hehe yok=)) zaten 49-50 kilo civarlarında geziniyorum, saçlar kısa olunca omuzlar ön plana çıkmış sanırım, bide üzerimdeki body öle göstermiş olmalı:))arkadaşım ben saçlarından çok sanki bu arada epey kilo vermişsin gibi gördüm bi fotoda omuzların daha etli butlu :)) diğerinde daha bi zayıf sanki
hehe yok=)) zaten 49-50 kilo civarlarında geziniyorum, saçlar kısa olunca omuzlar ön plana çıkmış sanırım, bide üzerimdeki body öle göstermiş olmalı:))
oh maşallah maşallahhh
onu ben de çok istedim ama kuaförüm bi daha tutturamadı aynısınıkontess sacinin uzun halindeki sac rengin cok hooosss..bende istiyommm
ahan sana da bi kupacıkkuclarını yonta yonta kedi kuyruğu gibi kalmş3 ayda 3 kere uclarını temizledim
biri 8 ocak diğeri 24 mart
Eki Görüntüle 167477 Eki Görüntüle 167478
oh maşallah maşallahhh
onu ben de çok istedim ama kuaförüm bi daha tutturamadı aynısını
ahan sana da bi kupacıkk
uçlar benim de öyleydi,kendim kestiğimden biçimsizleşmişti
canım benimkiler verdiğim arada birden uzamışlardı.Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun :86:
teşekkür ederim canım yardımların için
Ürünleri beğenmene çok sevindim...
şimdi canım yıpranan saçı kurtarmanın bi yolu yokmrb arkadaşlar saçlarım uzun belimde ve gür
benim sorunum üçgen kesimin, boyanın ve şekillendiricilerin etkisiyle incelmiş uçları
çünkü gür olduğu için uçların ince olması 2 kat sorun oluyor
kestirmeyi kesinlikle düşünmüyorum çünkü arkadaşlarımın yanında bile gitsem kuaföre saçlarıma para gözüyle bakıyorlar uçları düzelt desem biliyorum göğsümün altına kadar kesecekler en az
kötü durumda değiller her çıktığımda kendi saçınız mı diye sorarlar ama farketmeseler de yıpranmış oldukları bir gerçek
bu kürün saçı beslediği konusunda yorumlar okudum o yüzden uygulamaya başladım 2. uygulayışım ve gerçekten farkedilir bir iyileşme var umarım bana da çözüm oluryıpranmış uçların için önerebileceğiniz etkili bir şey varsa size minnettar kalırım
kkontesçim öncelikle teşekkürler saçlarım sağlığına kavuşursa sebebi sen ve japongülü
bir de bilmediğim için mazur gör tigi konusunda aydınlatabilir misin beni tam olarak ne için kullanıyorsunuz ?
çok yüklenme derim canım.henüz birkere uyguladım dökülmeyi engledi kardeşimle uyguladık onda da dökülme durdu yumuşacık oldu saçlar ama üç ay yapcam ben bunu hafta da bir olarak ben içine sinameki+bademyağı+bemiks+evigen+bephantene ampülü katıyorum üç ampül sorun yaşatır mı sizce daha mı iyi olur B)
rica ederim canımkullanın kızlar bnde kullandım baya etkisini gördüm uzun zamandır ara wermiştim geçtiğimiz pazartesi tekrar başladım uzun süre kullanmayı düşünüorum sürekli saç rengi deiştirdiğim için çok işime yarıo süper bi formül saol kontesscim:90:
Arada kaynamış gene sorum..
"Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun "
kesmeseydim 3 cm daha uzun olacakmış
amaa çok çikin olcaklardııııı
dolaşcaklardı yoluk barbi bebek saçı gibiiii
rapunzel olmak için sabırsızlanyrm :)
görmediğim çok soru olmuş,pardon diyorum kızlarr:26:
canım benimkiler verdiğim arada birden uzamışlardı.
yoksa ben de o kadar bakım yaptım uzamıyor vs diyenlerdendim.
o farkı görünce bi daha mızlanmadım
kaynamadı canım
az önce cevapladım,yukarda yazıyor
Yarın 8.kürü yapmayı planlıyorum kızlarrrrSonra bir kür daha yapıp ara vereceğim, çok ama çok heyecanlıyım...Başlamadan evvel foto çekmedim ama allahtan keratin başlığında fotom var bakalım ne zaman eklemişim ona göre hesap edeceğim, gerçi her kesim tarihinde saçımı kestim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?