Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valla pazar günlerini iple çekiyorum ben kür günüm pazar çünkümm
uzamayı da görünce daha bi heveslendim..6. uygulamamı yapıciiim pazar
mayıs sonu gibi sevgilimle kavuşucaz o zamana kadar şööle rapunzel gibi olsa ne güzel olur :kedi:

ne kadar uzadı hayatım

kaç cm e ihtiyacın var ?

ben temmuza kadar süre verdim kendime...

benim saçlar çoook yavaş uzuyor hemde cnsız mat ve yorgun saçlarım artık deneyeyim bende şu işi tama olarak haftada kaç kez yapmak gerek şu işi yaw kafam karıştı herkes değşik yapıyo sanki

benim saçlar çoook yavaş uzuyor hemde cnsız mat ve yorgun saçlarım artık deneyeyim bende şu işi tama olarak haftada kaç kez yapmak gerek şu işi yaw kafam karıştı herkes değşik yapıyo sanki
hayır canım herkes haftada 1 kez yapıyor.değişiklik yok:kedi:

Gene ne bulduysam koydum içine:)

Sinemaki
Hint yağı
Badem yağı
Mersin yağı
Çam terabentin
Defne yağı
Bemiks ampul

ben bayağıdır yapmıyorum bu uygulamayı saçlarıma yeni röfle yaptırdım diplerim çıkmasın diye
ama daha 10 gün olmadı diplrim çıktı bu kürü bırakmama rağmen hala uzuyor saçlar ki benim eskiden mümkün değildi saçlarım böyle uzucak yıllardır aynı boyda yaşadılar:)

ayrıca toplam 2 kutu bemiks kullandım yani 2 buçuk ay 10cm uzama oldu

nisanda sanrım tekrar başlıcam ama bu sefer karışımın içine bir kapak yılan yağı ve bir kapak zeytinyağıda eklicem uzamasıda güzel ama en büyük hedefim saçlarım gürleştirmekguclubacismile

wuuwww süpermiş kuşummm,saçlarımızın kimyası değişti vallaa.kürü bıraksak da uzuyorlar:icecream:

benim 2-3 oldu..yanılmadıysam 2 parmak uzamışlar..ama cm olarak bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 2 parmak işte ..2 cm e yakın hemen hemen...
bide çamterebentini şamp için eistiyorum ama korkuyorum çok karıştırmaktan da...esrant ii diyo ama...bende papattya gibi gür olsun istiyorum..bide parlak tabi aklinialirimsmile parlaklık için hangi renk güzel ki kızlar...çikolata kahve nası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…