♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim peynir

ara
3 gün kurusu
1 ceviz

Öğle
1 tane ufak pişi ,penir(misafirlikteydim,tatdım sadece)
şekersiz türk kahvesi ,2 küp şeker büyüklüğünde helva

Akşam
50 gr kıymayı kavurdum ,1 yumurta kırdım yedim
1 kase yoğurt
not:sabah 40 dk spor yaptım ,şimdi başlıyorum bi 40 dk daha spor yapıcam

Harikasin tatlim

eveet bugun erkek arkadasimin annesiyle tanistim :) bugunkü menüm o yüzden böyle sasirmayin,

uyaninca 1 fincan yesil cay

kahvalti 10:30
120 gr kadar (4 yk süzme yogurt)
yarim nar

misafirlikte 15:00 (herseyden yedim acikcasi az da yemedim ama kalorim 1300 falan yapti bugun)
kücük bir dl (hatta yarim dl) pirasali börek
2 yk kisir
4 kücük z.yagli sarma
1 elmali. 1 kakaolu kurabiye
1 dl baklava

saat 17
1 acma tarzi sade pogaca (acmadan daha kücük ve daha az yagli --- bunu yemeden birakmam dedi kayinvalidem )

bugun spor yapmak istemiyorum baya yol gittim geldim yoruldum. bu arada harika vakit gecirdim :)

Ohh hadi gecmis olsun bugunu atlattin. Allah sonuna kadar iyi etsin aranizi canim iyi yapmissin yemeyle fazla bisey yok zaten abartili sonra halledersin :)

Ohh hadi gecmis olsun bugunu atlattin. Allah sonuna kadar iyi etsin aranizi canim iyi yapmissin yemeyle fazla bisey yok zaten abartili sonra halledersin :)
:) insallah canim insallah
Ben de biraz sonra tatli yemeyi dusunuyorum bu hafta boyle oldu artik sabit kalayim da bana yeter suan
bu hafta nedense hep sabit kalmayi düsündüm biliyo musun bende

Selamun aleykum kizlaaarrr...
Yenice misafirlerim gitti ancak yazabiliyorum.
Ben bugun hicccc menu paylasmayayim dikkat ayi çıkabilir gibi olur yoksa:))
Sporlarim yerinde tabiki her zamanki gibi burun killarimin donmasina ragmen yuruyus yaptim -10 derecede:))

Kızlar inanılmaz yoğn bu aralar telefonu bile elime alamıyorum diyette yapamıyırum şöle ki :)) öğlen geç yiyorum akşam yemiyorum :) bakalım bu hafta bende çok merak ediyorum gidişatı :) valla umutlu değilim ama almam . Herşey yolundadır umarım okuyamıyorum anca işlerim bitti eve geldim duş falan derken uyucm şmdi . Herkes iyidir yakın zamanda yine bol bol yazarımm dua edin ne olur satışlar iyi olsunn öpüyorum hepinizi

bende begendim menünü kafadan mi hesapliyorsun kaloriyi yoksa program yada siteden mi? bir de cevizli su sende ise yaradi mi cok merak ettim :)
canim evde kuru kayisi yoktu. bende cevizli su ictjm. ama hemence etki etmiyor bende. ertesi gune sindirimi sagliyor.kendi kfamdan hesapladim.

begenmedim
insallah toparlarsin durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…