- 2 Kasım 2015
- 162
- 110
- 18
- Konu Sahibi Okuloncesiogrt
-
Merhaba :) gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Merhaba bende yaklaşık 6 haftadır tejim yapıyorum 70.7 ile başladım bu sabah 66.6 çıktım
Ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum hedefim 60 a düşmek
Teşekkür ederim ilk 4 hafta tilya kürü yaptım ibrahim saraçoğlu'nun şimdi bıraktım gün içinde yeşil çay ve form çayı içiyorum hiç ekmek yememeğe gayret ediyorumMerhaba :) gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Bende günde iki bardak yesil cay karanfil cubuk tarçın karışımı çayı içiyorum. Gunde küçük dilimler halinde 2 dilim çavdar ya da tam buğday ekmeği tüketiyorum. İlk hafta için 1 kilo 100 gram vermişim daha sonra kilo verme yavaslar diye düşünüyorum.Teşekkür ederim ilk 4 hafta tilya kürü yaptım ibrahim saraçoğlu'nun şimdi bıraktım gün içinde yeşil çay ve form çayı içiyorum hiç ekmek yememeğe gayret ediyorum
İlk hafta için sende çok iyi kilo vermişsin
Evet ilk iki hafta böyle çok gidiyo şimdi benim haftada 500-600 gr arası gidiyo yavaşladıBende günde iki bardak yesil cay karanfil cubuk tarçın karışımı çayı içiyorum. Gunde küçük dilimler halinde 2 dilim çavdar ya da tam buğday ekmeği tüketiyorum. İlk hafta için 1 kilo 100 gram vermişim daha sonra kilo verme yavaslar diye düşünüyorum.
500-600 de gayet iyi. İnsan tartıda olumlu sonuç gördükçe daha da motive oluyor.Evet ilk iki hafta böyle çok gidiyo şimdi benim haftada 500-600 gr arası gidiyo yavaşladı
Aynen öyle valla500-600 de gayet iyi. İnsan tartıda olumlu sonuç gördükçe daha da motive oluyor.
Bende benzer şekilde yapıyorum kahvaltıyi tereyağı, reçel de yiyorum ek olarak sabahlari kahvaltı yaptığımda.öğrenciyim o bazen erken çıkıyorum o zamnlarda da süt ve gevrek de tüketiyorumAynen öyle valla
Bu sabahki kahvaltım 1 haşlanmıl yumurta 2 ğarça peynir 4 zeytin 1 salatalık 1 kuru kayısı 1 form çayı
Birazda mekik çektim karnımın sıkılaşması için
Anladım canım bende arada yiyorum kellogs un kırmızı meyvelisini almıştım az kaldı geçen gün markette lifalif yulaf ezmesi vardı sade onu aldım şimdi de içine kuru kayısı kuru üzün filan koyup yerim diye düşündüm diğerlerinde çok şeker veya tatlandırıcı oluyomuşBende benzer şekilde yapıyorum kahvaltıyi tereyağı, reçel de yiyorum ek olarak sabahlari kahvaltı yaptığımda.öğrenciyim o bazen erken çıkıyorum o zamnlarda da süt ve gevrek de tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?