Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar şu özel tarihler olayında bana da bi yardım edin, vakti geldiğinde söleyin de ben de o günlerde yapim, ay büyürken olcak galiba ama, o zaman sanki her hafta 1 kere yapılmış olmuyo gibi:)

kızlar şu özel tarihler olayında bana da bi yardım edin, vakti geldiğinde söleyin de ben de o günlerde yapim, ay büyürken olcak galiba ama, o zaman sanki her hafta 1 kere yapılmış olmuyo gibi:)

28 Mart 2011 saat 13.00’den 30 Mart 2011 saat 23.45’e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)

Bugün yapabilirsin mesela canım, büyüyen fazda da yağ içeren bakım günleri olucak. Senin için önemli olan ilk sayfada bu yazıyı "saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için) " görmek, verilen tarihlerde sinamekiyi uygulayabilirsin :93:

Bu Tarifi Bende Uyguluyorum 3. Haftadır Bakalım 1 Aydan Sonra Farkediyomuşuz sanırım. Ama ben 5 saat değil 2 saat bekletiyorum

Merhaba Kontes,

Saçlarını çok merak ettim . 3ay çok kısa bir süre. ama ilk koyduğun fotoda inanılmaz bir uzama gözüküyor. inanamadım ve çok heyecanlandım! :)))

sakıncası yoksa diğer fotolarınıda görebilirmiyim??

Talep gönderdim sana.

Sevgiler.

merhaba minnaksultann,

sakıncası yoksa bende albümünü görebilir miyim?

çok çok merak ettim sonuçları,

sevgiler.

Son düzenleme:
merhaba minnaksultann,

sakıncası yoksa bende albümünü görebilir miyim?

çok çok merak ettim sonuçları,

sevgiler.

Merhaba Mukumukumuk, senin için albüm açtım genelde topiğe ekliyorum çektiğimde umarım sanada şifalı gelir ve upuzun olur saçların

Hoşgeldin aramıza

Merhab Herkeze Siz ve saçlarınız nasıllar bakalım.
Kaç saattir forumdayım yazıları okuyorum bu safayı başım döndü okumaktan.
Kkontess Saçların çok Güzel cnm
Hiiçç uzatmadan bikaç sorum var canm
1-sinameki nin yağını kullansak olmaz mı
2-o sarımsak ezmesi zor heleki bebişim var ken.Sarımsaklı şampuan kullansam olmaz mı
3-Sarımsaklı Şampuanı ne kadar sıklıkla kullanıyoruz.
4-Normal şampuan kullanmayacakmıyız

Minnak Sultan.
BAcım bayıldım o fark ne yaavvv.VAVvvvvvv
süper yavsss

Bu Arada sarıdan bakıra dönüş var galiba değil mi.

teşekkür ederim canım resim kalitesiyle alakalı canım renk değişimi o sarılar yavaştan gidiyo çok az bişi kaldı balköpüğü rengi ve dipler kendi saç rengim artık boya falan sürmüyorum zaten hatta kurtulmaya bakıyorum komple

Çokkk Güzel Canım kendi saçının rengide Güzel..
Benim saçlar kısa yaffffssssss :44:
toparlasın diye kuaföre Gİttim bak azıcık al uçlarından dedim kısacık kesti şimdi yana yakıla saçımı uzatmak İstiyorum.
Saçlarım çok zor uzuyo keçi gibi inatçı.

Sorduğum sorulara cevap verebilirmisin kkontess e de sordum ama yok galiba

buarada bende bir bilgimi paylaşmak istiorum...gecen sene uzmanlar bu grip olayları çıktıgında sabahları bağışıklıgı güçlendrmek için sarımsak yiyin diolardı ve sarımsagın kokusu ve acısı çıksın diede sütte kaynatın diolardı sanırsam koyucagımz sarımsak rendesini önce sütte kaynayırsak kokusu çıkıo ben bu sekilde denicem küre başlıcam...çünkü okuyorum ve insanlarla çok iç içeğim kokmak istemiorum

ben sarımsakğı günde 1 diş yutuyorum.Yuttuğumdan dolayı kokmuyo.Ama tabi ezilince uffffffffffff kokuyo tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…