Olucam canm, bugun adet gunum, olursam yarın gıdıcem doktora insallah.. Sonuc cukmasaydı dıger aya ertelıcektı, cıktı cok sukurGider arada yerine gelir yine bidaha gider yine gelir böyle gide gele tamamen gidicek
Aşılama olucakmisin bu ay?
Olucak inşallah Rabbim büyük bize rahmet getirir zahmetler inşallah
Bu düşünceleri dolaba kaldir güzelce gözlerini kapat yarın daha güzel seyler getirsin bize Rabbim umutla sevinçle
Kaç günde çıktı ozeldemi verdin canisi.Olucam canm, bugun adet gunum, olursam yarın gıdıcem doktora insallah.. Sonuc cukmasaydı dıger aya ertelıcektı, cıktı cok sukur
Tam 1 ayda cıktı cnm, universite hastenesı yarı ozel..Kaç günde çıktı ozeldemi verdin canisi.
Bende unide vermiştim biri 20 günde diğeri 30 güne çıktı iyi barim halletmiş oldun.Tam 1 ayda cıktı cnm, universite hastenesı yarı ozel..
Kesinlikle çok inceliyor insan yürüdükçe ben ölçümü şeyimi bulamadım olcecektim de.. maşallah devamKızlar günaydınsizlere harika bir motivasyonla geldim. Yaklaşık 1 ay önce ölçüm almıştım vücuttan bir aydır hergün yürüyorum malum. Egzersiz de yaptım ama son 1 haftadır bıraktım. Bebek tutuşsa bişey olur korkusuyla bugün tekrar ölçüm alaym dedim ne değişti diye açıkcası giden kilo ile ölçüm arasında dağlar var. Evet yürümek kilo verdirmiyor. Yürümek inceltiyor H M JES C Capanin Gururu Teyom Y yenibirben25 HALLEYS ve etiketleyemedim Tüm arkadaşlar görsün istedim. Bu arada iç yağlanma 200lerden 70lere kadar düştü benim.
Kız tebrik ederimKızlar günaydınsizlere harika bir motivasyonla geldim. Yaklaşık 1 ay önce ölçüm almıştım vücuttan bir aydır hergün yürüyorum malum. Egzersiz de yaptım ama son 1 haftadır bıraktım. Bebek tutuşsa bişey olur korkusuyla bugün tekrar ölçüm alaym dedim ne değişti diye açıkcası giden kilo ile ölçüm arasında dağlar var. Evet yürümek kilo verdirmiyor. Yürümek inceltiyor H M JES C Capanin Gururu Teyom Y yenibirben25 HALLEYS ve etiketleyemedim Tüm arkadaşlar görsün istedim. Bu arada iç yağlanma 200lerden 70lere kadar düştü benim.
20 binlere devam yani bırakma. Bizi geçmiş olacaksın ama neyse geç bakalım bende ilk başladığımda 20 bin 17 18 binler yaptım ama valla bir sonraki gün çok yorulunca şimdi 12 bin ile devam. Arttıracam tabi. Her hafta 500 adım ekleyecem. Aslında bu hafta ekleyeyim hemenKız tebrik ederimçok güzel
Geç bizi canın sağ olsun diyorsun yani20 binlere devam yani bırakma. Bizi geçmiş olacaksın ama neyse geç bakalım bende ilk başladığımda 20 bin 17 18 binler yaptım ama valla bir sonraki gün çok yorulunca şimdi 12 bin ile devam. Arttıracam tabi. Her hafta 500 adım ekleyecem. Aslında bu hafta ekleyeyim hemen
Aynen aynen cok sukur zorla da olsa yaptırdımBende unide vermiştim biri 20 günde diğeri 30 güne çıktı iyi barim halletmiş oldun.
Kesinlikle öyle. Bu arada diyet yaptım yürürken yapmadım desem yalan olur. Ama kg da farketmeyince modum düşüyordu falan. Şimdi öylesine ölçüm alaym yeni bir diyetisyenle başlayayım dedim bende inanamadım sonucaGeç bizi canın sağ olsun diyorsun yaniben 3 yıldır böyle yürüyorum kız, sıkılmadım mı sıkıldım ama bak sen tekrar umut oldun bana hep beraber devam tabi
Sonuç muhteşem, gerçekten tebrik ederimKesinlikle öyle. Bu arada diyet yaptım yürürken yapmadım desem yalan olur. Ama kg da farketmeyince modum düşüyordu falan. Şimdi öylesine ölçüm alaym yeni bir diyetisyenle başlayayım dedim bende inanamadım sonuca
Valla vücut kitleniyor dedi bana diyetisten kilo alıp verince falan. İşte şok diyetler yada ne bileyim mola verip bir hafta diyet yapmayıp sonra tekrar başlamak gibi şeyler uygulamak gerekiyormuş. Yılbaşı girecek ya araya o yüzden diyetisyenle 1 Ocak gibi başlarım diye düşündüm. Ama bende şimdi 19 saat oruç 5 saat yeme penceresi uyguluyorum kendime. Aç kalmayı öğrensin vücudum başka türlü direnemiyorum. Saat sınırlaması tutuyor beni. Eşim abur cubura düşkün evde de hep göz önünde ama 7den sonra yemeyecem deyince karşımda yese de bakmıyorum. Diğer türlü ucundan kıyısından derken bir bakıyordum dibine oturmuş yiyorumSonuç muhteşem, gerçekten tebrik ederim
Bende yürüyüşle beraber diyet yaparak 30 kilo verdim. Kaldı 5 kilo, o gitmiyor.
Seni yürekten kutluyoruminsan inceldikçe, kilo verdikçe daha çok motive oluyor
Nedir bizim bu çilemizValla vücut kitleniyor dedi bana diyetisten kilo alıp verince falan. İşte şok diyetler yada ne bileyim mola verip bir hafta diyet yapmayıp sonra tekrar başlamak gibi şeyler uygulamak gerekiyormuş. Yılbaşı girecek ya araya o yüzden diyetisyenle 1 Ocak gibi başlarım diye düşündüm. Ama bende şimdi 19 saat oruç 5 saat yeme penceresi uyguluyorum kendime. Aç kalmayı öğrensin vücudum başka türlü direnemiyorum. Saat sınırlaması tutuyor beni. Eşim abur cubura düşkün evde de hep göz önünde ama 7den sonra yemeyecem deyince karşımda yese de bakmıyorum. Diğer türlü ucundan kıyısından derken bir bakıyordum dibine oturmuş yiyorum
Anlayabiliyorum seni hemde çok. 63lere düştüm geri 68i gördüm şimdi 65.5 falan. Böyle git gelli benimde. Ya saat sınırlaması tuttu beni herkesin iradesi farklı bide uzun süre diyet yapınca da insan soğuyor haliyle. Bazen canım istemese bile evde sıkıntıdan farklılık olsun diye yemeğe vuruyorum kendimi. Ama kararlıyım 36 beden kıyafet giyecemNedir bizim bu çilemizeşler destek olmuyor, gözümüzün önünde götürüyorlar
Dün diyorum 3 yıldır gözümün önünde yiyorsun, azıcık destek ol be kocamne yapayım ben duramam ki, cips var mı cips diyor
Alıştım galiba gözümün önünde yenilmesine
Dediklerini dikkate alıp, uygulayalım inşallah bende de işe yararcidden yoruldum
Ohhh ya beni anlayan biri var sonundaAnlayabiliyorum seni hemde çok. 63lere düştüm geri 68i gördüm şimdi 65.5 falan. Böyle git gelli benimde. Ya saat sınırlaması tuttu beni herkesin iradesi farklı bide uzun süre diyet yapınca da insan soğuyor haliyle. Bazen canım istemese bile evde sıkıntıdan farklılık olsun diye yemeğe vuruyorum kendimi. Ama kararlıyım 36 beden kıyafet giyecem
Ooo çok güzel. Güne çok iyi bir motivasyon oldu canım.Kızlar günaydınsizlere harika bir motivasyonla geldim. Yaklaşık 1 ay önce ölçüm almıştım vücuttan bir aydır hergün yürüyorum malum. Egzersiz de yaptım ama son 1 haftadır bıraktım. Bebek tutuşsa bişey olur korkusuyla bugün tekrar ölçüm alaym dedim ne değişti diye açıkcası giden kilo ile ölçüm arasında dağlar var. Evet yürümek kilo verdirmiyor. Yürümek inceltiyor H M JES C Capanin Gururu Teyom Y yenibirben25 HALLEYS ve etiketleyemedim Tüm arkadaşlar görsün istedim. Bu arada iç yağlanma 200lerden 70lere kadar düştü benim.
Maşallah harika vermişsin canım. O 5 kilo kalsa da mühim değilSonuç muhteşem, gerçekten tebrik ederim
Bende yürüyüşle beraber diyet yaparak 30 kilo verdim. Kaldı 5 kilo, o gitmiyor.
Seni yürekten kutluyoruminsan inceldikçe, kilo verdikçe daha çok motive oluyor
Tey tey teyyyEki Görüntüle 2749734
C Capanin Gururu TeyomMucizemsn H M
Madalyaları da şuracagi bırakayım.
Bu geçen haftanın arkadaşlar malum yoktum smdi yaptım
bol bol yurumeler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?