Saçlarının rengini çok begendim çok hoş bir sarı. Ama uzunlugu için aynı şeyi diyemicem. Bu kadar uzun saçı sevmiyorum. Ama sana yakısmıs
teşekkür ederimzevk meselesi tabi bana hala kısa geliyorlar zaman zaman
Canım yapma yahu. Maşallah neredeyse totona kadar geliyorlar.Ben görünce benim içim bayılır zaten pek saçımla uğraşmayı sevmem, üşenirim. Hele birde böyle bir saçım olsa kafayı yerim heralde. Sırf saçlarımla uğraşamadıgımdan senede gider 20 defadan fazla saç kestiririm ben.
Ama tabi zevk meselesi. Fakat saçlarında kırıklar gördüm biraz saçlarının uçlarından aldır derim daha güzel görünmesi için.
Senin çok iyi uzamış canım benim 2 ayda 2 cm civarı uzadı ama biliyorum ara verdiğimde samur saçlı olacağımBiz zaten saçımızı uzatamadık o kesimler yüzündenbende cok heveslıydım araya basladıgımda ama pek bi gelişme olmadı, kür boyunca 6 bucuk cm uzamış kesimler haricinde
içim gidiyo içimnazar değmesin
o zaman saçların çok sağlıklıdırben de 4 sene önceye kadar sürekli kestiriyordum sonra uzatmaya karar verdim omuzlarımdaydılar o zamanlar göğsün altına kadar olan saçlar bana aa ne kadar uzun hissi uyandırıyordu ama saçlarım uzadıkça durum değişti daha da uzasın istedim evet uçlarında kırıklar var ben de bakım olsun diye bu küre başladım uçlarını ayda bir azıcık kendim kesiyorum kuaför 2 sene önce uçlardan alayım diye 20 cm götürmüştü o yüzden uçlarında aldırmaya pek niyetim yok :86:
Ya arkadaşlar şu kürün tarifini bi yazın da
Evet canım sağlıklı vallahi. Hiç kırığım felan yok
Senin çok iyi uzamış canım benim 2 ayda 2 cm civarı uzadı ama biliyorum ara verdiğimde samur saçlı olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?