Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilahiiii :roflol: bu ne kız böyleee... dokunduğun yeri talan etmişsin kaydirigubbakcemile3

yawrucum bak şimcikkk,,
bir şişe bemiks alınır
tezgaha yatık halde konulur
üzerindeki sarı noktaya bıçak ile sürtülür,sanki kesiyormuşcasına...
7-8 , hadi 10 olsun , sürtmeden sonra ele büyük bir bez alınır
bez ile şişe iyice kavranıp o noktanın üzerine basınç uygulanır
pıt diye bir ses duyulur
şişe kırılmıştır
bezdeki cam parçaları temizlenir
bemiks karışıma eklenir
kansız,acısız uygulamamız yapılırrrrrrrzemuszemus
Şeniz

=))))))

Ama canım benim vallahi yaptım aynısını... Haftaya biraz daha dikkatli yapıcam =) Kafamdaki çok saçma bir karışım oldu umarım işe yarar...

bemiksim geldi oleeeyyyyy.bi de bepanten krem aldırdım annecimeee,dudaklar için iyiymiş kızlar.benimkilerde çatlama soyulma filan oluyor da... aklınızda bulunsun

Hametan diye bir krem var onu devlet ödüyor yazdırırsan. Ben cilt için hap kullanıyorum doğal olarak dudaklar inanılmaz kuruyor. Bu hametan süper yaptı sanki hiç ilaç kullanmıyormuşum gibi tavsiye ederim cicim =)

Bir de dişlerini fırçaladıktan sonra az biraz da dudaklarını fırçala, hem soyulması azalıyor hem de hafiften dolgunlaşıyor =)

evt cnm bepanthene hücre onarıcı die biliyorum..faydalı..aman yüze flian sürme ters etki yapmasın... ohaoldumsmile ya bende özellikle bemiksi kırmakta zorlanıyorum..bu hafta bende elimi kestim :gitme: bende tezgaha yatırayım bari .... guclubacismile bi de kontes sen biliyo musun bemiks ve bepanthene aynı mı ?

yok bebem yüsüme sürmem,yeterince siviilceli fln zaten.daha beter olur ne me lazım:gitme: yok kuşum aynı şey değiller. bemiks b vitamini.bepanten de bi çok şeyde (saçla ilgili hastalıklarda vs ) kullanılan bi ampül

bende araştırdım öyle buldum da bazı arkadaşlara eczacı bemikse gerek yok bepanthene aynı demiş...sanırım içinde b vit olması nedeniyle öyle demiştir eczacı..ben bemiks evigen bepenathene 3 ünü de kırıyorum...bazı arkadaşlar onları da kırmış çünkü...dökülme olmadı...uzama var..boya olduğu için diplerinden farkettim eyooo kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt

canlarımm,bim'de dove marka şampuan + saç kremi 4,5 tl. promosyon ürün. şirin de bi çantada satılıyor.ısıya karşı koruyucu seri... haberiniz olsun dedim a.s.

kızlaaaaaarrrr 6. yı yaptım şuandaaa ilk 4 uygulamamı aktardan aldığım yağ karışımlarından 5. yi ısırganotu yağından yapmıştım sonunda tatlı badem yağı ve 1 çorba kaşığıyla yaptımmm ilk 4ünü 1 tatlı kaşığıyla yapmıştım yanlış kalmış aklımdaaa 11de yıkayacağım 8 de sürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…