- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
diyetarkadasima üye olursan daha iyi olur mesela ben kalorisi az sandigim pek cok sey daha fazla cikticanim evde kuru kayisi yoktu. bende cevizli su ictjm. ama hemence etki etmiyor bende. ertesi gune sindirimi sagliyor.kendi kfamdan hesapladim.
masallah canim sana ben de bugun yuruyuse cikicam ilk defa bakalim ne olcak :)Selamun aleykum kizlaaarrr...
Yenice misafirlerim gitti ancak yazabiliyorum.
Ben bugun hicccc menu paylasmayayim dikkat ayi çıkabilir gibi olur yoksa:))
Sporlarim yerinde tabiki her zamanki gibi burun killarimin donmasina ragmen yuruyus yaptim -10 derecede:))
kuzum özledim seni bir an evel eski haline dön, insallah bol kazanciniz olurKızlar inanılmaz yoğn bu aralar telefonu bile elime alamıyorum diyette yapamıyırum şöle ki :)) öğlen geç yiyorum akşam yemiyorum :) bakalım bu hafta bende çok merak ediyorum gidişatı :) valla umutlu değilim ama almam . Herşey yolundadır umarım okuyamıyorum anca işlerim bitti eve geldim duş falan derken uyucm şmdi . Herkes iyidir yakın zamanda yine bol bol yazarımm dua edin ne olur satışlar iyi olsunn öpüyorum hepinizi
ben dün kayinvalidemdeydim ondan giremedim yoksa müdavimlerden biri de benimbende kimsecikleri goremiyorum .
sayfa nobetcisi gibi olduk. dönüşümlü vardiyalı giriyoruz sanki. iyi iyi sayfaya saldırı olmaz
İhihi deli kız bu hafta tekrar diyete devam :)begenmedim
insallah toparlarsin durumu
benimki de sacmaladi. du bakalim ac karnima sut ictim. nasil olacak. denemedigim sey kalmadi.pazatesi`den persembe`ye : 63.2
cuma: 63.5
cumartesi: 63.1ben bu bünyemi hic anlayamiycam o kadar yedim ki wc yok yani bugun.
yok ben bu hafta regli olmayi bekliyorum bide e dün de misafirlikteydim spor yapmadim, wc ye de giidemedim, enteresanbenimki de sacmaladi. du bakalim ac karnima sut ictim. nasil olacak. denemedigim sey kalmadi.
düzgün besleniceksin dimi bu defa, corbayla beslenmek cok sagliksiz malesefİhihi deli kız bu hafta tekrar diyete devam :)
yakin biri degilse bende gidemiyorum. oyle tuta tuta oturuyorumyok ben bu hafta regli olmayi bekliyorum bide e dün de misafirlikteydim spor yapmadim, wc ye de giidemedim, enteresanay ben süt cok severim, yogurt peynir tam benlik onlar
yakin biri degilse bende gidemiyorum. oyle tuta tuta oturuyorum
bende kimsecikleri goremiyorum .
sayfa nobetcisi gibi olduk. dönüşümlü vardiyalı giriyoruz sanki. iyi iyi sayfaya saldırı olmaz
Yok kuzum ben hep varim haftasonu saldirilarina karsi burdayiz sanirim uc kisiyizhayirlisi artik amaan bugun hafta sonu kimsecikler gelmez bugun buraya
biz 3 kisiydik sarkisi bize gelsin o zaman
Yok kuzum ben hep varim haftasonu saldirilarina karsi burdayiz sanirim uc kisiyiz
Valla tebrik ederimbiz 3 kisiydik sarkisi bize gelsin o zamankiiz nasi kilo vermisim gördün mü yiyip yiyip
bi ileri iki geri olmus.biz 3 kisiydik sarkisi bize gelsin o zamankiiz nasil kilo vermisim gördün mü yiyip yiyip
galiba öyleymisValla tebrik ederimbosa mi ugrasiyoz dersin bunun formulu meger yemekmiymis
bizim sayfa uykucu cikti
bi ileri iki geri olmus.ben artik haftada 1 tartilmaya karar verdim. vucutta odem olunca moralim bozuluyor. ohhh sabah 1 sb sut. simdi de limonlu ilik su ictim. dahada metabolizmam calismazsa
kiziiiim yedigin yemekler icinden ciksa kim bilir daha kac kilo verirsinaa 100 gr eksideyim ama o zaman benim yiyip yiyip kilo verme yöntemini denersin
bizim sayfa uykucu cikti
bi ileri iki geri olmus.ben artik haftada 1 tartilmaya karar verdim. vucutta odem olunca moralim bozuluyor. ohhh sabah 1 sb sut. simdi de limonlu ilik su ictim. dahada metabolizmam calismazsa kircam kafami
kiziiiim yedigin yemekler icinden ciksa kim bilir daha kac kilo verirsin
bi kere buldum diyip tutuyorum icimdekiziiiim yedigin yemekler icinden ciksa kim bilir daha kac kilo verirsin
bosuna adim baloncuk degilValla korkuyorum baloncuk ucacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?