♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlaarrr musmutlu bir haftasonu bizim olsun inşaallah...
Yine aşırının aşırısı bi soğuk yerler resmen cam bu nisan yada mayısa kadar erimez zaten.
Yürüyüşe çıkamazsam koşu yapcam evde.
Şunu farkettim kızlar koşu da çok kilo kaybı oluyor haberiniz olsun

Sen şimdi diyeti sporu düşünme güçlenip dinlenip kalkmaya bak caım.
Allah şifalar versin

masallah canim sana ben de bugun yuruyuse cikicam ilk defa bakalim ne olcak :)

kuzum özledim seni bir an evel eski haline dön, insallah bol kazanciniz olur

ben dün kayinvalidemdeydim ondan giremedim yoksa müdavimlerden biri de benim
Çık tabi hiç düşünme bile ohh ne güzel yaa

Sen şimdi diyeti sporu düşünme güçlenip dinlenip kalkmaya bak caım.
Allah şifalar versin

Tabi canım koşuda da çok iyi oluyor sağlığına aman dikkat et havalar çok fena

Sağol canım benim inşallah

Gunaydinlaaar :) cok cok dikkat et kendine istanbulda karin sogugu var ama kendisi yok. Mazallah usumek bi yana kayip dusmemek lazim
Kesinliklee ben cok buyuk bi kismini 2 dk kosu 3 dk yuruyus seklinde yaptigim interval kosularla verdim ♡

ben menünü okurken dedim ki hala ezogelin içiyo bu kız ne bozulmaz çorbaymış dedim bide baktım altta ekşimiz yazmışın kaç gün oldu kız ekşir tabi ki geçmiş olsun, yat dinlen bide mümkünse hafta sonu şöyle zeytinli peynirli omletli bi kahvaltı yap

Gunaydinlaaar :) cok cok dikkat et kendine istanbulda karin sogugu var ama kendisi yok. Mazallah usumek bi yana kayip dusmemek lazim
Kesinliklee ben cok buyuk bi kismini 2 dk kosu 3 dk yuruyus seklinde yaptigim interval kosularla verdim ♡
Ben Hakkari deyim düşün artık burayı canım yaa birden soğudu iki gün önce günlük güneşlikti.
Sahi canım sen spor konusunda deneyimlisin ya. Şimdi ben kilo vermek istemiyorum sabit kalıp sıkılaşma istiyorum. Ama sporu da bırakmak istemiyorum neler yapayım ve günlük kaç saat yapayım sence

Oyyy Hakkari deyince bile bi usume geldi :) Babam emekli asker 3 sene sarikamista kaldik kar sogugunu bilirim Allah yardimciniz olsun.
Benim nacizane tavsiyem pilates. Kendimde deneyip gozlemledigim beslenmen ayni kalip pilatese haftada 3 gun devam edip 1 gunde yuruyus yaparsan kilon uc assagi bes yukari oynuyo 100-200gram ama seklin ciddi anlamda degisiyo sekilleniyosun. 1-1,5saat tempolu idealdir.

Eveeet dün -18 gece -10 gündüzdü deli gibi yürüyüşe çıktım ya.
Aklımı başıma toplayıp kendimi İzmir de sanmayayım:))
Aman dikkat et canım salgın var zaten herkes hasta

Kız ezogelini iş yerinde içiyorum sağolsunlar 2 günde 1 ezogelin yapıyorlar hiçte sevmem ama diğer yemekler kalorili olunca mecbur kalıyorum evde yoğurt çorbası vardıEve gittiğimde öğlen kahvaltı yapacağım canım yarında aynı şekilde kahvaltı yapacağım tabisiBakıyım hastayken ne yemek yapacağım

Evet canım bir de egeli olarak bu soğuk kar şok etmişti ilk geldiğimde.
Pilates her gün yapıyorum bundan sonra yürüyüş pek düzenli yapamıcam galiba 45 dakika kadar koşsam da olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…