HAFTALIK HEDEF VE KALORİ HESABI İLE BESLENME GÜNLÜĞÜM

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
bu defa olacak ve olmak zorunda diyerek yarın başlıyorum diyetime.eşlik etmek isteyen arkadaşlar(gerçekten kilo vermek isteyen azimli ve kararlı )olursa sevinirim bu arada.

Bende hepsini veririm insallahhh

evlendigimde 168 62 kiloydum su an 69 kiloyum sadece bir sene icinde :KK57: o kadar kilo aldim:KK61:

evlendigimde 168 62 kiloydum su an 69 kiloyum sadece bir sene icinde :KK57: o kadar kilo aldim:KK61:

aynı şeyi ben de yaşamıştım ama benim rekorum yanlış hatırlamıyorsam 9-10 kg falandı.gurbet ,çalışıyordum bekarken vs derken aburcuburlarla hiç anlamamıştım o zamanlar.bir senede bu kadar kilo almıştım .
ama bu defa kararlıyım .
boyum 1.58 ve bu sabah 54.4 kg idim tartıda.

ben gecen hafta kahvaltida sadece müsli yiyordum megersen en büyük yanlislardan biriymis ve sagolsun esim bana en sevdigim cikolatadan almisti iki paket cayin yaninda da bol bol abur cubur gelsin kilolar halbuki asiri derece kilo komplexim var ;-/

ben gecen hafta kahvaltida sadece müsli yiyordum megersen en büyük yanlislardan biriymis ve sagolsun esim bana en sevdigim cikolatadan almisti iki paket cayin yaninda da bol bol abur cubur gelsin kilolar halbuki asiri derece kilo komplexim var ;-/
şu aburcuburu bıraksak zaten kilo sorunu diye birşey kalmayacak.benimde gün boyu bisküvi ve de çikolata yemelerim çok fazla şu sıralar. zaten kilomda bu yüzden artı.

az önce kahvaltımı yaptım .
2 küçük dilim ekmek
1 dilim kaşar peynir
1/2 çay kaşığı çokokrem
2 bardak çay

aldığım kalori tahminimce 300 civarıdır en fazla.

bu haftaki hedefim 0.5 kg
dün 54.4 kg dim.

haftaya pazartesi 53.9 kg olmam lazım en azından.

Ayy bende o kalori hesaplamayla kilo verebilirmiyim hic denemedim

ben 2 dilim ekmek peynir ve bir bardak cay ictim tabi kac Kalori olduguni bilmiyorum :-)

Eltimin teyzesi ve kuzenleri hormon diyeti yapmislardi hcg mi.ne dogumdan sonra yapilan .diyetmis gunde sadece 500 kalori olmasi gerkiyormus.bir bakim.internete tam olarak neymis yazarim yine

Ayy bende o kalori hesaplamayla kilo verebilirmiyim hic denemedim

ben 2 dilim ekmek peynir ve bir bardak cay ictim tabi kac Kalori olduguni bilmiyorum :-)

Eltimin teyzesi ve kuzenleri hormon diyeti yapmislardi hcg mi.ne dogumdan sonra yapilan .diyetmis gunde sadece 500 kalori olmasi gerkiyormus.bir bakim.internete tam olarak neymis yazarim yine

kesinlikle bugün başla canım kalori hesabına.şuan ben tek çözüm olarak haftalık hedef ve kalori hesabıyla beslenmeyi görüyorum.çok basit aslında .böylece kendini firenliyorsun bir şekilde.yoksa ondan bir şey olmaz bundan derken yediklerimiz alıp başını gidiyor.
duymadığım bir diyet.ama 500 kalorilik bir beslenme çok tehlikeli olur.vede yeni doğum yapmış birinin bunu uygulaması zaten başlı başına tehlike ve saçma olur.
biz yediklerimize dikkat edersek en fazla 2 ayda çok rahat istediğimiz kiloya ulaşırız.

hedef belirledin mi bu arada, ben 0.5 kg diyorum haftaya pazartesi gününe kadar.

ara öğünüm;
2 ev kurabiyesi : 150 kal

öğlen:
1 kase brokoli çorbası :108 kalori

günün yarısında ,kalori limitimin yarısını doldurdum.
akşam yemeğinde mercimek yemeği var kalorisine bakmadım henüz.

Bencede iyi degil o diyet hem hepsini geri alir sonra :) bende baska birsey yemedim kahvaltidan sonra :)

Back
X