Haftada bir çagıran kaynana

Mutfağa sokmazdı, erkenden kaldırmazdı. Ama alttan alttan eşimi fişfitlemeye kalkmış. Evi temizlemiyor, erken kalkmıyor diye. Saflık zamanlarım. Akıl edemedim. Bi de yineleyen depresyonum yoklamıştı, e 40 yıllık düzenimi, ailemi, yurdumu bırakıp gelmişim, zaten kafam bi gelir bi gider. Benle uğraşmasının sebebi, eşimin onu agopun kazı gibi beslemeyişinin sebebi olarak görmesiymiş. Ben aklına girip dediğimi yaptırıyormuşum bak sen. Anasını tanıyor, mesafesini koruyor adam, ama kaynanaya sorsan katip dolduruyor oğluşunu. Komik olan ne, biliyor musun? Kadın eşim 8 yaşında iken kayınbabadan boşanıp gitmiş, ayağının altına dünyayı sersin istediği oğluna yaptığı elle tutulur tek şey beni istemek babamdan 10 saatlik yol tepip. Bişey harcadı ise de geri verdik zaten, sağolsun koymadı parasını bizde

Ah ahh /

Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Ama bu kacinci ayni konunuz. Size herkes elinden geldigince yorum yapti hala ayni seyleri soruyorsunuz ve bu hatirladigim 3. Bu konuyu acisiniz.

3-4 gun onceki fikirler degismedi ayni malesef degisirse biz size soyleriz!!

Daha yeni evlisin. Kadında belli ki sizi düşünüyor. Sıcak yemek yiyin hesabı. Böyle kv qurbaneee:halay: Ben tamamen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. :duduk: Çağırsa suç, çağırmasa sürekli eltini çağırıp onla yakın olsa suç. Eminim onun içinde konu açarsınız siz:bicak:
Biraz pozitif bakın. İletişim kurmadan hiçbir şey düzelmez. Yemeğe gittiğinizde tatlı dille “anneciğim çok sağol bizi düşünüyorsun; ama bu süreçte ben sürekli ders çalışıyorum siz de yorulmayın, burası bizimde evimiz, geliriz siz merak etmeyin” vs. Bir şey diyiverin.
Kadın belli ki çekiniyor seni aramıyor. Çirkeflik yapmanın alemi yok. Etrafını izle önce. Duyduğuma göre yeni evlisin. Ne bu melankoli daha neler göreceksin. :işsiz:

konu sahibi son kez şunları yazacağım sana 42 yaşında 10 senelik evli eşe maddi muhtaçlığı olmayan bir kadın olarak:burası sanal ortam klavye başında herşey yazılır çizilir akıl verilir.buraya yazsak aa o kaynanaya gitme tavır koy eşinle kavga et gerekirse boşan yazması çok kolay değil mi?Ama boşanınca tekrar yapılacak evlilik de daha beter sorunlar çıkarsa .ya da tekrar o berbat baba evine dönerseniz sitedeki biz üyelerin ne sorunu olacak gene gülüp eğleneceğiz biz seni unutacağız.atanıp atanamamanla ilgilenmeyeceğiz neyle geçineceğini düşünmeyeceğiz ki pc i kapatınca çıkacaksın hayatımızdan.belki yıllarca atanamayacaksın o eş evi geçindirecek k.k üyeleri değil.kendine gel lütfen eşine evliliğine sahip çık kaynananla da uğraşmayı bırak sınavına odaklan.hayat kısa yahuuu herkes 80 e kadar yaşamıyor boşver bu gereksiz basit sorunları mutlu ol gençliğinin tadını çıkar.bu da son kaynana konun olsun :KK70:

Trol olmadığına inanmak isterdim ama 6 yıldır burdayım , kök ailesi ile ilgili de birsuru konu açardı konu sahibi, üzülürdüm..

Dediğiniz gibi belki kendi ailesinden daha çok kol kanat germiş eşi, eş ailesi ama insanoğlu nankör bı üyenin dediği gibi vakit benim için çok önemli derken iki güne bir konu açıp cevap vermek de zaman kaybı,her hafta cuma sabahtan akşama eşiyle gezmesi de zaman kaybı, Yeni ve çok da büyük olmadığını tahmin ettiğim ev temizliğine saatler harcamak da zaman kaybı ama kaynananin iyi niyetini bu kadar kolay harcamak çok kolay geliyor heralde ,, yani ben gelemicem bu hafta ,biz gelelim demeden hazırlık yapma demek bu kadar Zor olmamalı ya bu kadar pasif olunmamalı,hem cici gelin olayım hem eşimin arka planda basının etini yiyeyim hele dur bı de kk ya konu açıp rahatlayayim😬😬

aşağıda benzer konularda 2 konusu var 3 dü az önce 2 ye inmiş :KK53: edit:3 müş yanlış görmüşüm
Kayınvalidenizle aranız nasıl diye bir konu var ama farklı bir hesap. Ben çok benzettim 😂 ve şuan linç yiyorum o sayfada. Orada da farklı yorumcuları bekliyor herhalde. Dikkatinizi çekerim konu içerikleri aynı gelen kitle de aynı :anne: anket filan mı yapıyor tez mi yazıyor kv ler üzerine acaba :KK53:Defalarca aynı konu farklı olaylar. 5 dk önce bu oldu 1 gün sonra bu oldu 😂😂😂 ay yıkılcam şimdi düştüm :emir_bebek:

günlük gibi değil mi ?her gün yazıyor hemen hemen
Evet ama hep aynı şeyler. Hep eften puften sorunlar... Arkadaşın evlenmesi bir olaydi, evlendi, evliliği daha bir olay... hiç bitmiyor yazık. Evli kadın statüsü elde etmek için çok uğraşmış, onu da BDV için yapmış gibi hissediyorum ben her yeni başlığına denk geldigimde.🤦

4B2B04B8-CC69-46C4-BC54-B6D5BECF7A1F.webp

Bu konuların aynı olma ihtimali ? Şarjımda can çekişiyor bu arada 😂

Benim anlamadığım eşinizle konuştuğunuzda eşinizi arıyorsa annesi eşiniz diyebilir anne bak çok sık hazırlık yapıp gelmemizi istiyorsun özlüyorsun belki bizde özlüyoruz ama bi düzenimiz var ben evimdede vakit geçirmek istiyorum ayrıca eşim sınava hazırlanıyor,böyle hazırlık falan deyincede mecbur kalıyoruz desin.benim eşimin aileside haftada bir çağırır ama eşim hemen der bi salın bizi ya evimde vakit geciriyim sosyal aktivite yapamıyoruz diye cok aşılamayacak bir konu değil

Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye

1,5 aylik evlilikte ne bu ziyaretler yahu..
hemde her hafta..
iykk..evi niye tuttunuz ki?

Back
X