Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben sadece saçımın uzamasını istiyorum,bunun içinde sinamekinin yeterli olduğunu söylenmiş 1. syfada doğrumudur? sadece onu deneyen varmı?

Ah canım Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel saçların var ki ama ben hepsini okuyamadım cok sayfa var ( nasıl bu kadar uzatabildin neler yaptın anlatır mısın :))

maşallah ne kadar hızlı uzamış.bir de 2 kere kesmişsiniz

Teşekkürlerr. Çok fazla olmasada kestim canım çünkü saçımın şekli v onu düzeltiyorum yavaş yavaş işte.

ay çok güzel uzamış saçların
bende çok özendim malzemeleri alıp denicem kkontes verdiğin bilgiler için teşekkürler

Şifaa olsuuunn canım kkontes bibibitanemiz

Son düzenleme:
Hanimişş benimde kupaaammm

Eki Görüntüle 168301

Resim kalitesi için özüür dilerriiiimmm

Tebrik ediyorum canım, çook gzel uzamış nazar değmesin , aynen devam et bence

maşallah,herkeste güzel gelişmeler var.bzm de saçlarımız uzasıııııııın hemeeen

Çabuk uza diyorum sana!!! Sabahleyin saçlarıma böyle diyordum haha

ben dün üçüncü kez yaptım ama saçımda o kadar uzama var ki anlatamam acaba kullandığım krem çok toparladı ondan mı bilmiyorum ama çok farkediyo gerçektende boyadan daha kolay farkediyorum pek mutlu oluyorum bi sürü saç çıktı onlarda uzuyo çok mutlu oldum

ohhhhhh ne güzel işte. hangi kremi kullanıyorsun acaba?

ohhhhhh ne güzel işte. hangi kremi kullanıyorsun acaba?

burda yazmamda sorun olmaz umarım da protecin ammino keratini kullanıyorum benim saçlarıma çok iyi geldi o dün üşenip sürmedim saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımı kuruturken çıt çıt sesler geldi bi daha üşenmem sanırım uzasınlar güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…