:)Topsuz yapılan hareketleri var canım videosunu izle göreceksin zaten gerek kalmadığına bende almayı düşündüm topu ama işte bir türlü nasip olmadıİp aldım bir de ip herşeye değiyor aslında atlayabiliyorsan ip atla derim bütün vücut çalışıyor
Her zaman beklerim canım inşallah istediğin vücuda ulaşırsın pes etmek yok:)
İnşallah canım du bi bunlarin bi hakkindan gelim onada sira gelir inşallah.
Herşey için sağol
Arada yoklarim seni
sabah çok sağlıksız besleniyosun o poğaçayı yemeyi bırakmalısın, peynir zeytin ceviz yumurta da yemelisin, akşam menün az geldi salata bide sebze yemeği falan olmalı öğlenle akşam arası da meyva ye benceSabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte
Arada yine şekersiz nescafe içebilirim akşama yoğurt çorbam var onu yemeyi planlıyorum 1 kase daha sonra yarım trileçe yiyeceğim günü kapatırım böyle herhalde 1 ad.narda yiyebilirim belki
Canım sabah işte kahvaltı yapacak zamanım yok direk atıştırıp işe geliyorum evde olsam zaten yapacağım da normalde yarım tost ekmeğine tost yiyordum şimdi kendi yaptığım poğaçayı yiyorum eşim tostu zor yiyor sabahları o yüzden poğaça istiyor ee bu sefer çok az da yapamıyorum poğaçayı o yiyemeyince bende yarım yarım yiyorum sadecesabah çok sağlıksız besleniyosun o poğaçayı yemeyi bırakmalısın, peynir zeytin ceviz yumurta da yemelisin, akşam menün az geldi salata bide sebze yemeği falan olmalı öğlenle akşam arası da meyva ye bence
sabah kaçta kalkıyosun biraz daha erken kalk diycem ama bu kimisine zor gelir tabi bişey diyemem, eğer mümkünse bir dilim ekmek arasına peyniri zeytini koy yanınada 2-3 ceviz al işe gidince çayla yersin yada küçük kaseye koy işyerinde ye olabilirmi bilmiyorum tabi, meyva konusundada şöyle diyim ben akşamdan yada sabahtan hazırlıyorum meyvamı çantama koyuyorum işyerinde yiyiyorum, böyle yapabilirmisin?Canım sabah işte kahvaltı yapacak zamanım yok direk atıştırıp işe geliyorum evde olsam zaten yapacağım da normalde yarım tost ekmeğine tost yiyordum şimdi kendi yaptığım poğaçayı yiyorum eşim tostu zor yiyor sabahları o yüzden poğaça istiyor ee bu sefer çok az da yapamıyorum poğaçayı o yiyemeyince bende yarım yarım yiyorum sadeceOlmadı ayrıca tost ekmeği alıp tost yapacağım kendime ama oda aynı kalori hemen hemen İşteyim kız meyveyi nasıl bulacağım akşama artık narı yerim Yeşil fasulye var aslında ama azdı sanırım eşime koyarım onu hastayım ya canım pek bir şey istemiyor
sabah kaçta kalkıyosun biraz daha erken kalk diycem ama bu kimisine zor gelir tabi bişey diyemem, eğer mümkünse bir dilim ekmek arasına peyniri zeytini koy yanınada 2-3 ceviz al işe gidince çayla yersin yada küçük kaseye koy işyerinde ye olabilirmi bilmiyorum tabi, meyva konusundada şöyle diyim ben akşamdan yada sabahtan hazırlıyorum meyvamı çantama koyuyorum işyerinde yiyiyorum, böyle yapabilirmisin?
anladım canım tabi sende haklısın çalışma ortamı müsait değilse bazı şeyler olmuyo malesef, bende senin gibiyim akşamları spor yaptıktan sonra direk yatıyorum bütün gün işte çalış gel evde çalış sonra spor insanı çok çok yoruyo, bende 6.50 de kalkıyorum, her sabah çay demleyip kahvaltı hazırlıyorum, 8 de de evden çıkıyorum, halini anlayabiliyorumCanım sabah 07:20 de kalkıyorum inan 8 e kadar anca hazırlanıp çıkıyorum 7 gibi kalkmak zorlayabilir beni çünkü akşamları spor yapıyorum işlerimi hallediyorum vücudum halsiz kalıyorİş yerinde yiyemiyoruz öyle serilip kahvaltı yapma durumumuz yok maalesef herkes poğaça falan alıp yiyor 2 dakikalık iş yani sabah sabah direk uyandığımda kahvaltılık ağzıma sokamıyorum işte sorun orada yoksa yine ekmek arası yaparım neyse ona da bir çözüm bulacağım eşimle konuşacağım az tost yiyelim 1-2 hafta bari dönüşümlü olsun Meyve çok sevmem akşamları enerjim düşmesin spor yapıyorum diye yiyorum spordan sonra insanın canı bir şeyler yemek istiyor diye yoksa ağzıma koymam meyve bakma bir de burada abiler falan var yalnız değilim kendime özel meyve getirip yemem tuhaf olur onlara versem rahat yarım kilo meyveyi alıp gelmem gerek nasıl taşıyım servisimde yok minübüslerde
Maşallah canım ne güzel sen alışkanlık haline getirmişsin canın bir şey istiyor yiyebiliyorsun benim eşim evde hiç yiyemiyor poğaçayı falan direk iş yerine götürüyor orada yiyor tostu soğudundan ondan dolayı hoş gelmiyor ona neyse teklifte bulundum ya sana özel yapacağım ben ekmek arası atıştıracağım ya da dönüşümlü 1 hafta poğaça 1 hafta tost yapalım dedim bakalım ne diyecekanladım canım tabi sende haklısın çalışma ortamı müsait değilse bazı şeyler olmuyo malesef, bende senin gibiyim akşamları spor yaptıktan sonra direk yatıyorum bütün gün işte çalış gel evde çalış sonra spor insanı çok çok yoruyo, bende 6.50 de kalkıyorum, her sabah çay demleyip kahvaltı hazırlıyorum, 8 de de evden çıkıyorum, halini anlayabiliyorum
kız sen düzenini bozma adam madem seviyo yap ona poğaçasını, kahvaltısından etmeyelim adamıMaşallah canım ne güzel sen alışkanlık haline getirmişsin canın bir şey istiyor yiyebiliyorsun benim eşim evde hiç yiyemiyor poğaçayı falan direk iş yerine götürüyor orada yiyor tostu soğudundan ondan dolayı hoş gelmiyor ona neyse teklifte bulundum ya sana özel yapacağım ben ekmek arası atıştıracağım ya da dönüşümlü 1 hafta poğaça 1 hafta tost yapalım dedim bakalım ne diyecekAnnesi hep kuru tostla gönderirdi bazen olmazdı evlenince yiyemez oldu
Genelde ekliyorum da canım bugün canım pek istemiyor yoksa akşamları menülerime dikkat ettiysen muhakkak yemek vardır yoksa makarna vardırkız sen düzenini bozma adam madem seviyo yap ona poğaçasını, kahvaltısından etmeyelim adamı
sen akşam yemeklerinde çorba yanına, vitamin açısından salata ve sebze yemeği ekle bence, sen 2 tane poğaça tarifi vermiştin onlar kaçıncı sayfada kaldıydı yapıp yiyeceğimden değil meraktan sordumbide çocuk varmıydı sende
taze gelin, anladımmm sen marifetlerini gösteriyon eşineGenelde ekliyorum da canım bugün canım pek istemiyor yoksa akşamları menülerime dikkat ettiysen muhakkak yemek vardır yoksa makarna vardırYok kız daha 5 aylık evliyim
Sağol canım benimtaze gelin, anladımmm sen marifetlerini gösteriyon eşinehayırlı olsun diyeyim o zaman
yemek konun bile vardı dimi nehirSağol canım benimYok canım ya zaten biliyor düğünden önce de çok yapmıştım
ya normalde almıyordum da arkadaşım açsındır iye bana yağlı yağlı almış kendine kepekli sandviç almış çakal :)Yeme kız ev yapımı değilse daha zararlı onlar ben yiyorum da sabah poğaça yarım evde kendi yaptığım sabah kahvaltı yapamıyorum çalıştığım için öyle bir zararı var bana ama
Evet canımcımyemek konun bile vardı dimi nehir
Senin kilo vermene takmış bence bak kıskançya normalde almıyordum da arkadaşım açsındır iye bana yağlı yağlı almış kendine kepekli sandviç almış çakal :)
Regl olcam bi de hedefe 4 kilo kaldı ya rahatladım :))neden böyle oldu sınav haftandamıydın, yada regl mi olcan
Regl olcam bi de hedefe 4 kilo kaldı ya rahatladım :))neden böyle oldu sınav haftandamıydın, yada regl mi olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?