Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Tedavısı varmıs cok sukur kı, bugun benım kafa gıttı geldı kuzum, ne dusuncegımı sasırdım İnan, aglama krizine girdim, o gunu tekrar yasadım hıssettım, cinsiyet ogrencektık bu haftalarda devam etseydi, ne bilim iste siz beni anlıyorsunuz..

Gider arada yerine gelir yine bidaha gider yine gelir böyle gide gele tamamen gidicek
Aşılama olucakmisin bu ay?
Olucak inşallah Rabbim büyük bize rahmet getirir zahmetler inşallah
Bu düşünceleri dolaba kaldir güzelce gözlerini kapat yarın daha güzel seyler getirsin bize Rabbim umutla sevinçle

Hayirli geceler diliyorum hepinize..
Allah rahatlik versin.
insallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kilo vermek isteyenler kilo versin
hamile kalmak isteyenler sağlıklı bebekleri olsun.
maddi borç skntilari olanlar borclarini eda etsin.
bekar olanlar da gönlüne göre versin.
babanem geldi aklıma
duamida ettim iyi dileklerim herkesle inşallah

Yürüyüş topigi diyip geçmeyelim ruh sagligimizda önemli

Eşim işe gittikten sonra uyumuyorum bu ara iyi de oluyor işler erkenden halloluyor sen nasılsın
Bugunume Hamdenlillah.
Soğuk karlı günlerde evlerdeyiz iste vakit geçiyor bı şekilde... Artık sene başı ne zaman sene sonu ne zaman anlayamıyorum çok bereketsiz zaman

Bugunume Hamdenlillah.
Soğuk karlı günlerde evlerdeyiz iste vakit geçiyor bı şekilde... Artık sene başı ne zaman sene sonu ne zaman anlayamıyorum çok bereketsiz zaman
Şuan bizim burda da balkonda ki şeyler uçmaya yuvarlanma ya basladi tangur tungur sesler sanırım çok rüzgar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…