Yarinmi basliyoruz
evet tatlım haber ver :) Allah kabul etsin inşallahArkadaşım @whitepearll için okudum....
Duası; "Maddi manevi tüm sıkıntılarımın tez zamanda gitmesi kapalı kapıların hayırlarla açılması"
Duâna amin dedim.Rabbim kabul etsin.
Canımbal10cukk sana da haber vereyim demii okudumm ben
tmm cnm duanı biliyorum artık senle aynı cunku dualarımızDuam canım özelden atamadim evimde internet olmadığından zor oluyor birde burdan deniyeyim duam tez zamanda mutlu olacağı gönlüne göre bir eş ve sağlıklı hayırlı çocuklar
Arkadasim whitepearl icin okudum.Allahim kabul etsin.duamiz kabul olsun insallahbismillahirrahmanirrahim
1. arkadasımız @whitepearll için okuyoruz;
duası:
maddi manevi tüm sıkıntılarımın tez zamanda gitmesi kapalı kapıların hayırlarla açılması
1,000 Ya Mucib (Cevap veren, kabul eden, isteklere karşılık veren demektir)
100 "İnna fetehna leke fethan Mübina'' (Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)
ya mucib hastaykende okunabilir. inna fetahna okunmaz diye biliyorum hasta olan arkadaşımız bildirsin yardım eden muhakkak olacaktır. kimse olmazsa ben varım ben okurum mutlaka belirtsin yeterli
okuma süresi 1 gün olacak. sayı cok olmadıgı için okunur diye düşünüyorum.
listeyi kura çekerek hazırladım. katılmak isteyen olursa bugun içinde listemiz acık alım yapacagım.
1. @whitepearll
2.tubatesbih
3.eilenn
4.Sealand
5.Nefs OKUNDU
6.aprilnis
7. kızkardeşim Gözde :)
8.bal10cukk
Okumani yapabilirsin ben listeyi yenilenince yazarsan daha iyi olur unutabilirim çünkü. Bir de arkadaşın duasını yayinlamadim ya daha ona niyet edip okursan cok daha iyi olurCanım tam ben de sorayım diyordum herkesin okumasını beklemek mi gerekiyor? Ben de okumak istiyordum kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?