haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Kurutma makinesi sanki renklerini bozdu gibi.Başlarda kullandım.Şimdi sadece beyazlarımı kurutmak için kullanıyorum.
Aşkım kurutma makinasına atcağın hafif kirlileri 30 derecede yıka dene bir de ben bir kaç saat giyip kirliye attığım lekesi olmayan kıyafetleri 30 derecede soğuk yıkama gibi yıkıyorum kumaşı yormuyo renkleri bozmuyo

Birde kimse sanmıyorum ki yemek yaptığı temizlik yaptığı kiyafetle yatsın ya o kadar da değil misal benim koku takındım var her yemek yaptıktan sonra duş alır üstümü değişirim mecburen cidden insanın üstûne fena siniyor ben katlanamam ha bide pijama hiç sevmem ve giymem kışlık bir iki tane aldım geçen sene oda ev kıyafeti gibi tayt body candır

Sen çıplaksın onu biliyoruz azgın karı

Ben de öyle . Kıyafetleri hep 30 da yıkarım . İnşaat da çalışmıyoruz ya en fazla ter oluyorlar .

Sen çıplaksın onu biliyoruz azgın karı
Bide hacı ev kiyafetiyle koltuğa oturabiliyorum üstünde koruyucu yok birşey yok wcyede gidiyorum malum arada oynaşıyorumdur neyse konumuz bu değil ama çarşaf olan yatakta yatamıyorum ilka oldum

Ben de öyle . Kıyafetleri hep 30 da yıkarım . İnşaat da çalışmıyoruz ya en fazla ter oluyorlar .
Aynen bende öyle yapıyorum bir kaç saat ya da bir gün giydiğim lekesi olmayan kıyafetleri 60-90 yıkamak bana çok saçma geliyor ve kıyafeti bir süre sonra bariz bi şekilde yoruyor dikişleri renkleri kötü duruyor yani
Havlular nevresimler 90
İç çamaşırları pijama gecelik her ne haltsa perde lekeli kıyafet vs 60
Geri kalan her şey 30

Bide hacı ev kiyafetiyle koltuğa oturabiliyorum üstünde koruyucu yok birşey yok wcyede gidiyorum malum arada oynaşıyorumdur neyse konumuz bu değil nama çarşaf olan yatakta yatamıyorum ilka oldum
Boklu kedi ağzı öpüyoruz biz bence yorum yapmayalım hiç ya ahhahahahahaha

Bide hacı ev kiyafetiyle koltuğa oturabiliyorum üstünde koruyucu yok birşey yok wcyede gidiyorum malum arada oynaşıyorumdur neyse konumuz bu değil nama çarşaf olan yatakta yatamıyorum ilka oldum
Geceliğinle kendi kullandığın kendin özenerek neredeyse her gün temizlediğin banyoya girmekten seni tiksindirmeyen allah için bugün naptın bibi :)

Evde giydiklerimi de her gün yıkıyorum.Kıtafetletimi günlük değiştiğim için çok kirli olmuyorlar.Kısa yıkama yapıyorum zaten ben de

Çok sevindim buna
Yani herkesin temizlik anlayışı kendine tabi ama gerçekten karbon ayak izinizi düşünmeden edememiştim
Valla ben yeni aldim sayılır ve gercekten efsane birşeymiş iyi ki almışım diyorum çok zaman kazandırıyor bana

Boklu kedi ağzı öpüyoruz biz bence yorum yapmayalım hiç ya ahhahahahahaha
Hmmm ağzım sulandı gene gidio bi ağzını öpeyim kız daha kötüsü var kocalarımızım her yerini öpüyoruz ya yoksa sen öpmüyon mu
Geceliğinle kendi kullandığın kendin özenerek neredeyse her gün temizlediğin banyoya girmekten seni tiksindirmeyen allah için bugün naptın bibi :)
Şükrettim rahat bir hayatım olduğu için

Hmmm ağzım sulandı gene gidio bi ağzını öpeyim kız daha kötüsü var kocalarımızım her yerini öpüyoruz ya yoksa sen öpmüyon mu

Şükrettim rahat bir hayatım olduğu için
Ben bluetooth ile bağlanıyorum kendisine malum etraf kirlenmesin hahxhshxhshxhshzh

`