Haftada kaç kez aile ziyareti??

Ofyoruldum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
133
171
103
Arkadaşlar eşim haftada 2 gün eve geliyor işi nedeniyle şehir dışında ve geldiğinde de hergün annesi gili ziyarete gitmek istiyor hergün 2 _3 saat beni gitmeye zorlamıyor ama neticede bizimle geçireceği zamandan çalıyor bu konuya canım çok sıkılıyor ...sizin eşleriniz bu konuda nasıl? Ve ne yapmalıyım?

ee direk anasına insin onları görsün gitsin ,
yenimi evlisiniz
Yok canım 16 17 senelik evliyiz 3 tane çocuk ama benimki ailesinin küçük oğlu olmaktan sıyrılıp ailesinin babası olmaya geçemedi bir türlü şimdi annesi gil bide bizim yaşadığımız şehre taşınınca işler çığrından çıktı

Çok uzağım konuya ama dışarıdan baktığımda çevremdekiler haftada bir gidiyor ailesine : ) evlenince daha net anlarım ama bana normal gibi geldi

o sizi özlemiyorsa siz onu hiç özlemeyin ,
ben olsam onunla gitmem onunla vakit geçirmem ,
maşallah zaten 3 çocuk varmış onlarla vakit geçirin ,
babanız bizi değil ailesini özlemiş çocuklar bizde sizinle şunları yapalım falan deyin ,

Evlendiğimde ailemden uzakta olacağım.Öyle çok düşkünlüğüm yoktur, bir de internet çağında yaşıyoruz, 3-4 haftada bir gün, günü birlik ziyaret ederim diye planlıyorum.
Evleneceğim insanın ailesiyle aynı şehirde olacağız, her hafta görmemiz şart diye bir kaide yok, onlara da 2 haftada bir uğrarız.Biz böyle bir düzen düşündük.

Bunun bir kuralı yok ama her gün 2 3 saat çok geldi bana.Boşverin siz çocuklarınızla ilgilenin.

Haftada iki gün evinde olan bir insanı bence evinden kimse kolay kolay çıkaramamalı ya. Evi olarak ailesinin evini mi görüyor kalbinde acaba? Biz ayda 1 2 sefer gideriz. onun dışında eşimi film indirmeye falan gönderirim arada. O da haftada bir gider ve 1 saate döner.

Canim bence bu konuda sıkma esini sonucta ailesi onlarida gormek istiyor sizi elbette ozluyordur ama vefa diyede birsey var sonucta 2 saat orda kaliyor tum gun deilbboyle seyleri kafana takma benim kayinvalidemler bana 2 sokak otemde esim haftada 1 ugrar ama ben yeri geliyo gunde 3 kez gorusuyorum ama gocunmadan tabi yasli insanlar alttan al esinle arani bozma.

Vallah benim icin ayda 1 veya 2 iki kez ailesine ziyaret ediyorum esim cani ne zaman isterse ugruyor ailesine benim icin sknti yok benim ailem türkiyede yasadigi icin senede 1 veya 2 kez görüsebiliyorum 1 ayliga :) Allahtan esim anaci babaci degil gidelim mi anneme soruyor benim canim istemiyor istersen sen git diyorum karismiyor pek, o da haftada 1 gün gidiyor bazen 2 haftada 1 kez ugruyor evliligimin ilk yillarinda hergün anasina giderdik 5 saat otururduk artik bana gina geldi sabrim tasti hergün gitmek zorunda degilin sen gidersin ailene derken bazen bende gitmiyordum sonra gitmeleri azaldi bi sekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…