Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varim benevlendik sistikkk
![]()
aynı şeyi ben de yaşamıştım ama benim rekorum yanlış hatırlamıyorsam 9-10 kg falandı.gurbet ,çalışıyordum bekarken vs derken aburcuburlarla hiç anlamamıştım o zamanlar.bir senede bu kadar kilo almıştım .Bende hepsini veririm insallahhh
evlendigimde 168 62 kiloydum su an 69 kiloyum sadece bir sene icindeo kadar kilo aldim
![]()
şu aburcuburu bıraksak zaten kilo sorunu diye birşey kalmayacak.benimde gün boyu bisküvi ve de çikolata yemelerim çok fazla şu sıralar. zaten kilomda bu yüzden artı.ben gecen hafta kahvaltida sadece müsli yiyordum megersen en büyük yanlislardan biriymis ve sagolsun esim bana en sevdigim cikolatadan almisti iki paket cayin yaninda da bol bol abur cubur gelsin kilolar halbuki asiri derece kilo komplexim var ;-/
yarına güzel başlamak dileğiyle iyi geceler![]()
evet canım kilo alma nedenlerimizi biliyoruz ve bugünden sonra aburcuburlara veda ediyoruz.Nedenni bildigimize göre abur cuburdan kacinip sonuclari görelim :)
iyi geceler![]()
Ayy bende o kalori hesaplamayla kilo verebilirmiyim hic denemedim
ben 2 dilim ekmek peynir ve bir bardak cay ictim tabi kac Kalori olduguni bilmiyorum
Eltimin teyzesi ve kuzenleri hormon diyeti yapmislardi hcg mi.ne dogumdan sonra yapilan .diyetmis gunde sadece 500 kalori olmasi gerkiyormus.bir bakim.internete tam olarak neymis yazarim yine