Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Çoook teşekkür ederim canım benim ya dert ettim o 5 kiloyu kendime. Belki de stres yaptığım için gitmiyor, anlayamadım gitti
daha ne kadar kilo vereceksin acabaaaa dal gibisin

Kesinlikle birbirimizi destekleyerek vereceğiz inşallah. Ölçüm alma şansın varsa al 1 ay sonra tekrar al inan harika sonuçlar göreceksin sende. Bu arada chloe ting de çok inceltiyor ben yaptım bir süre ama işte bebek tedavisi de görünce adete yaklaşınca ya tutunduysa zarar veririm korkusu başlıyor bırakıyorum. Önemli olan tartı değil aslında fiziğin güzelliği incelmesi

Chloe ting hiç yapmadım ama bir dönem biraz plates yaptım. O daha kolay sanki. Belki yine platese başlarım. Ölçüm almıştım aslında ama incelme olmazsa moralim bozulmasın diye onu da bıraktım. Elbiselerimden anlıyorum inceldiğimi aslında ben baya baya inceledim, bir iki tane elbisem vardı kollar sıkıyordu, şimdi çok rahat giyiyorum ama o tartı var ya ne olurdu eksiyi gösterseydi

Onu bende çok istiyorum valla ama malesef tartıda bende de değişiklik olmuyor. İncelme de güzel canım. Hiç yoktan iyidir diyetlere devam 1 ocakta yeni diyetisyenle başlıyorum

Kızlar az önce diyetisyenle görüştüm. İncelme harika dedi ama kilonun durması yürüyüşlerin rutinleşmesiymiş. Biraz mola vermek iyi gelir dedi. Vücut şaşırsın sonra yine yapınca spor olarak algılar vücut falan dedi. Napsam bilemedim 1 ocağa kadar yürüme ve diyet yapma diyor ısrarla. Ama yürümek bayağı alışkanlık oldu napsam şaştım kaldım

O nasıl diyetisyen mis ki
Sürekli oturacakmiyiz yani bence normal düzeyde yurunmeli yinede koşarak yurumuyoruz ki normal hareket bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…