- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kadın yemek yapmış çağırıyor yine yaranamıyor. Herkes kendi annesine gitsin bari, kadın da oğlu için çağırıyor zaten, senin görmek için çağırmıyordur. Bilse hiç çağırmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konusunda da bir daha yazmiycam diyor konu sahibi. Sonr dayanamayıp tekrar yazıyor.İyi bir psikiyatrist bulun ama kendinize... daha 1,5 aylık evlilikte bu kadar kv konusu açarsanız ohooo. Boşanın bence siz
Ben eşime her hafta demedım. Bır hafta sızınkıler bir hafta bızımkıler dedım net bir sekilde. Ayrıca ayrı odaya gıdınce asırı sıkılıyorum. Dibinde bitiyorum esimin. Sımdı yarın esimin babasıyla ısı var. Annesı gunduz benı de goturmesını, annesıyle oturmamış söylıycek.
planlama yapın erken kalkın eşyalarınız yenidir evde çocuk yok 1 saat temizlik 1 saat yemek parasınız 1 saatte çamaşır dağınıklık toplama kişisel bakım vs.sonra derse oturun haftada bir gün misafir olmanız etkilemez derslerinizi önce bunu kabul edin gidin yiyin için gelin.2 üniversite bitirdim ben rahatsız olmasam 3. yü de okurdum inan.kayınvalideden saat 9 gibi dön eve geç tekrar dersin başına 1 e kadar çalış çoluk çocuk yok gayet müsait evin.2 çocukla atanan arkadaşlarım var benim bahanelerden vazgeçinnInsallah. Valaa gunde 6 7 saat ders calısıyorum. Mola verınce ev temizliyorum. Eşimle de cumadan cumaya geziyoruz.Bı yandan kendımı kotu gelın hıssedıyorum. Ama zaman benım ıcın cok önemlı.
Kardeş kaynanasını elinden gelse kiralık katil tutup vurduracak biri olarak söylüyorum, sen artık bir uzman yardımı al.
Kafayı kaynana ziyareti ile bozmuşsun yahu.![]()
Böyle yorum yapmakla olmaz bacım haftada bir olmak üzere en az beş konu açman lazımBirkere yemek sofrasina hazir konmadim
Dusun kadin cesitcesit yapmış
Ye ic bulasiklari makineye koy sadece neguzel
Bneimki ilk gitmemde dolma sardiriyordu
Hamsi ayiklatma derdindeydi
Evine ilk adim atar atmaz hoşgeldin demeden daha
Şunu anlatamıyorum kv bırakmaz hayatta. Gec dönuyoruz ve gec yatınca gec kalkıyorum. Gercekten en az 11 12 bırakmıyor. Eşim 8 de cıkıyor ısten bır hafta. Gitmemiz 9.ee 12 de kalcaz falanplanlama yapın erken kalkın eşyalarınız yenidir evde çocuk yok 1 saat temizlik 1 saat yemek parasınız 1 saatte çamaşır dağınıklık toplama kişisel bakım vs.sonra derse oturun haftada bir gün misafir olmanız etkilemez derslerinizi önce bunu kabul edin gidin yiyin için gelin.2 üniversite bitirdim ben rahatsız olmasam 3. yü de okurdum inan.kayınvalideden saat 9 gibi dön eve geç tekrar dersin başına 1 e kadar çalış çoluk çocuk yok gayet müsait evin.2 çocukla atanan arkadaşlarım var benim bahanelerden vazgeçinn
Ben evde 5gun ders calısıyorum ama 2gun ıse gıdıyorum. İş yerinden gelmem 9 u buluyor.Ee bır gun ayrıntı temızlık yapıyorum. Cuma esım ızınlı geziyoruz onlaplanlama yapın erken kalkın eşyalarınız yenidir evde çocuk yok 1 saat temizlik 1 saat yemek parasınız 1 saatte çamaşır dağınıklık toplama kişisel bakım vs.sonra derse oturun haftada bir gün misafir olmanız etkilemez derslerinizi önce bunu kabul edin gidin yiyin için gelin.2 üniversite bitirdim ben rahatsız olmasam 3. yü de okurdum inan.kayınvalideden saat 9 gibi dön eve geç tekrar dersin başına 1 e kadar çalış çoluk çocuk yok gayet müsait evin.2 çocukla atanan arkadaşlarım var benim bahanelerden vazgeçinn
kadınla konuşacaksın o zaman anneciğim çok çalışmam lazım atanmam için ve rahat hayat yaşamamız için diyeceksin.hele bir atanayım rahat rahat görüşürüz 10 günde bir geleyim sana olur mu?seni sevmediğimi sakın sanma diyeceksin.geçinmenin zor olduğunu okuduğunu emeklerinin karşılığını atanarak almak istediğini söyleyeceksin.10 günde bir giderken gönlünü almak için poğaça kek yap götür ayağına bir çorap al biraz kuruyemiş al sevdiği.bunlar çok basit şeyler ama gönlünü kazanırsın .konuşmayı bilmek lazımm eşle de kayınvalideyle de höt höt dersen onlar da höt höt der tavır alırlarŞunu anlatamıyorum kv bırakmaz hayatta. Gec dönuyoruz ve gec yatınca gec kalkıyorum. Gercekten en az 11 12 bırakmıyor. Eşim 8 de cıkıyor ısten bır hafta. Gitmemiz 9.ee 12 de kalcaz falan
Siz de istemiyorsanız hayır ben evimde kalacağım diyeceksiniz bu kadar basit
2 3 gunde bır arıyorum kv yı. Sıcak konuşuyorum. Ders calıstıgım bılıyor aslında. Hatta evle iş ders zor gıdıyor bılıyor. Ama ısrarı cok sevıyorkadınla konuşacaksın o zaman anneciğim çok çalışmam lazım atanmam için ve rahat hayat yaşamamız için diyeceksin.hele bir atanayım rahat rahat görüşürüz 10 günde bir geleyim sana olur mu?seni sevmediğimi sakın sanma diyeceksin.geçinmenin zor olduğunu okuduğunu emeklerinin karşılığını atanarak almak istediğini söyleyeceksin.10 günde bir giderken gönlünü almak için poğaça kek yap götür ayağına bir çorap al biraz kuruyemiş al sevdiği.bunlar çok basit şeyler ama gönlünü kazanırsın .konuşmayı bilmek lazımm eşle de kayınvalideyle de höt höt dersen onlar da höt höt der tavır alırlar
kaç saattir burda konuyu takip ediyor ders çalışmak yerine.E bu da basbayağı boşa geçen zaman.3 saat ders çalışabilirdiniz bir odaya çekilip telefonu kapatıp.bence size kpss çalışması zor geliyor kazanamayacağınızı düşünüyorsunuz kaynanayı bahane edeceksiniz bak senin yüzünden kazanamadım diye.Ama siz kayınvalideyi bu kadar kafaya takarak cidden sınava çalışabiliyor musunuz merak ettim?
Günde 6 saat bu kadını düşünmeden ders çalıştığınıza ben inanmıyorum.
1 buçuk aylık evlilikte bu kadar gündem olmasın valide hanım, düşünmeyin Allahasen.
Aradı, çağırdı mı?
Müsaitseniz gidin, değilseniz hayır deyin bitti gitti.
Ötesi berisi, ama çok arıyor ama ben ders çalışıyordum ama ben ama ben demeyin.
Cidden durumunuz kötüye gidiyor.
Bu arada, kesinlikle kayınvalidenize hak veriyor gibi olmayayım. Aşırı saçma ve ayıp buluyorum tutumlarını.
Döndüm baktım bu mesajı okuyunca. Cidden takıntı yapmış konu sahibi. Kv nin şimdiye dek yaptığı ennnnnnnnnnn kötü şey hunharca hazırlık yapıp yemeğe çağırmakEn baştan beri açtığınız konuların hepsinin altında yatan neden aynı. Kayınvalide filan değil. Eşinizden korkuyorsunuz. Ya eşim daha fazla gitmek isterse diye endişe ediyorsunuz. Hayır ben haftada bir kereden fazla gitmem demeye cesaretiniz yok. Üstelik oraya gidince eşiniz kardeşiyle başka odada oturuyor ve siz buna bile tepki veremiyorsunuz. Çok hevesliysen otur annenle diyemiyorsunuz. Her cevabınızda ama eşimle aram bozulursa diye endişenizi dile getiriyorsunuz.
Eşinize ben haftada bir kere annene giderim başka gitmem bu konuda netim kimse daha fazla bir şey beklemesin desenize. Ne olur en fazla? Küser mi? Küssün. Kararlığınızı görüp sonunda o da kabullenir. Başka insanlar ne tavsiye edebilir size?
Tamamda kadın her hafta cagırıyo. Peki napmam gerek yanı
Mutfağa sokmazdı, erkenden kaldırmazdı. Ama alttan alttan eşimi fişfitlemeye kalkmış. Evi temizlemiyor, erken kalkmıyor diye. Saflık zamanlarım. Akıl edemedim. Bi de yineleyen depresyonum yoklamıştı, e 40 yıllık düzenimi, ailemi, yurdumu bırakıp gelmişim, zaten kafam bi gelir bi gider. Benle uğraşmasının sebebi, eşimin onu agopun kazı gibi beslemeyişinin sebebi olarak görmesiymiş. Ben aklına girip dediğimi yaptırıyormuşum bak sen. Anasını tanıyor, mesafesini koruyor adam, ama kaynanaya sorsan katip dolduruyor oğluşunu. Komik olan ne, biliyor musun? Kadın eşim 8 yaşında iken kayınbabadan boşanıp gitmiş, ayağının altına dünyayı sersin istediği oğluna yaptığı elle tutulur tek şey beni istemek babamdan 10 saatlik yol tepip. Bişey harcadı ise de geri verdik zaten, sağolsun koymadı parasını bizde.Birkere yemek sofrasina hazir konmadim
Dusun kadin cesitcesit yapmış
Ye ic bulasiklari makineye koy sadece neguzel
Bneimki ilk gitmemde dolma sardiriyordu
Hamsi ayiklatma derdindeydi
Evine ilk adim atar atmaz hoşgeldin demeden daha
keşke benim kayınvalidem olsa.pandemi de dışarda yemek yeme olayı da kalktı bıktım yahuu her gün yemek yapmaktann.Döndüm baktım bu mesajı okuyunca. Cidden takıntı yapmış konu sahibi. Kv nin şimdiye dek yaptığı ennnnnnnnnnn kötü şey hunharca hazırlık yapıp yemeğe çağırmak![]()
Arada tek gönderıyorum. Ama o da tek gıtmek ıstemıyor. Yanlıs anlarlar dıyoreşin gitsin sen dersine çalış..
yani kadın çağırsın seni zorla sürüklemiyor ya..
sen gitmedikten sonra isterse saat başı çağırsın.
bak gönderiyorum demek de yanlış çocuğu bakkala mı gönderiyorsunuz?annesine gidiyor yahuu kendi iradesiyle adam.Arada tek gönderıyorum. Ama o da tek gıtmek ıstemıyor. Yanlıs anlarlar dıyor
aç bir konu taşlayalım kadınııı ohh missssMutfağa sokmazdı, erkenden kaldırmazdı. Ama alttan alttan eşimi fişfitlemeye kalkmış. Evi temizlemiyor, erken kalkmıyor diye. Saflık zamanlarım. Akıl edemedim. Bi de yineleyen depresyonum yoklamıştı, e 40 yıllık düzenimi, ailemi, yurdumu bırakıp gelmişim, zaten kafam bi gelir bi gider. Benle uğraşmasının sebebi, eşimin onu agopun kazı gibi beslemeyişinin sebebi olarak görmesiymiş. Ben aklına girip dediğimi yaptırıyormuşum bak sen. Anasını tanıyor, mesafesini koruyor adam, ama kaynanaya sorsan katip dolduruyor oğluşunu. Komik olan ne, biliyor musun? Kadın eşim 8 yaşında iken kayınbabadan boşanıp gitmiş, ayağının altına dünyayı sersin istediği oğluna yaptığı elle tutulur tek şey beni istemek babamdan 10 saatlik yol tepip. Bişey harcadı ise de geri verdik zaten, sağolsun koymadı parasını bizde.