• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Kilo Takibim

Okuloncesiogrt

...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
162
110
18
Başlıktan da anlayacağınız gibi nasipse her hafta kilomi buraya yazarak kilo verme serüvenime başlamak istedim. Geçen hafta diyete başlama ve 55 kilo olma kararı aldım. 1 hafta boyunca kendimi motive ettim ilk hafta çok fazla kendimi zorlamadan düzenli beslenmeye yöneldim. Bu hafta da bazı yapmam gerekenleri belirleyerek Bismillah deyip başlıyorum.

Günlük dikkat etmem gerekenler; 2 litre su içmek, ekmeği az yemek , 2 bardak yeşil çay-tarçın-karanfil karışımı bitki çayı içmek, 7 den sonra bişey yememekHoppa

Merhaba :) gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Teşekkür ederim ilk 4 hafta tilya kürü yaptım ibrahim saraçoğlu'nun şimdi bıraktım gün içinde yeşil çay ve form çayı içiyorum hiç ekmek yememeğe gayret ediyorum
İlk hafta için sende çok iyi kilo vermişsin

Teşekkür ederim ilk 4 hafta tilya kürü yaptım ibrahim saraçoğlu'nun şimdi bıraktım gün içinde yeşil çay ve form çayı içiyorum hiç ekmek yememeğe gayret ediyorum
İlk hafta için sende çok iyi kilo vermişsin
Bende günde iki bardak yesil cay karanfil cubuk tarçın karışımı çayı içiyorum. Gunde küçük dilimler halinde 2 dilim çavdar ya da tam buğday ekmeği tüketiyorum. İlk hafta için 1 kilo 100 gram vermişim daha sonra kilo verme yavaslar diye düşünüyorum.

Bende günde iki bardak yesil cay karanfil cubuk tarçın karışımı çayı içiyorum. Gunde küçük dilimler halinde 2 dilim çavdar ya da tam buğday ekmeği tüketiyorum. İlk hafta için 1 kilo 100 gram vermişim daha sonra kilo verme yavaslar diye düşünüyorum.
Evet ilk iki hafta böyle çok gidiyo şimdi benim haftada 500-600 gr arası gidiyo yavaşladı

500-600 de gayet iyi. İnsan tartıda olumlu sonuç gördükçe daha da motive oluyor.
Aynen öyle valla
Bu sabahki kahvaltım 1 haşlanmıl yumurta 2 ğarça peynir 4 zeytin 1 salatalık 1 kuru kayısı 1 form çayı
Birazda mekik çektim karnımın sıkılaşması için

Aynen öyle valla
Bu sabahki kahvaltım 1 haşlanmıl yumurta 2 ğarça peynir 4 zeytin 1 salatalık 1 kuru kayısı 1 form çayı
Birazda mekik çektim karnımın sıkılaşması için
Bende benzer şekilde yapıyorum kahvaltıyi tereyağı, reçel de yiyorum ek olarak sabahlari kahvaltı yaptığımda.öğrenciyim o bazen erken çıkıyorum o zamnlarda da süt ve gevrek de tüketiyorum

Bende benzer şekilde yapıyorum kahvaltıyi tereyağı, reçel de yiyorum ek olarak sabahlari kahvaltı yaptığımda.öğrenciyim o bazen erken çıkıyorum o zamnlarda da süt ve gevrek de tüketiyorum
Anladım canım bende arada yiyorum kellogs un kırmızı meyvelisini almıştım az kaldı geçen gün markette lifalif yulaf ezmesi vardı sade onu aldım şimdi de içine kuru kayısı kuru üzün filan koyup yerim diye düşündüm diğerlerinde çok şeker veya tatlandırıcı oluyomuş

Sınavlar felan derken kilo takibi mi de yazmayı da ihmal ettim 2 hafta. Çok şükür bitti. Nasipse kilo vermeye ve pazartesileri buraya yazmaya devam.

Back
X