Don atlet diyince dedim banlanıyor muyzu yine yüregime indirdinEvvoşda geliyor xxl istedi don atlet benden. SEN de ister misin tatlı kısss
Geldim birazdan kalkarım ama çok altta bırakmayın beni günah banaHi hii hiii hiiiiii geldin mi cidden 3 gün sora fosarirsan ama
Yemeğin salçalısı kadının nın nın nın.....Don atlet diyince dedim banlanıyor muyzu yine yüregime indirdin
Isterim bende tabiki sincap fotomu gordun basen var bende ona gore olsun
O değil de ben daha kalkmadim bende kalkayim hareket zamanı haydiiiGeldim birazdan kalkarım ama çok altta bırakmayın beni günah bana
Bana dedi duyun
Sen kalkma ben sana haber veririmO değil de ben daha kalkmadim bende kalkayim hareket zamanı haydiii
5 bin en az diyeyim bari
Ahahha napıyon evva 2500 dedim tam 2 katım5 bin en az diyeyim bari
Amaağnnn bakma sen bana tam bir yaşlı huysuz gibiyimAhahha napıyon evva 2500 dedim tam 2 katımtabi yaş var bende
Daha dur kuzum ya erkenAmaağnnn bakma sen bana tam bir yaşlı huysuz gibiyim
Hissetiğim yaş benden daha ilerde idare ediyoruz sincabımDaha dur kuzum ya erken
Adimsayar yazarsa neden olmasın
Aynen nasip canım inşallah olucak hayırlısıyla Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin
Aminn inşallah canım. Hepimiz kendimiz için istediğimiz kadar birbirimiz için de istiyoruz.Aynen nasip canım inşallah olucak hayırlısıyla Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?