Göbeğimi çeker atarım hayatınız kararırBı görelim bence seni açılışı senden yapalım
Jes tanisirken önce kilo.soruyor galiba zayıfsa arkadaşlık yapmıyorHe tamam o zaman
Geldim ulan açılınEvva yavrum ben geldim sende gel
Yok kuzum gormedi beni ama hayal ettiSen gördün yani ☹
İyi taktikmişJes tanisirken önce kilo.soruyor galiba zayıfsa arkadaşlık yapmıyor
Demek öyle heGeldim ulan açılın
Şöyle bir tartıyorum ele avuca gelirse tamamJes tanisirken önce kilo.soruyor galiba zayıfsa arkadaşlık yapmıyor
İlk ben görecem ona göreYok kuzum gormedi beni ama hayal etti
Ooofff hevesim kalmadıGöbeğimi çeker atarım hayatınız kararır
Ben neden yedim o nutellaları sanıyosunuzJes tanisirken önce kilo.soruyor galiba zayıfsa arkadaşlık yapmıyor
Ama senin için ☹☹☹Demek öyle he
Bizi nasıl tarttin meselaŞöyle bir tartıyorum ele avuca gelirse tamam
Tamamİlk ben görecem ona göre
Hi hii hiii hiiiiii geldin mi cidden 3 gün sora fosarirsan amaAma senin için ☹☹☹
Avuca geliyorum artıkŞöyle bir tartıyorum ele avuca gelirse tamam
Jes alet etti seni demek neyse jes artık yok bendesin ben grev yaptiririm çıbuk olursunBen neden yedim o nutellaları sanıyosunuz
Evvoşda geliyor xxl istedi don atlet benden. SEN de ister misin tatlı kısssAvuca geliyorum artık
Jes heryerde aklımızda ruhumuzda kalbimizdeJes alet etti seni demek neyse jes artık yok bendesin ben grev yaptiririm çıbuk olursun
Tamam bant yapıştırıyorum hemenKızlar ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Çok yazmayın lütfen. Sonra okuması çok zor oluyorokumasam da meraktan çatlıyorum, ne yazdılar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?