burda yazmamda sorun olmaz umarım da protecin ammino keratini kullanıyorum benim saçlarıma çok iyi geldi o dün üşenip sürmedim saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımı kuruturken çıt çıt sesler geldi bi daha üşenmem sanırım uzasınlar güzel güzel
bizim krem mi yoksa?selective pro-tek ammino keratin. hani muzlu kokan. ben de onu haftada bir yapıyorum. hatta Kılıç Balığı'ın açtığı bir konusu da var.
ben de ondan çok memnunum.
aşırı olmasa da uzama olmuş canımmEki Görüntüle 168372
İlk resimde 3 haftalık diğer resimleride verdiğim ara bitince çektim uzamış mı sizcee
Teşekkürlerr. Çok fazla olmasada kestim canım çünkü saçımın şekli v onu düzeltiyorum yavaş yavaş işte.
Şifaa olsuuunn canımkkontes bibibitanemiz
sağolun kızlar,utandırdınız beniay çok güzel uzamış saçların
bende çok özendim malzemeleri alıp denicem kkontes verdiğin bilgiler için teşekkürler
badem yağı ve diğer kapsülüdemi kullanmıyosun şeker?
sağolun kızlar,utandırdınız beni
canım sinameki dediği zaten o 3 lü karışım
sadece sinameki sürmek değil söz konusu
aşırı olmasa da uzama olmuş canımm
bi de bişiy sormayı unuttum
belki çok cevapladınız ama ben sizi yormak istemedğim için soramamıştım
bu özel günlerle ilgili bilgi nerede yazıyo ben göremedimde
Bu benim için aşırı bi uzama cnm çünkü benim saçlarım altı ayda 2 cm anca uzardıı
Sanada ne kadar tşk. etsem azdır
o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz,işte cevabı* isimli topikte
kontescim linki varsa link atabilir misin hala arıyorumda
ya ben bu sınemakıye baslayacagım elımdekı mecıtefendı bakım yagını bıtıreyımde bı kac hafta dınlendırıp buna baslayacagımda su ozel gunlerı bı arastırdım ben hıc bısey anlamadım hemde hıc bısey, haftada bır olacak bu kur ama orada ay burclardan ayda bı kez gecıyor ve aslan burcundayken bakımlar ıse yarıyormus eee o zaman haftada bır degıl ayda bır yapmamız fayda saglayacak tabı ben yanlıs anlamadıysam ...
2. kürüm kafamda ohh ohh:81:
ben de dax yaptım. çarşamba sinameki yapıcağım. daha cumartesi yapmıştım üst üste olmasın diye çarşamba planladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?