- 3 Nisan 2014
- 36.379
- 148.693
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Arada tek gönderıyorum. Ama o da tek gıtmek ıstemıyor. Yanlıs anlarlar dıyor
gitmesin o zaman.
yanlış anlaşılcak bir şey yok ders çalışıyor diyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada tek gönderıyorum. Ama o da tek gıtmek ıstemıyor. Yanlıs anlarlar dıyor
Hahah öyle de gıt dıyorum. Hatta dedım kı bugun yarın aksam kardesınle cık ıstersen. Sorun şu ki bız annesıne gıdınce eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyo. Ben kv ile takılıyorumbak gönderiyorum demek de yanlış çocuğu bakkala mı gönderiyorsunuz?annesine gidiyor yahuu kendi iradesiyle adam.![]()
Yemek deyip geçme beraberinde bir ton sorun getiriyor. Benim kaynana her gun yemege cagiriyordu , her gun ayri bir sorun cikiyordu nerdeyse bosaniyorduk . Simdi herkes kendi evinde yiyor ne guzel oh miss. Konu sahibi de kurtulur insallah bu sacmaliktanDöndüm baktım bu mesajı okuyunca. Cidden takıntı yapmış konu sahibi. Kv nin şimdiye dek yaptığı ennnnnnnnnnn kötü şey hunharca hazırlık yapıp yemeğe çağırmak![]()
Kız seninkiler bedava hizmetçi istiyor, bu kadıncağız hazırlayıp gelinin önüne koyuyor. Tek dert bu. Yağnii, başka dert olsa neden söylemesin konu sahibi?Yemek deyip geçme beraberinde bir ton sorun getiriyor. Benim kaynana her gun yemege cagiriyordu , her gun ayri bir sorun cikiyordu nerdeyse bosaniyorduk . Simdi herkes kendi evinde yiyor ne guzel oh miss. Konu sahibi de kurtulur insallah bu sacmaliktan
Gerek yok, batıyor ama acıtmıyor.aç bir konu taşlayalım kadınııı ohh missss![]()
Cok iyi anlıyorum seni esim burdayken bnde yasadim aynı durumları çok sıkıntılı oluyorBen cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Benim kaynana da böyle baslamisti alistirma nüanslari bu. Valla samimiyet bulamiyorum ben kaynanalarin hicbirinde. Kimbilir derdi neKız seninkiler bedava hizmetçi istiyor, bu kadıncağız hazırlayıp gelinin önüne koyuyor. Tek dert bu. Yağnii, başka dert olsa neden söylemesin konu sahibi?
Di mi ya ne güzel olurdu bende isterdimkeşke benim kayınvalidem olsa.pandemi de dışarda yemek yeme olayı da kalktı bıktım yahuu her gün yemek yapmaktann.![]()
Denemeden görülmez. Daha şimdi hiçbir şey yokken tepki verirse suçlu olur konu sahibi.Benim kaynana da böyle baslamisti alistirma nüanslari bu. Valla samimiyet bulamiyorum ben kaynanalarin hicbirinde. Kimbilir derdi ne
başka sorunları olsa dayanamazdı onların hakkında da 35889999 tane konu açardı değil mi?Denemeden görülmez. Daha şimdi hiçbir şey yokken tepki verirse suçlu olur konu sahibi.
Derdi mic mic olmakBenim kaynana da böyle baslamisti alistirma nüanslari bu. Valla samimiyet bulamiyorum ben kaynanalarin hicbirinde. Kimbilir derdi ne
Konu sahibinin eski mesajlarına istinaden söyledim. Kv için melek gibi kadın aslında bile yazmış. Başka hiç bir sıkıntısı yok. Şimdi bunu yazdım diye başka bişeyle gelir mi bilemem. Her hafta çağırıyor diye günde otuz mesaj kv aşağı kv yukarı diye mesaj yazılmaz. Takıntı bu işte, başka bir şey değil.Yemek deyip geçme beraberinde bir ton sorun getiriyor. Benim kaynana her gun yemege cagiriyordu , her gun ayri bir sorun cikiyordu nerdeyse bosaniyorduk . Simdi herkes kendi evinde yiyor ne guzel oh miss. Konu sahibi de kurtulur insallah bu sacmaliktan
Ama öyle bak, kızkardeşim de her hafta gider kaynanaya yemeğe. 1 yıl oluyor evleneli, içinden gele gele nasıl anne baba diyor onlara. Kadının tek sorunu yemek yapıp çağırması şu an. Triplere girmek için çok erken.başka sorunları olsa dayanamazdı onların hakkında da 35889999 tane konu açardı değil mi?![]()
beni de biri yemeğe çağırsa börekler açsa sarma sarsa off offffffAma öyle bak, kızkardeşim de her hafta gider kaynanaya yemeğe. 1 yıl oluyor evleneli, içinden gele gele nasıl anne baba diyor onlara. Kadının tek sorunu yemek yapıp çağırması şu an. Triplere girmek için çok erken.
Yok kızım sen boşa bu adamı, bu kadar takıntılıyken yürütemezsin bu evlliği sana da onlara da yazık. Madem ders çalışmak bu kadar önemliydi senin için bir yıl daha oturaydın ananın evinde çalışaydın dersini.Şunu anlatamıyorum kv bırakmaz hayatta. Gec dönuyoruz ve gec yatınca gec kalkıyorum. Gercekten en az 11 12 bırakmıyor. Eşim 8 de cıkıyor ısten bır hafta. Gitmemiz 9.ee 12 de kalcaz falan
Madem o kadar çok sıkılıyorsun al kitaplarını orada ders çalışHahah öyle de gıt dıyorum. Hatta dedım kı bugun yarın aksam kardesınle cık ıstersen. Sorun şu ki bız annesıne gıdınce eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyo. Ben kv ile takılıyorum
Ve ben esimi sadece 20 gun gordum bunu hepsi biliyordu ızni azdi açık açık dedim yemeğe sizlere gelmek istemiyorum diye bir annesi çağırdı bir ablası hic evimizde yemedik desek yeri olur yaniBen cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Tepki vermesin canim ama dikkat de etsin yani.Denemeden görülmez. Daha şimdi hiçbir şey yokken tepki verirse suçlu olur konu sahibi.
sizle şartları farklı konu sahibinin bilmeden gaz vermeyin lütfen ben yıllardır konu sahibini takipteyim konularını sorunlarını gayet iyi biliyorum tıpkı kendine akıl veren bazı üyeler gibiTepki vermesin canim ama dikkat de etsin yani.
Aşirì kabul ediyorum bunu fazla takilmis. Ben de 1,5 aylik evli iken konu acmistim ve konumun içinde kaynanamin iyi oldugunu bir sey yapmadigini aramizda sorun olmadigini yazmistim sonra bir ortaya cikti melek yuzlu seytan , meger arkamdan dolduruyormus eşimi.Konu sahibinin eski mesajlarına istinaden söyledim. Kv için melek gibi kadın aslında bile yazmış. Başka hiç bir sıkıntısı yok. Şimdi bunu yazdım diye başka bişeyle gelir mi bilemem. Her hafta çağırıyor diye günde otuz mesaj kv aşağı kv yukarı diye mesaj yazılmaz. Takıntı bu işte, başka bir şey değil.