama bana bu bile yetti
Saçımı hep geceden örüp sabah açtığım için uzunluğu farkedemedim,ama düzleştirince sonuç mükemmel
Benim saçım normalde 2-3 ayda ancak bu kadar uzardı herhaldee
Kontessssss

Ben de birazdan malzemeleri almaya gidicem,yarın başlıyorumhadi hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…