1-2 dk çok canım
hemen 1-2 taşım kaynatcaksın
yani kaynamaya başladıktan 5-10 saniye sonra kapat altını,demlensin
Kontesscim ben 2 ya da 3 dk kaynatıyordum sinamekini boyle epey kararıyordu.sinamekini boyle çok kaynatmanın bir etkisi varmıdır? Burada bir arkadaş söylemişti bana az kaynattı diye saçları çok yağlanma yapmış vs. o nedenle bende sürekli bolca kaynatıyordum.Eğer az kaynatmak daha etkiliyse öyle yapıyım.çünkü bugün aldım malzemeleri yarın falan yapmayı planlıyorum.
Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...Merhaba arkadaşlar bende bu kürü denemeye başladm yarın 2.kürümü yapıcam. belime kadar saçlarım vardı çok gür ve kabarıktı çevremdikiler çok kabarık vs. diyerek kalbimi kırdı bende bir hışımla gittim kestirdim saçlarmıçok pişman oldum ve sonradanda niye kestirdin çok yakışıyodu sana demeleri vs. çok üzdü beni. şimdi saçlarma kürü uyguladm fotoğrafını çektim(geçen hafta). bakalm bütün kürleri uygulayınca ara verdikten sonra tekrar cekicem. ozamn siteye koyarım. inş. eskisi gibi olurlar bir daha asla kısacık kestirmem bu kür ayrıca saçlarmı yumuşacıkk ve parlak yaptı Herkezin saçlarının istediği gibi olması dileğiyle =)
kafamda sinemakiyle kk'da gezmek gibisi yok:92::92::92::92:
saçları yıkadım bu dördüncü kürümdü. ben diptan uzamayı takip ediyorum ama bir de resmini çekeyim tarayıp dedim. böylece görsele de dökmüş olarm.
kontescim ilk sayfada resimlerine baktım da gerçekten etkilendim bende aldım geçen hafta cuma başladım birazdan uygulucam ikinci kürümü sen kaç haftalık bir kürle bu sonuca ulaştın çok merak ettim kısa ve uzun hali var ya ilk sayfada??? üç ay falan yapsam hafta da bir ondan sonra ayda bir olarak devam etsem uzun birsüre nasıl olur dersin dökülmelerim durdu dökülen saçlarımı çıkarmak için gerekirse bir yıl boyunca uygulamak isterim yani:76:
Aman Allahım!..
Canım çook güzel uzamış saçların, buyur sana en güzelinden kupa.Maşallah diyelım ayrıca... Ne kadar sürede uzattın saçlarını. 1. resimle 2. resmin tarihini verebilir misin?
Ay hepimiz böyle şok uzamalarla karşılaşırız inşallah.
hey maşallah bacım valla gözüm kaldıkaç haftada böle oldu bunlar ya:26:
şu özel tarih olayını pek algılayamadım, şimdi bakıyorum orda bikaç gündür sadece 3 burca ait günler var, anladığım kadarıyla her hafta deişiyo o tarihler ama, kendi burcumuza gelene kadar beklicekmiyiz yani, 2 haftada 1e filan denk gelmez mi o zaman :26:ilk foto 15 ocak küre ilk başladığım güne ait 2. foto düne ait kızlar 9 kür yaptım ama sadece özel günlerde yaptım kürlerimi ve birazda olsa 2 kere kestim saçlarımı kesim gününde. Son kürümü 19 martta yaptım. bana uzama durdu gibi geliyodu ama fotoda karşılaştırınca aynenböle oldum İnş hepimizin saçları istediği boya gelirr salına salına gezeriz yazaa
Canım önemli olan kendi burcumuz değil ayın etkisi, yağ bakımı ve uzatmak isteyenler için diye ayrıca belirttiği tarihlerde yapıyosun kürü. Ay büyüyen fazdayken bakımın etkisi daha fazla oluyo.
şu özel tarih olayını pek algılayamadım, şimdi bakıyorum orda bikaç gündür sadece 3 burca ait günler var, anladığım kadarıyla her hafta deişiyo o tarihler ama, kendi burcumuza gelene kadar beklicekmiyiz yani, 2 haftada 1e filan denk gelmez mi o zaman :26:
oh maşallah maşallahhh
bence özel tarihler kesinlikle işe yarıyor kızlar!
üstelik ayda bi kaç gün olduklarından otomatikman ara da verilmiş olunuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?