Tedavısı varmıs cok sukur kı, bugun benım kafa gıttı geldı kuzum, ne dusuncegımı sasırdım İnan, aglama krizine girdim, o gunu tekrar yasadım hıssettım, cinsiyet ogrencektık bu haftalarda devam etseydi, ne bilim iste siz beni anlıyorsunuz..Canim homogizot evet 2 benden fazla genlerde pıhtılaşma demek ama doktorunla konsuursan bu durumu daha sağlıklı olur. Ama her kulada kullandiricaklar sana kan sulandırıcı düşük hikayesi olanlara kullandiriyorlar.bundan senin ne suçun olabilir. Benim gorumcemde pıhtılaşma vardı 5 kimyasali vardı sora kızı igneyle oğlu da hiç bsy kullanamdan oldu. Yani bu testler tamamen herşeye açıklık getiremez kötü düşünme.
Gider arada yerine gelir yine bidaha gider yine gelir böyle gide gele tamamen gidicekTedavısı varmıs cok sukur kı, bugun benım kafa gıttı geldı kuzum, ne dusuncegımı sasırdım İnan, aglama krizine girdim, o gunu tekrar yasadım hıssettım, cinsiyet ogrencektık bu haftalarda devam etseydi, ne bilim iste siz beni anlıyorsunuz..
AyAynen, o zmn guzel artiyo adimlar :)
Adeti bekliorum gelmek uzere. Hastanede 1 ocakta tatilmis, dier gunler açık. Persembe adet olmayimda ne zmn olursam oluyum die bekliyorum simdi
Önemli değil canımHosbuldum canim simdi cevapladıgim icin özür dilerim
Allah kabul etsin olsun azdayurusen yazayım istersenOruç tutuyorum canım. O yüzden fazla yürüyemedim
Allah kabul etsinOruç tutuyorum canım. O yüzden fazla yürüyemedim
Erkencisin miniğim bende böyle sabahtan hortluyorumAllah kabul etsin
Eşim işe gittikten sonra uyumuyorum bu ara iyi de oluyor işler erkendenErkencisin miniğim bende böyle sabahtan hortluyorum
Bugunume Hamdenlillah.Eşim işe gittikten sonra uyumuyorum bu ara iyi de oluyor işler erkendenhalloluyor sen nasılsın
Şuan bizim burda da balkonda ki şeyler uçmaya yuvarlanma ya basladi tangur tungur sesler sanırım çok rüzgar varBugunume Hamdenlillah.
Soğuk karlı günlerde evlerdeyiz iste vakit geçiyor bı şekilde... Artık sene başı ne zaman sene sonu ne zaman anlayamıyorum çok bereketsiz zaman
Oralar çok soguk olmuyordur dimi gel sen soğuk gör burda amannŞuan bizim burda da balkonda ki şeyler uçmaya yuvarlanma ya basladi tangur tungur sesler sanırım çok rüzgar var
Dışarısı soğuk da mecbur kalmayınca cikmiyorum ev nerdeyse 30 dereceOralar çok soguk olmuyordur dimi gel sen soğuk gör burda amann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?