Başka fikirleri var sanırım. Söylesin belki uygulayabileceğimiz bir şeydirYuvarlaniyoruz uçuyoruz zjpliyoruz diyemi düşünüyor ki acaba en fazla yürümek benm bildigim
Dombili gibi yuvarlanin dicek ne diyecekkiBaşka fikirleri var sanırım. Söylesin belki uygulayabileceğimiz bir şeydir
Ben hep evde yürüyorumŞekerim nasıl yawciddi mi
Yengem pozitif dayım negatif.Eşim yaptırdı negatif
Ne değişikYengem pozitif dayım negatif.
Kayınvalide pozitif kayınpeder negatif
Sen yinede yaptır bence
Aynen. Belirli bir değerin üstündekiler pozitif sayılıp alt sınırda kalanlar negatif sayılıyor galibaNe değişik
Hem evimi veriyorum hem fırça yiyorumAblacım ezberimde her anı her sahnesiyaw sen harikasın ya
Kudret gezerin evi bura kudret gezerin
Geçmiş olsun NevrestemPek iyi değilimÖksürük,halsizlik,vücut ağrısı
Sağol ablacımGeçmiş olsun Nevrestemİnşallah korktuğun gibi değildir. Duyu durumun nasıl...
Şu durumda dinlenme iyi bir beslenme toparlanmana yardımcı olur.Sağol ablacımTat alma sorunum yok
Ooo kimler gelmiş yurumeyemi geldin ablaŞu durumda dinlenme iyi bir beslenme toparlanmana yardımcı olur.Benden taraftan bol öpücükler ve sevgim de şifa olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.
Çok sağol ablacımŞu durumda dinlenme iyi bir beslenme toparlanmana yardımcı olur.Benden taraftan bol öpücükler ve sevgim de şifa olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.
Gitmiyor canım, oturdu kaldı olduğu yerdekizlaaaaar nasıl gidiyor
Gitmiyor canım, oturdu kaldı olduğu yerde
Yurumeyeni çamura sokacağız
Bugun tam Eve cikacagim yufka almayi unuttugum geldi aklima. Is tarafina birdaha yurudum.kizlaaaaar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?