- Konu Sahibi agustosgecesi
-
Kendi şahsi rutinim başkası nasıl yapar bilmemYani yine bir şey diyeceğim laf olacak sjsj. Sabah uyandınız pijamanız/geceliğinizle gezdiniz dolandınız. Uykunuz açılınca başka bir şey giydiniz. Akşam olunca aynı pijamayı mı giyiyorsunuz?
Ben terlemem, bir günde pijama değiştirmem diyorsanız da 2 gün üst üste aynı pijamayı mı giyiyorsunuz?
Yani genel bir rutini genelliyorum ben burada. Yok öyle olunca değiştiriyorum, tuvalete gidiyorum diye manasız yorumları anlayamadım ya da ben genel bir yorum yapamıyorum -_-
3 senedir evliyim.Evlendiğim günden beri alışkanlık edindim gecelik giyiyorum.Adet günlerim hariç tabi.Yatağa pijamayla girenilirsiniz kendinizi öyle rahat hissediyorsanız ama gündüz evde dolaştığınız kıyafetle yatağa girmenize çok şaşırdım.Evli olmayı geçtim.Bekarken bile gece yatağa girerkenki kıyafetimiz hep ayrı olur.Daha çocuk da yok bu ne bezmişlik.Bir de gece yatağa girerken ben de eşim de duş alıyoruz mutlaka.Çünkü gün içinde hareket halinde olduğumuz için illaki terliyoruz Eşiniz çocuk değil kendisinin dikkat etmesi lazım bunlara ama madem önemsemiyor siz yönlendirin .Eşim şu 3 yılda birkaç kez belki duş almadan yatağa girmiştir.O da söylendiğimi görünce hemen kalkıp duş alıyor.Nevresim de çabuk kirlenir.8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Her gün duş almama rağmen her gece aynı geceliği giymiyorum.Her gün değişiyorum.Kirlendiği için değil alışkanlık oldu.Kıyafetlerim her gün makinaya girmekten eskiyor.Kendi şahsi rutinim başkası nasıl yapar bilmem
Sabah uyandım yataktan çıktım dibimde sabahlık var atıyorum üstüme yüz yıkama bir iki kahve geri dön üstünü giyin bitti gitti yani bu kadar kısa sürede pijamam 5 günlük giyilmiş gibi olmuyor terleyecek bir durum da yok yani pijama anlayışımız mı farklı anlamadım kısacık şort askılı üst ya da mini elbise tarzı kısa gecelikle neden terliyim ? Ya da kısa sabahlıkla
gayet de tekrar yatarken giyiyorum bunun pis olduğunu da düşünüyorum dediğim gibi evde yalnızım temiz biriyim her yeri tek kullanan benim
Hadi oldu da terledin atarsın kirliye başka geceliğini giyersin geceliğe kıran girmedi yani
Gayet sabahlığımla wc de kullanıyorum elimi yüzümü de yıkıyorum ve tekrar ediyorum şu forumda lavaboya kusan yere kusan ve temizlemeden uyuyan üyeler gördü bu gözler benim banyom tuvaletim bazılarının yemek yaptığı mutfaktan temizdir hiç çekinmiyorum gecelikle kullanmaktan
Kendiniz öyle yazmışsınız.Evde giydiğim pijamayla yatağa giriyorum demişsiniz.Bütün gün gezdiğimiz kıyafetle yattığımızı da nereden çıkardınız?
Mevzu tuvalete girip çıkmaksa eğer akşam yat sabaha kadar tuvalete girme sakın gibi bir kesinlik yok ama..Ev kıyafeti ayrıdır yatak kıyafeti ayrıdır. İsterseniz 2 saat geçirin yatak öncesi. Sonuçta misafirin geldiği koltuğa oturuyorsunuz, tuvalete girip çıkıyorsunuz.
Yatağa ter gelmesin diye kıyafet sıyırıp sevişen insanlardan pek hijyen beklentisi içinde olamadım kusura bakmayın.
Aşkım valla yapabilene tebrikss ama ben yapamam günlük kıyafetler , dışarı çıkınca giyilenler ve iç çamaşırı ok tek giymelik ama ben durup durup gecelik sabahlık yıkayamam altı üstü uyuyup uyanıyorum yani iki üç giyilebilirHer gün duş almama rağmen her gece aynı geceliği giymiyorum.Her gün değişiyorum.Kirlendiği için değil alışkanlık oldu.Kıyafetlerim her gün makinaya girmekten eskiyor.
Queen’in de ne gecelik koleksiyonu vardı ama yaEve gelince şort üstüme de tişört giyiyorum genelde kışın da tayt ws ama yatağa girmeden pijama giymem. Bihter ziyagil olmasamda pijamayla duramam.
Dışarı kıyafetimi hemen yıkamaya atarım . Bazı ayakkabılarımı da ayda bir mutlaka yıkarım . Ama evde pijama giyerim ayol . WC vs hergün temizlediğim bir yer . Şortlu askılı ya da yarım kol şortlu takımlar zaten artık pijamalar . Şimdiki pijamaların aynısı sokak kıyafeti olarak bile satılıyorlar .Tek dikkat ettiğim dışarı kıyafetiyle evde oturmamak çünkü zaten kedim var tüyleri işliyor evde giydiklerime. Ama ev kıyafeti ve yatak kıyafetini ayıracak kadar sevmiyorum hayatı
Bir bu muhabbet bir de en son şeye şaşırmıştım kışlık montları yılda bir kez kuru temizleme yapmak bana yetmiyor pisliklerin işi, haftada/ayda bir onları da makinaya atar yıkarım diyenler vardı.
Kurutma makinesi de kullanıyor musunuz?Her gün duş almama rağmen her gece aynı geceliği giymiyorum.Her gün değişiyorum.Kirlendiği için değil alışkanlık oldu.Kıyafetlerim her gün makinaya girmekten eskiyor.
Kız kk da kimse osurmuyor bile bilmiyor musunhadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
valla kk beni sasirttikca sasirtiyor. disari icin ayri, koltuk icin ayri, yatak icin ayri kiyafet mi giyilir? yatak dedigin orada durur canin ister cumburlop uzanirsin vakitli vakitsiz.
konuya gelince ben de yeni evliyim, zaten bu yaz sicaginda giydigim pijemalar askili ve kisa sortlardan olusuyor. onlar da babaanne pijemasi gibi degiller.
simdi hamileyim, karnim buyudukce gecelikle daha rahat hissetmeye basladim püfür püfür esiyorlar, bazen direkt saten gecelik giyiyorum, bahceye falan cikarken ustume bir atler geciriyorum
insan kendi evinde rahat olmayacak da nerede olacak ki?
kocanizin yataga ter bulastirmamak icin soyunmamasini anlamadim. sonucta o isi yapiyorsaniz yataga bir ton sivj bulasiyor demektir hem sizden hem ondan, biraz da ter bulassa ne olacak:)
Herkes bu kadar elitse toplu taşımada pırtlayanlar kim ayol?Kız kk da kimse osurmuyor bile bilmiyor musunhep gülüyorum böyle konularda gelmiş duşumu almışım ev kıyafetimi giymişim gidip gün içinde koltuklarda yataklarda uyuyabiliyorsan gecede yatarim hayatı bu kadar zorlaştirmaya gerek yok çarşaflar bunun için var sanki
Taharet musluğunu da konuşuruz az sonraEvsiz oldugum gunlerde de gecelik giyerim neden derseniz, yatmak icin ultra rahat alissaniz eminim birakamazsiniz. Iyi uyku icin serin ortam gerekiyor, pijama, uzun esofman vb insani boguyor ve yatagi isitiyor.
Çarşaf zaten bunun için değil mi? Kaldırır yıkarsınüstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış...