Tutumlu kiz ayol aaaa diye severdi senibi kere buldum diyip tutuyorum icimdekiymet biliyorum kayinvalidem görse gözleri yasarirdi bence
sayfa size emanetbende kimsecikleri goremiyorum .
sayfa nobetcisi gibi olduk. dönüşümlü vardiyalı giriyoruz sanki. iyi iyi sayfaya saldırı olmaz
o kadar yemeye vücutta şaşırdı napsın :) cevizi yaptın mı?pazatesi`den persembe`ye : 63.2
cuma: 63.5
cumartesi: 63.1ben bu bünyemi hic anlayamiycam o kadar yedim ki wc yok yani bugun.
bide türk kahvesi dene şahsen bende çok etki ediyorbenimki de sacmaladi. du bakalim ac karnima sut ictim. nasil olacak. denemedigim sey kalmadi.
yetiştim gari 4 olduk
Yok kuzum ben hep varim haftasonu saldirilarina karsi burdayiz sanirim uc kisiyiz
Hosgeldin kiiizzz birakma bizi bu gurbet ellerde bi basimiza komayetiştim gari 4 olduk
kimse yok diye ortalığı boş buldun tabi, tahmin etmiştim senin böyle aykırılık yapacağını koştum geldimgaliba öyleymisbosverin saldirin yemeklere
sorma canım ya dün akşam işten çıktım, eşimin kuzeninin eşi doğum yapmış sağolsun sülale bende toplandı ordan hoopp hastaneye ziyaret saati bitincede hoooppp bende kaldılar, yerlere battaniye serdim öyle yattılar, şimdi ben işe geldim uyuyodu milletHosgeldin kiiizzz birakma bizi bu gurbet ellerde bi basimiza koma
muhtemelenTutumlu kiz ayol aaaa diye severdi seni
yok canim cevizi sürekli yapmiyorum arada 1 zaten bikac gündür düzenliydi bugun böyle oldu o da dün kuru beslendim ya hep ondan olabilir :)o kadar yemeye vücutta şaşırdı napsın :) cevizi yaptın mı?
kayınvalde nasıldı,yediğin içtiğin senin olsun neler oldu anlat bakalım
azcik örgütliyim dedim milleti hemen yetistinkimse yok diye ortalığı boş buldun tabi, tahmin etmiştim senin böyle aykırılık yapacağını koştum geldim
Anaa hala sendeler yani bari islerini halletsinler kiz eve gidince yemektir filan ugrasmasorma canım ya dün akşam işten çıktım, eşimin kuzeninin eşi doğum yapmış sağolsun sülale bende toplandı ordan hoopp hastaneye ziyaret saati bitincede hoooppp bende kaldılar, yerlere battaniye serdim öyle yattılar, şimdi ben işe geldim uyuyodu millet
ac iciyorum de mi cnmbide türk kahvesi dene şahsen bende çok etki ediyor
muhtemelen
yok canim cevizi sürekli yapmiyorum arada 1 zaten bikac gündür düzenliydi bugun böyle oldu o da dün kuru beslendim ya hep ondan olabilir :)
iste gittik cok tatli biri sarildi hemen kendi kizi gibi, konustuk falan öyle hic üstüme gelmedi hani kendi evlerinden biriymisim gibi davrandi (ki benim erkek ark. tek cocuk ona ragmen :) ) sonra tesadüfen bi arkadasi geldi haberi yokmus gelcegimden, üst komsulari geldi kalkmama yakin, bide erkek arkadasimin amcasinin esi var kendi annesi gibi seviyor onu o geldi son yarim saat cok eglencelilerdi fotograf falan cekindikkayinvalidem diyoki bundan sonra gelinime para biriktircem en güzel pirlantayi alicam ona ben görmedim o görsün diyo yedirdiler icirdiler tabi bende misafir gibi davranmadim hic, kalktim cay koydum ettim falan :)
azcik örgütliyim dedim milleti hemen yetistin
aç karna hiç içmedim genelde tok karna içiyorum ben ama, açken midene dokunmasın bilemedim şimdiac iciyorum de mi cnm
Anaa hala sendeler yani bari islerini halletsinler kiz eve gidince yemektir filan ugrasmahayirli olsun bu arada anali babali buyusun bebeginiz.
bilmiyorki garibim pirlanta sevmedigimikayınvaldene yapmışın cicibicilikleri(bu nasıl bi kelime olduysa ben de anlamadım sanırım), içindeki asi kız da burda demi milleti örgütlemeler falan bu arada maşallah Allah hep böyle iik günkü gibi devam ettirir ağzınızın tadını inşallah, senin adına çok sevindim, kayınvaldede süper yanlız en güzel pırlantalar falan 12 den vurmuş seni
maşallahbilmiyorki garibim pirlanta sevmedigimitek tas istemiyorum ben daha özel birsey aldiricam yine gel özlerim ben seni diyo ya, ay masallah diyelim insallah hep böyle olur :)
daha tasarimi farkli bisey istiyorum :) henuz karar vermedim, almaz sevmedigimi takmiycagimi biliyo cunku :)maşallah, özel ne aldırcan kız merak ettim, bence tektaşı evlilik teklifinde sevgilin alır
baloncukum avatar resminin altındaki o yazıyı nerden yazıyosun ben beceremedim bi türlüTüm burçlar Terazi Burcu etkisine giriyor. 05 Aralık 2015 saat 00.33’ten 07 Aralık 2015 saat 13.25’e kadar Ay Terazi Burcunda küçülecek. Terazi Burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için,
http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com.tr/2014/03/ay-terazi-burcunda.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?