Çoook teşekkür ederim canım benimMaşallah harika vermişsin canım. O 5 kilo kalsa da mühim değil
Senden önce iyi ki almışımOooo madalya mı alıyoruz
Oooo madalya mı alıyoruz
Internet gitti mesaj tekrarı oldu
Oooo madalya mı boynuma takıp gezerimSenden önce iyi ki almışımbu hafta alamam sen varsın
daha ne kadar kilo vereceksin acabaaaa dal gibisinÇoook teşekkür ederim canım benimya dert ettim o 5 kiloyu kendime. Belki de stres yaptığım için gitmiyor, anlayamadım gitti
Kesinlikle birbirimizi destekleyerek vereceğiz inşallah. Ölçüm alma şansın varsa al 1 ay sonra tekrar al inan harika sonuçlar göreceksin sende. Bu arada chloe ting de çok inceltiyor ben yaptım bir süre ama işte bebek tedavisi de görünce adete yaklaşınca ya tutunduysa zarar veririm korkusu başlıyor bırakıyorum. Önemli olan tartı değil aslında fiziğin güzelliği incelmesiOhhh ya beni anlayan biri var sonundakararlı olursak yaparız Allah'ın izniyle.
Birbirimize destek olmamız da güzel oldu
Ben aslında alıştım akşam en geç yedide yemeği, içmeyi bırakıyorum. Ona da alıştım. Zor gelmiyor ama şu sürekli evde olma durumu insanı mutfağa yönlendiriyor. O noktada durmam gerekir artık.
Bütün grup hep beraber yaparız biz
5 kilocuk daha versem hiç fena olmazdaha ne kadar kilo vereceksin acabaaaa dal gibisin
Kesinlikle aslında İç yağlanma da azalıyor ya en güzeli bu yağdan gitsin zaten 55 değil 60 olayım ama 36 bedene sığayımOoo çok güzel. Güne çok iyi bir motivasyon oldu canım.Demek ki o yüzden herkes kilomdan daha zayıf göründüğümü söylüyor.
Chloe ting hiç yapmadım ama bir dönem biraz plates yaptım. O daha kolay sanki. Belki yine platese başlarım. Ölçüm almıştım aslında ama incelme olmazsa moralim bozulmasın diye onu da bıraktım. Elbiselerimden anlıyorum inceldiğimiKesinlikle birbirimizi destekleyerek vereceğiz inşallah. Ölçüm alma şansın varsa al 1 ay sonra tekrar al inan harika sonuçlar göreceksin sende. Bu arada chloe ting de çok inceltiyor ben yaptım bir süre ama işte bebek tedavisi de görünce adete yaklaşınca ya tutunduysa zarar veririm korkusu başlıyor bırakıyorum. Önemli olan tartı değil aslında fiziğin güzelliği incelmesi
aramızda lafı olmaz ya 5 kilonun5 kilocuk daha versem hiç fena olmaz
yookkkk vermemOooo madalya mı boynuma takıp gezerimbir tur versene kız madalyanı
Onu bende çok istiyorum valla ama malesef tartıda bende de değişiklik olmuyor. İncelme de güzel canım. Hiç yoktan iyidir diyetlere devamChloe ting hiç yapmadım ama bir dönem biraz plates yaptım. O daha kolay sanki. Belki yine platese başlarım. Ölçüm almıştım aslında ama incelme olmazsa moralim bozulmasın diye onu da bıraktım. Elbiselerimden anlıyorum inceldiğimiaslında ben baya baya inceledim, bir iki tane elbisem vardı kollar sıkıyordu, şimdi çok rahat giyiyorum ama o tartı var ya ne olurdu eksiyi gösterseydi
yookkkk vermemsen zaten bu hafta alacaksın bana da kimse vermemişti, ayak emeğimle aldım
O bile şüpheli canım. bu hafta çok yaman arkidişler varvalla bu hafta yırttın öbür hafta ilk 3 te olursun anca belki
Benim bugunki hedefim 20 binO bile şüpheli canım. bu hafta çok yaman arkidişler var
Akşam eltimler gelecek yemeğe, sanırım o kadar fazla yapamam. Gündüzden ne yürüdüysem. Erken giderlerse belki azıcık dahaBenim bugunki hedefim 20 bin
O nasıl diyetisyen mis kiKızlar az önce diyetisyenle görüştüm. İncelme harika dedi ama kilonun durması yürüyüşlerin rutinleşmesiymiş. Biraz mola vermek iyi gelir dedi. Vücut şaşırsın sonra yine yapınca spor olarak algılar vücut falan dedi. Napsam bilemedim 1 ocağa kadar yürüme ve diyet yapma diyor ısrarla. Ama yürümek bayağı alışkanlık oldu napsam şaştım kaldım
Insallah :)Ayinşallah denk gelmez o şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?