ilahiiii :roflol: bu ne kız böyleee... dokunduğun yeri talan etmişsin kaydirigubbakcemile3Şu an ikinci kür kafamda. Ama başıma gelmeyen kalmadı... Bemiksi geçen hafta kırarken elimi kesmiştim o nedenle komşuma götürdüm belki o yapar diye. Kadıncağız da elini kestiO yetmezmiş gibi ben sinamekili bemiksli karışımı elimden düşürdüm ve yarısı döküldü ama bemiks daha fazla gitti sanırım.... Mutfağını da batırmış oldum komşumun =)
Bir daha da baştan hazırlamaya üşendiğim için kalan karışıma bir kapak badem yağı koydum ve saçıma sürdüm, onun da bir kısmını lavabo yedi zaten... Artık olduğu kadar
Fısfıslı şişe bulmuştum bir tane ama onun da kapağı kırıkmış, elimle sürmek zorunda kaldım yine öyle olunca da bir kısmı boşa gidiyor. ne bahtsızım ben yaw...
kuşum bezden mi fırladı kesti o zaman :bbo:=))))))
Ama canım benim vallahi yaptım aynısını... Haftaya biraz daha dikkatli yapıcam =) Kafamdaki çok saçma bir karışım oldu umarım işe yarar...
o sorun değil ki yavrum.arada bende de oluyo ama fıs şişeden gelmediği için kafama,np.:dance:İçinde kırıldı parçaları da ampulun içine düştü canım
inşallah bebeimmmm:Saruboceq:Evet benim de fıs şişe bulmam lazım şekerim =) İnş kafamdaki bu yarım yamalak şey fayda eder...
ayh dolgunluk istememkaydirigubbakcemile3Bir de dişlerini fırçaladıktan sonra az biraz da dudaklarını fırçala, hem soyulması azalıyor hem de hafiften dolgunlaşıyor =)
yok bebem yüsüme sürmem,yeterince siviilceli fln zaten.daha beter olur ne me lazım:gitme: yok kuşum aynı şey değiller. bemiks b vitamini.bepanten de bi çok şeyde (saçla ilgili hastalıklarda vs ) kullanılan bi ampülevt cnm bepanthene hücre onarıcı die biliyorum..faydalı..aman yüze flian sürme ters etki yapmasın... ohaoldumsmile ya bende özellikle bemiksi kırmakta zorlanıyorum..bu hafta bende elimi kestim :gitme: bende tezgaha yatırayım bari .... guclubacismile bi de kontes sen biliyo musun bemiks ve bepanthene aynı mı ?
hihoyyytbende araştırdım öyle buldum da bazı arkadaşlara eczacı bemikse gerek yok bepanthene aynı demiş...sanırım içinde b vit olması nedeniyle öyle demiştir eczacı..ben bemiks evigen bepenathene 3 ünü de kırıyorum...bazı arkadaşlar onları da kırmış çünkü...dökülme olmadı...uzama var..boya olduğu için diplerinden farkettim eyooo kaydirigubbakcemile2
öylemi yaama o malzemeleri nerden bulcam ben alamanyalarda :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?