Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben sarımsakğı günde 1 diş yutuyorum.Yuttuğumdan dolayı kokmuyo.Ama tabi ezilince uffffffffffff kokuyo tabi.

işte acaba önden cezvenin içinde sütte kaynatıpta sonra rendelesek şampuanın içine ozamn kokmuyor galiba..süt kokuyu ve acısını alıomus..peki tatlım bu özel günlerle ilgili bir bilgin varmı ben anlayamadım?

Bu Arada Bu Sİnameki yağı ve Sarımsak şampuanı için sorduklarıma cvp

tatlım sinemaki yagı yokmus..bitkisini kaynatıp suyunu karıstıomusz sinemaki kürüne...şampuanada sarımsak rendeliyoruz ama mikatr konusunu bilmiorum daha denemedim..zaten ben yapınca ayrı tek kullanımlık halinde yapıcam..sarımsagın uzun süre şampuanda beklemesi belki bozar die

biz de zaten öyle yapıyorduk canım

konunun başındaki karşılaştırmalı resmi görünce bakakaldım.Ama herkesin yapısı farklı olduğu için aynı sonuç olmayabilir.buşekilde saçlarını kısa zamanda uzatabilen arkadaşlar resim paylaşırsa küre yeni başlamak isteyen bizler için çok faydalı olur.

ben yaptım onu evet sütün içinde sarımsağı kaynatıyosun 2-3 dk. falan sonra şampuanın içine rendeleyip atıyosun 3-4 haftadır o şekilde kullanıyorum şampuanımı

hatta şuan sinamekili bakımı yaptım saçımda bir saat sonra yıkıcam

canım zaten paylaşıyorlar
zahmet olmaz da bi kaç sayfa karıştırırsanız,göreceksiniz fotoları

Son düzenleme:

önceki sayfalarda arkadaşlarımız hep paylaşmıştı. biraz önceki 10 sayfayı falan araştırırsan en azından faydası olur.

Merhabalar,
Bugün iş çıkışında koşarak aktara gittim aldım bütün malzemeleri. Sonra koşarak eve... Tarihi de kaçırmayayım dedim... :)))) Evet ilk kürümü yaptım. Şuan beklemedeyim... Hadi bakalım. Her özel günde yapıcam bende.. yıllardır saçım omuz hizamı geçemedi... bugün yıkadıktan sonra fotoğrafta çekeceğim. çok merak ediyorum gelişmeleri.. :)

yalnız uygulama yaparken bemiks ampulü kıracağım derken elimi kestim iki kere... :))))

birde bu karışım tüm saçımı ıslatmadığından yeterli değil gibi geldi... siz uygularken tüm saçınız ıslanıyor mu?

Son düzenleme:

Şifa olsun canım, sadece diplere sürmen yeterli komple sürmüyoruz saçlarımıza. O bemikse alışana kadar kesiveriyosun bikaç kere parmakcıınıı

31 Mart 2011 saat 00.40’dan 02 Nisan 2011 saat 12.00’a kadar Ay Balık burcunda küçülmekte;
Bakım için etkili değil.
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

şimdi burda da balık burcu için "bakım için etkii deil" demiş, ben balık burcuyum, işte benim bu noktada kafam karışıyo, valla bi türlü anlayamadım şu işi özürlü gibi oldum valla, sinirim bozuldu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…