aslında fark etmiyor diye biliyorum biraz araştırdım iki türlü de okunabiliyor.
hiç duymadim ama doğru olabilir biz YA AZİZ diyelim o zmanBen bi yerde okumustumda bayanlar okurken esmalari YA ile okumalilar diye.farketmiyosa sorun yok agzimiza hangisi kolay geliyosa oyle okuruz artik
bal10cukk canim ben suan regl im abdestli demissin simdi gordum.
Yaaa ozaman abdest alirim ben her turlu. RABBIM kabul buyursun dualarimizi..cnm reglkende abdest alınabilir ameller niyetlere göredir. almasan da olur tabi sadece böyle bi usul varmıs bana da bi arkadasımız msj olarak attı dileyen öyle de okuyabilir yoksa normal istediğin zaman abdestsiz de okuyabilirsin bi sıkıntı yok yani
Allah razı olsun cnm :) yarın başlayacagız okumaya seni de alabilirim listeye normalde bi haftalık programlar olarak gideriz diye düşünmüstüm ama kimin duası kabul olur bilinmez :) o yuzden alıma devam edebilirim bugun boyunca istersen seni de ekleyeyim listeye :) bana özelden duanı yollarsan seni de aramızda görmekten mutluluk duyarımmm :)
Canimm Ya Aziz diye okuycaz dimi
Cikarayim cnm. Diğer gruplardan da çıktığını gordum sebebi vardır mutlaka . rabbim ne sıkıntı varsa tez elden gidersin inşallah :)Canim beni listeden cikarirmisin
Kime niyet kime kısmet :) almıştım.listeye aslında yazdığını zannediyorum yazmamisim çıkan arkadaşın yerine geçiriyorummmm seni tatlım hoşgeldin :)Hosbuldum :)))
Bende ama geç mi kaldım
Ebcede uyabiliyoruz şuan sayı itibariyle sanrm :)Bu esmanin ebced degeri 8836. Isterseniz bu sayiyi okuyalim arkadaslar.
Aynen. Kisi basi 1104 tane dusuyor. Kendi adina okuyan kisi de 1108 tane okursa sayi tutuyor. Tabi bal10cukk arkadasimiza sormamiz lazim.Ebcede uyabiliyoruz şuan sayı itibariyle sanrm :)
Kime niyet kime kısmet :) almıştım.listeye aslında yazdığını zannediyorum yazmamisim çıkan arkadaşın yerine geçiriyorummmm seni tatlım hoşgeldin :)
olur cnm bana uyar :) listenin son halini hazırlayıp paylaşıyorum hemen :)Aynen. Kisi basi 1104 tane dusuyor. Kendi adina okuyan kisi de 1108 tane okursa sayi tutuyor. Tabi bal10cukk arkadasimiza sormamiz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?