Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçları yıkadım bu dördüncü kürümdü. ben diptan uzamayı takip ediyorum ama bir de resmini çekeyim tarayıp dedim. böylece görsele de dökmüş olarm.

1-2 dk çok canım
hemen 1-2 taşım kaynatcaksın
yani kaynamaya başladıktan 5-10 saniye sonra kapat altını,demlensin

Kontesscim ben 2 ya da 3 dk kaynatıyordum sinamekini boyle epey kararıyordu.sinamekini boyle çok kaynatmanın bir etkisi varmıdır? Burada bir arkadaş söylemişti bana az kaynattı diye saçları çok yağlanma yapmış vs. o nedenle bende sürekli bolca kaynatıyordum.Eğer az kaynatmak daha etkiliyse öyle yapıyım.çünkü bugün aldım malzemeleri yarın falan yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:

ben yazdığım gibi yapıyorum canım
sorun yaşamadım

kontescim ilk sayfada resimlerine baktım da gerçekten etkilendim bende aldım geçen hafta cuma başladım birazdan uygulucam ikinci kürümü sen kaç haftalık bir kürle bu sonuca ulaştın çok merak ettim kısa ve uzun hali var ya ilk sayfada??? üç ay falan yapsam hafta da bir ondan sonra ayda bir olarak devam etsem uzun birsüre nasıl olur dersin dökülmelerim durdu dökülen saçlarımı çıkarmak için gerekirse bir yıl boyunca uygulamak isterim yani:76:

Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...

kafamda sinemakiyle kk'da gezmek gibisi yok:92::92::92::92:

saçları yıkadım bu dördüncü kürümdü. ben diptan uzamayı takip ediyorum ama bir de resmini çekeyim tarayıp dedim. böylece görsele de dökmüş olarm.

Fotoğraf olmadan çok net anlaşılmıyor zaten bende 18 Şubat civarı çekemişim bakalım ara verdikten sonra ne kadar uzamış göreceğim...Yarın 8.kürümü yapacağım hayırlısı...

canım bahsettiğin mesajımda sorunun cevabı da vardı:26: hatta 2. cümlede:26:

2. sorun için de olur diyorum canım

Hey masallah. Aman yarabbim çok güzel bu saçlar, tam benim hayalimdeki uzunluk... Ayrıca çok sağlıklı görünüyorlar rengi de çok hoş. Normalde uzun saçta sarı rengi pek beğenmem ama bu tonu çok beğendim.

Kızlar kafama takılan bir şey var. Uzun saç gerçekten başa ağırlık yapıyor mu? Çok uzun saçlı olup da baş ağrısı çeken var mı? Benim bu kafama çok takılıyor. Hafif olmayı seven bir insanım ben. O kadar heveslendiğim uzun saç rahatsızlık verecek şekilde ağırlık yapıyorsa gerçekten üzülürüm...

Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Tresan papatya özlü şampuan kullanıyorum. Saç rengimi yarım ton kadar açtı. Özellikle önlerinde fark edilir derecede açılma var. Ayrıca içeriğinde silikon (dimethicone ) olmadığı halde saçlarımı yumuşacık yaptı. Saçları açık kumral, kumral, koyu sarı olanlara tavsiye ederim.

Hanimişş benimde kupaaammm

Eki Görüntüle 168301

Resim kalitesi için özüür dilerriiiimmm

Aman Allahım!..
Canım çook güzel uzamış saçların, buyur sana en güzelinden kupa. Maşallah diyelım ayrıca... Ne kadar sürede uzattın saçlarını. 1. resimle 2. resmin tarihini verebilir misin?
Ay hepimiz böyle şok uzamalarla karşılaşırız inşallah.

hey maşallah bacım valla gözüm kaldı kaç haftada böle oldu bunlar ya:26:

ilk foto 15 ocak küre ilk başladığım güne ait 2. foto düne ait kızlar 9 kür yaptım ama sadece özel günlerde yaptım kürlerimi ve birazda olsa 2 kere kestim saçlarımı kesim gününde. Son kürümü 19 martta yaptım. bana uzama durdu gibi geliyodu ama fotoda karşılaştırınca aynen böle oldum İnş hepimizin saçları istediği boya gelirr salına salına gezeriz yazaa

şu özel tarih olayını pek algılayamadım, şimdi bakıyorum orda bikaç gündür sadece 3 burca ait günler var, anladığım kadarıyla her hafta deişiyo o tarihler ama, kendi burcumuza gelene kadar beklicekmiyiz yani, 2 haftada 1e filan denk gelmez mi o zaman :26:

bence özel tarihler kesinlikle işe yarıyor kızlar!
üstelik ayda bi kaç gün olduklarından otomatikman ara da verilmiş olunuyorr

Canım önemli olan kendi burcumuz değil ayın etkisi, yağ bakımı ve uzatmak isteyenler için diye ayrıca belirttiği tarihlerde yapıyosun kürü. Ay büyüyen fazdayken bakımın etkisi daha fazla oluyo.

oh maşallah maşallahhh

sayende Kontes'im

bence özel tarihler kesinlikle işe yarıyor kızlar!
üstelik ayda bi kaç gün olduklarından otomatikman ara da verilmiş olunuyorr

evet kesinlikle çok faydalı ben tırnak bakımımı bile özel tarihlere göre yapıyorum tırnaklarım bile sağlamlaştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…