HAFTALIK HEDEF VE KALORİ HESABI İLE BESLENME GÜNLÜĞÜM

Bencede iyi degil o diyet hem hepsini geri alir sonra :) bende baska birsey yemedim kahvaltidan sonra :)
yani ,az olsun öz olsun bizim olsun.sağlık sonuçta şakaya gelmez.
bu saat oldu acıkmadın mı hala.akşama saldırma sonra yemeklere.bence bir öğün yap artık.

yok yok yemedim cunku patates ve tavuk atdim firina o birazdan piser esim gelincede onu yeriz :)))

akşam yemeğinde;
100 gr makarna
200 gr mercimek yemeği
bol salata yedim.
1.5 lt su

Kendimi cok mutlu his ediyorum 45 dak bisiklet surmeye gitdik esimle sayemde o da zayiflayacak ben malesef biraz fazla kacirdim yemekte ceza olarakta bisiklet surduk birde su icmeyi unutmasam daha iyi olucakta nerdeee hep unutuyorum :-/

bir süredir uğrayamadım,izindeyiz yarın son gün.elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu arada yediklerime.pazartesiyi merakla bekliyorum,bakalım hedeflediğim kiloyu görürüm inşallah.
yarından sonra aynen haftalık hedef ve kalori hesabına devam ediyorum.

Bende giremedim diye üzülüyordum seni yalniz biraktim diye :) umarim dinlenmissindir bende pek dikkat etmedim bugün esim evde oldugu icin artik hafta ici yine devam edicem umarim hedefledigin kiloya ulasmissindir

Merhaba kızlar bu yılda başarılar dilerim benim günlüğüm uzun ince bir yoldayım beklerim resimlerle ye yediğimi paylaşıyorum ben de 78 kiloyum 170 boyum var doğum kiloları evlenmeden önce 63 kiloydum

günaydın
iznimiz bitti.keyili ve bol kaçamaklı bir hafta oldu benim için ,elimden geldiğince dikkat etsemde hedefime ulaşamadım.buda bu haftaki hedefime yansıyacak dolayısıyla.

Bende giremedim diye üzülüyordum seni yalniz biraktim diye :) umarim dinlenmissindir bende pek dikkat etmedim bugün esim evde oldugu icin artik hafta ici yine devam edicem umarim hedefledigin kiloya ulasmissindir

günaydın canımçok iyi geldi bu tatil ,yalnız kilo konusunda zorlandım ve hedeflediğim kiloya ulaşamadım tek eksisi buy oldu.sen ne durumdasın.bu hafta daha dikkatli olup en azından yeni yıla kadar 2 kg verelim.

Merhaba kızlar bu yılda başarılar dilerim benim günlüğüm uzun ince bir yoldayım beklerim resimlerle ye yediğimi paylaşıyorum ben de 78 kiloyum 170 boyum var doğum kiloları evlenmeden önce 63 kiloydum
günaydın canım,sanada kolay gelsin.

bugünkü menüm;
kahvaltı:
avuc içi kadar pide
1 kk peynir
1/2 domates
3zeytin
2 fincan çay
ara:--
öğlen:
4 kaşık barbunya
avuç içi kadar pide
ara:
1 fincan sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

bugün kendimi hem azat edilmiş gibi rahat hemde hedeflediğim kiloya ulaşamamış olmanın verdiği rahatsız hissediyorum.aslında daha 2 gün önce 54.1 kg yi görmüştüm 2 günde de 200 gr veririm derken üzerine 200 gr almak can sıkıcı oldu benim için.
bu hafta baya dikkat edip .9 kg yi vereceğim inşallah.

bir süredir yapmak istediğim şeyler vardı bu arada onları da yapmaya başladım .çok küçük şeyler aslında ama buda beni mutlu ediyor şuanda.
uzun zamandır kitap okumuyordum.hafta sonu istediğim kitabı alıp okumaya başladım.birazdan kahvemi yapıp kitabıma devam edicem.şimdilik haberler böyle.

bu akşam kayın validemde yemekteydik.abartmadan atlattığım için çok mutluyum.
akşam:
1/4 kase tarhana çorbası
6 tane zeytinyağlı yaprak sarma+2 kaşık yoğurt
1 k k yufka börek
1/2 kase aşure ile akşamı tamamladım.

sevgili günlüğüm uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba.
bahaneler, bahaneler derken ben 2 gün önce 56 kg yi de gördüm.artık akıllanıp toparlanma zamanı.yoksa 1 -2 kg derken yine üzülen ben olacağım.
bu sabah 54.7 kg idim tartıda. mutlumuyum tabiki de hayır.daha 1 kaç ay önce 48 li kilolardaydım ve dilekolay nerdeyse 10 kg.bunu kendime nasıl yaptığımı gayet iyi biliyorum .ama zararın neresinden dönersem kar deyip tekrardan başlıyorum.
şimdi işim biraz daha zor gibi nedeni ise midemi genişlettim ve açlık hissini bastırmam biraz zor olacak.ama pes etmek yok en kısa zamanda aldığım kilolarımı vereceğim.

bu sabah;
kahvaltı:
1 baharatlı haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
2 çeri domates
2 fincan çay

ara:
1 dilim bisküvili pasta(neden 1)

öğlen:
1 kase çorba

ara:
1 fincan sütlü kahve
5 bisküvi(neden 2)

akşam:
1 kase çorba
1 servis kaşığı z.yağlı barbunya
1 bardak ayran yada salata olarak düşünüyorum.

birazdan kalori hesabımı yaparım.
haftalık hedefim bu hafta yok.

''Ne kadar kibirli olursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir bu gurur niçin?
mütevazi ol...Hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima anlından...''

Erkin Vahidov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…