Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...
Evet canım kıskançlıklarından öyle diyorlardı . ama o an gerçekten çok üzülmüştüm çok kafaya takmıştım mantıklı düşünemedim açıkcası ama artık asla öyle bişi olmucak..
buraya cevap yazdığın sayfanın altında 'eklenti ekle' butonu vararkadaşlar resim yüklücem fakat hızlıresm de resmi yükledikten sonra 5 link çıktı hangisini kopyalıcam
İnanmıyorumm süper uzamış saçların canımm kıskandımm valla benim bu kaa çok uzamadıydııı
maşallahhh
Maşşalahhhhhçok güzel uzamışlar ya darısı başımıza tatlım ihihihi
Ben sadece saçımın uzamasını istiyorum,bunun içinde sinamekinin yeterli olduğunu söylenmiş 1. syfada doğrumudur? sadece onu deneyen varmı?
maşallah ne kadar hızlı uzamış.bir de 2 kere kesmişsiniz
ay çok güzel uzamış saçların
bende çok özendim malzemeleri alıp denicem kkontes verdiğin bilgiler için teşekkürler
Küre yeniden başladımm
1. kürüm kafamda şu an
maşallah,herkeste güzel gelişmeler var.bzm de saçlarımız uzasıııııııın hemeeen
Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...
Evet canım kıskançlıklarından öyle diyorlardı . ama o an gerçekten çok üzülmüştüm çok kafaya takmıştım mantıklı düşünemedim açıkcası ama artık asla öyle bişi olmucak..
Olsun canım, bir daha yapmazsın artık...
Küre yeniden başladımm
1. kürüm kafamda şu an
Hayırlı uğurlu olsun tatlım
bnmde 2. kürüm şu anda kafamda...allahım,lütfen zaman çabuk geçsinn:119:
Evettt benimde 8.kürüm kafamda şu an, yaptım gitti
Geçer geçer, daha dün gibi geliyor
peki cnm,ilk kürünün sonucu nasıldı?
ben dün üçüncü kez yaptım ama saçımda o kadar uzama var ki anlatamam acaba kullandığım krem çok toparladı ondan mı bilmiyorum ama çok farkediyo gerçektende boyadan daha kolay farkediyorum pek mutlu oluyorum bi sürü saç çıktı onlarda uzuyo çok mutlu oldum
ohhhhhh ne güzel işte. hangi kremi kullanıyorsun acaba?
badem yağı ve diğer kapsülüdemi kullanmıyosun şeker?Ben sadece sinamekiyi kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?