Sen şimdi diyeti sporu düşünme güçlenip dinlenip kalkmaya bak caım.Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte
Ara; 16:00 - 1 şişe maden suyu
Akşam; 19:15 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça +
Ara; 23:00 -2 ufak mandalina + 1 kupa ıhlamur
Kızlar akşam eve gittiğimde çok kötü oldum yemek yiyemedim çorbam ekşimişti direkte yatman gerekiyordu başım çatlıyordu eşim zorla poğaça yedirip ilaç içirdi öyle 4 saat uyudum kalktım mandalinaları yedim gene uyudum spor falan yok tabi ama mahvoldum anlatamam
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- @CallanPinckney
Sanırım canım çok fenayım işe geldim aptal gibi geneGecmis olsun canim haftasonu iyice dinlen yoksa zor atlatirsin
patronun telefonunu vereyim bi arayıp izin alsanaEee napak simdi yav sen de gel begum beraber gezelim
Çık tabi hiç düşünme bile ohh ne güzel yaamasallah canim sana ben de bugun yuruyuse cikicam ilk defa bakalim ne olcak :)
kuzum özledim seni bir an evel eski haline dön, insallah bol kazanciniz olur
ben dün kayinvalidemdeydim ondan giremedim yoksa müdavimlerden biri de benim
Günaydın kızlaarrr musmutlu bir haftasonu bizim olsun inşaallah...
Yine aşırının aşırısı bi soğuk yerler resmen cam bu nisan yada mayısa kadar erimez zaten.
Yürüyüşe çıkamazsam koşu yapcam evde.
Şunu farkettim kızlar koşu da çok kilo kaybı oluyor haberiniz olsun
Sen şimdi diyeti sporu düşünme güçlenip dinlenip kalkmaya bak caım.
Allah şifalar versin
Günaydın kızlaarrr musmutlu bir haftasonu bizim olsun inşaallah...
Yine aşırının aşırısı bi soğuk yerler resmen cam bu nisan yada mayısa kadar erimez zaten.
Yürüyüşe çıkamazsam koşu yapcam evde.
Şunu farkettim kızlar koşu da çok kilo kaybı oluyor haberiniz olsun
Eveeet dün -18 gece -10 gündüzdü deli gibi yürüyüşe çıktım ya.Tabi canım koşuda da çok iyi oluyor sağlığına aman dikkat et havalar çok fena
Sağol canım benim inşallah
Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte
Ara; 16:00 - 1 şişe maden suyu
Akşam; 19:15 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça +
Ara; 23:00 -2 ufak mandalina + 1 kupa ıhlamur
Kızlar akşam eve gittiğimde çok kötü oldum yemek yiyemedim çorbam ekşimişti direkte yatman gerekiyordu başım çatlıyordu eşim zorla poğaça yedirip ilaç içirdi öyle 4 saat uyudum kalktım mandalinaları yedim gene uyudum spor falan yok tabi ama mahvoldum anlatamam
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- @CallanPinckney
Ben Hakkari deyim düşün artık burayı canım yaa birden soğudu iki gün önce günlük güneşlikti.Gunaydinlaaar :) cok cok dikkat et kendine istanbulda karin sogugu var ama kendisi yok. Mazallah usumek bi yana kayip dusmemek lazim
Kesinliklee ben cok buyuk bi kismini 2 dk kosu 3 dk yuruyus seklinde yaptigim interval kosularla verdim ♡
Minik kusum beniiimmm hemencecik iyiles emiSanırım canım çok fenayım işe geldim aptal gibi gene3 saat sonra çıkacağım neyse ki 2 gün dinlenirsem pazartesiye daha iyi gelirim inşallah gözlerimin önü çöktü morardı resmen
O kimm yeeeaaa tieeh tieehpatronun telefonunu vereyim bi arayıp izin alsana
WuuuhhuuuuKizlaaar herkeee merhaba guzel bi haftasonu olsuuun. Regl bitisi ve yogun spor beslenme programinin sonucunda ben 69 larda bisey olsam keske derken 68.6 kilo ciktim bu sabahhh
Tum gun durmadan oynamak istiyorum
sbeden bayanbaloncuk begum75 charmant esraas
Ben Hakkari deyim düşün artık burayı canım yaa birden soğudu iki gün önce günlük güneşlikti.
Sahi canım sen spor konusunda deneyimlisin ya. Şimdi ben kilo vermek istemiyorum sabit kalıp sıkılaşma istiyorum. Ama sporu da bırakmak istemiyorum neler yapayım ve günlük kaç saat yapayım sence
tmm gidebilirsin sporuna gelmiyorum benMinik kusum beniiimmm hemencecik iyiles emi
O kimm yeeeaaa tieeh tieeh
Kizlaaar herkeee merhaba guzel bi haftasonu olsuuun. Regl bitisi ve yogun spor beslenme programinin sonucunda ben 69 larda bisey olsam keske derken 68.6 kilo ciktim bu sabahhh
Tum gun durmadan oynamak istiyorum
sbeden bayanbaloncuk begum75 charmant esraas
Aman dikkat et canım salgın var zaten herkes hastaEveeet dün -18 gece -10 gündüzdü deli gibi yürüyüşe çıktım ya.
Aklımı başıma toplayıp kendimi İzmir de sanmayayım:))
ben menünü okurken dedim ki hala ezogelin içiyo bu kız ne bozulmaz çorbaymış dedim bide baktım altta ekşimiz yazmışın kaç gün oldu kız ekşir tabi kigeçmiş olsun, yat dinlen bide mümkünse hafta sonu şöyle zeytinli peynirli omletli bi kahvaltı yap
Evet canım bir de egeli olarak bu soğuk kar şok etmişti ilk geldiğimde.Oyyy Hakkari deyince bile bi usume geldi :) Babam emekli asker 3 sene sarikamista kaldik kar sogugunu bilirim Allah yardimciniz olsun.
Benim nacizane tavsiyem pilates. Kendimde deneyip gozlemledigim beslenmen ayni kalip pilatese haftada 3 gun devam edip 1 gunde yuruyus yaparsan kilon uc assagi bes yukari oynuyo 100-200gram ama seklin ciddi anlamda degisiyo sekilleniyosun. 1-1,5saat tempolu idealdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?