Harikasin tatlimSelam kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim peynir
ara
3 gün kurusu
1 ceviz
Öğle
1 tane ufak pişi ,penir(misafirlikteydim,tatdım sadece)
şekersiz türk kahvesi ,2 küp şeker büyüklüğünde helva
Akşam
50 gr kıymayı kavurdum ,1 yumurta kırdım yedim
1 kase yoğurt
not:sabah 40 dk spor yaptım ,şimdi başlıyorum bi 40 dk daha spor yapıcam
ben mamalari yiyip geldimHerkes sporda midir nedir
Ohh hadi gecmis olsun bugunu atlattin. Allah sonuna kadar iyi etsin aranizi canimeveet bugun erkek arkadasimin annesiyle tanistim :) bugunkü menüm o yüzden böyle sasirmayin,
uyaninca 1 fincan yesil cay
kahvalti 10:30
120 gr kadar (4 yk süzme yogurt)
yarim nar
misafirlikte 15:00 (herseyden yedim acikcasi az da yemedim ama kalorim 1300 falan yapti bugun)
kücük bir dl (hatta yarim dl) pirasali börek
2 yk kisir
4 kücük z.yagli sarma
1 elmali. 1 kakaolu kurabiye
1 dl baklava
saat 17
1 acma tarzi sade pogaca (acmadan daha kücük ve daha az yagli --- bunu yemeden birakmam dedi kayinvalidem)
bugun spor yapmak istemiyorum baya yol gittim geldim yoruldum. bu arada harika vakit gecirdim :)
Ben de biraz sonra tatli yemeyi dusunuyorum bu hafta boyle oldu artik sabit kalayim da bana yeter suan2 hurma ve yarim avuc kabak cekirdegi yemis bulunmaktayim, neden? cünkü ac gözlüyüm ben :) yemesem olmuyo
:) insallah canim insallahOhh hadi gecmis olsun bugunu atlattin. Allah sonuna kadar iyi etsin aranizi canimiyi yapmissin yemeyle fazla bisey yok zaten abartili sonra halledersin :)
bu hafta nedense hep sabit kalmayi düsündüm biliyo musun bendeBen de biraz sonra tatli yemeyi dusunuyorum bu hafta boyle oldu artik sabit kalayim da bana yeter suan
:) insallah canim insallah
bu hafta nedense hep sabit kalmayi düsündüm biliyo musun bende
bu gidisle ben bu hafta artidayim gercii
o siteyi bilmiyordum. tamam uye olur takip ederim. saol kuzumdiyet arkadaşıma üye olsan hesapla kitapla uğraşmazsın o hesaplıyor zaten
canim evde kuru kayisi yoktu. bende cevizli su ictjm. ama hemence etki etmiyor bende. ertesi gune sindirimi sagliyor.kendi kfamdan hesapladim.bende begendim menünü kafadan mi hesapliyorsun kaloriyi yoksa program yada siteden mi? bir de cevizli su sende ise yaradi mi cok merak ettim :)
begenmedimKızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/
bende kimsecikleri goremiyorum .Ay kimsecikler yok noldu kiiz nerelerdesiniz? Canim skldi vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?